Pippade i sömnen, slapp åtal!


INSÄNDARE. En man från Östersund stod åtalad för grov våldtäkt och dömdes i Tingsrätten till två års fängelse. Han skaffade en lurig advokat, en alert sömnexpert samt en tokig psykolog (alla psykologer är ju som bekant tokiga) överklagade domen till hovrätten och friades!

Han angav som skäl att han sov under samlaget, något som sömnexperten kunde intyga och den tokige psykologen nickade instämmande, hovrätten trodde på fablerna och mannen friades!   Vilka signaler denna dom skickar ut i det redan sinnessjuka svenska samhället förstår var och en!  Tänk vilka möjligheter domen öppnar för personer med orent mjöl i påsen! Rent teoretiskt skulle man kunna råna banken, ge kassörskan ett oönskat nummer, åka hem och räkna penningbunten samt invänta polisen och sedan bara påstå att man sov! Att securitasvakten också råkade bli skjuten skedde naturligtvis även det i John Blunds sällskap och därmed ej straffbart!

Jag och många med mig har sagt detta förut, Sverige är i dag idioterna och dårarnas paradis!

Med vänlig hälsning, Janne

GP.se 


10 responses to “Pippade i sömnen, slapp åtal!

 • Anna

  Tyskspråkiga tidningar uppmärksammar också dessa idiotiska händelser!
  Snart har gått upp för tyskarna att Sverige består inte av sönderidealiserade små röda stugor, skärgårdar och söta blonda flickor som heter Inga………..

  Gilla

 • Tony

  Är dom så mycket friskare i hovrätten? Tror inte det!

  Gilla

 • Rannug

  Sredrik Reinfelt sov hårt under 8 år liksom Stefan Lövet också kommer att göra liksom 87% av befolkningen……

  Gilla

 • Pica pica

  Litet märkligt fall. Mannen dömdes i Östersunds Tingsrätt till fängelse i drygt två år plus över hundratusen i skadestånd till offret. Domen överklagades till Hovrätten i Sundsvall som friade honom helt.

  Gilla

 • Ruben

  Så har då även drömf***an gjort sin debut i rättspraxis.

  Gilla

 • Stenbock

  Ännu ett märkesdrag för Absurdistan… Tror jag skall börja skriva en bok kring alla vansinnigheter,som uppfinnes i detta land.

  Gilla

 • huginomunin

  Det är omöjligt att våldta i sömnen- oavsett vad ”experter” anser. Ett exempel på rättsväsendets förfall….inkompetenta, naiva och okunniga är vad om är!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: