7 thoughts on “Stenhårda straff och utvisning

  1. läs
    https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2016456

    Var har Elisabeth Massi Fritz varit med sina idéer för upprättelses till våldtäkt offer när hennes bror advokat David Massi svikit och lurat sin klient i barnvåldtäkt fall!?
    Fall ”behandlats” på Elisabeth Massi Fritz juridisk kontor.
    advokat David Massi påpekade till sin klient för samband med Elisabeth Massi Fritz för att väcka klientens förtroende.
    Resultatet – mamma till våldtagen barn fick betala skadestånd till pedofil som regisserade och medhjälpte barnvåldtäkt.
    barnvåldtäkt skulle klassas som grov med våldet och hotet vid övergreppet var av särskilt allvarlig art, fler än en förgripit sig på offret och på annat sätt deltagit i övergreppet och gärningsmännen visat särskild hänsynslöshet och råhet
    pedofilen utnyttjade barn i beroende ställning och skadade tryggheten och tilliten hos barn i förhållande till en närstående person.

  2. I går lade jag in en länk över tre efterlysta polacker på bild,som överfallit en familj på ett tåg i Tyskland.Det tog inte 24 timmar att hitta dessa i ett land med 80 miljoner invånare.Öppenhet och fakta,ger som synes en stor fördel i motsats till ”våra” pixlade foton,över kriminella i Absurdistan.
    http://www.bild.de/news/inland/regionalzug/schlaeger-aus-der-regionalbahn-haben-sich-gestellt-37890802.bild.html

  3. Hon har mycket sunda åsikter, och ingen kan beskylla
    henne för att hon inte vet vad hon pratar om.
    Den snipiga Anna Hedenmo försökte med sitt Bullshit
    men blev nerplockad med fakta och sakliga argument,
    det är mycket välgörande när vänsterfolket blir upplysta
    om verkligheten!
    Elisabeth Massi Frits är en mycket inteligent kvinna!

  4. Klart som korvspad. Men innan borde alla politiker som öppnat Sveriges gränser till dessa brottslingar få ett straff. Ingen lön på 12 månader.

  5. Hon anser också att alla invandrare ska genomgå en testperiod på några år då de ej får begå något brott innan de efter en medborgarexamen får skriva på (som i andra länder) för att de ska följa sitt nya hemlands lagar och regler. Att de ska ha lärt sig språket är också ett krav. Överlag tycker hon att vi ska ställa riktiga krav på de som vill bli svenska medborgare.

    Denna Elisabeth blev min favorit som med sunt bondförnuft säger det som ingen politiker törs säga idag.

    Anna Hedemo försökte snärja henne och föra problemet över till att alla män misshandlar kvinnor och bort från hedersproblematiken men där fick hon tji.

    De flesta av oss som går ut på s k ”alternativa media” vet vilka det är som står för över 90% av alla överfalls- och gruppvåldtäkter.

Kommentera