M utesluter riksdagsledamot


VALET 2014. Stockholms läns moderater har beslutat att utesluta riksdagsledamoten Edip Noyan och nio andra medlemmar i partiets Botkyrka-krets efter anklagelser om illojalitet och oegentligheter, skriver Expressen på nätet.

Stockholms läns moderater har beslutat att utesluta riksdagsledamoten Edip Noyan och nio andra medlemmar i partiets Botkyrka-krets efter anklagelser om illojalitet och oegentligheter, skriver Expressen på nätet.

Swedbank har dessutom på partiets begäran spärrat Botkyrka-kretsens bankkonto.

De uteslutna medlemmarna ska bland annat, i strid med stadgarna, ha kampanjat genom att i annonser smutskasta andra moderater.

Edip Noyan säger till Expressen att han inte gjort något fel och att partiet agerar odemokratiskt.

-Pettersson undrar varför inte Ex pressen hängde ut denne moderat innan valet, men troligen hade de inte tid eftersom de jagade SD-politiker på lägre nivå än riksdagsledamöter…

Edip Noyans skumraskaffärer var väl kända sedan tidigare. Edip Noyan är syrian, född i Turkiet och tillhör grekisk-ortodoxa kyrkan där han är aktiv. Edip Noyan tog 2013 time-out efter att ha figurerat i en polisutredning om mordförsök. Enligt tidningen Aftonbladet kan anledningen ha varit att den skjutna mannen var ordförande i den bostadsrättsförening som hyr ut en restauranglokal i Gamla stan. Den skjutna mannen ska ha haft synpunkter på restaurangverksamheten som bedrivs av Noyans familj, vilket, enligt tidningen, kan ha varit ett möjligt motiv till dådet. Noyan återvände till sitt iksdagsarbete en månad senare när beslagen från husrannsakan hävdes. Stockholms kommun beslöt att återkalla serveringstillståndet för krogen

DN 


3 responses to “M utesluter riksdagsledamot

 • Ådärkomdenja

  Att dessa fifflare skickas ut först efter landsförrädarens avgång, leder till misstanken att kännedomen fanns, men psykfallet FR ville inte markera ens mot kriminella invällare och egna partigangsters. Det skulle ”gynna” (sd). Samt betraktas som ‘främlingsfientligt’ och ‘ställa grupp mot grupp’. Om det som nu hänt innebär en omsvängning av det 32-kapade moderatpartiet, så inger det visst hopp.

  Gilla

  • FruSvensson

   Ingen ordning någonstans. Finns det något rörigare land i världen??!!

   Gilla

   • Lena

    Fru Svensson : Rörigare vet jag inte men galnare det är ju i hela MENA kaos. Vi föder och göder de här, så resultatet blir här som där !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: