Mörkhyad sexofredar barn

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Efter en rad incidenter på bussar mellan främst Nyhammar och Ludvika planerar nu föräldrar att själva resa med i jakt på en man som systematiskt sexofredar barn. Polisanmälan är gjord.

– Vi ska prioritera ärendet, lovar förundersökningsledaren Leif Andersson.

Ofredandet har bestått i att en för barnen okänd man klivit på bussen och på olika sätt försökt ta kontakt med barnen. Några berättar hur mannen själv fotograferat medresenärer. Framför allt har de reagerat över att mannen tagit fram sin mobil, loggat sin sig på porrsidor och sen vänt skärmen mot flickorna.

– Min dotter berättade hur han själv satt och tittade ut och vände skärmen mot dem, berättar en upprörd mamma för DD.

Hon polisanmälde vad som hänt sedan dottern ringt och inte vågat kliva av bussen på ”sin” hållplats då hon där var ensam och rädd att mannen skulle följa efter. I stället följde hon med bussen vidare för att kunna kliva av med sina kamrater. Under resan sökte sig barnen mot förarplatsen för att komma undan den porrsurfande mannen.

Samtal till bussbolaget har inte gett resultat. Vidare har barn berättat om vuxna medresenärer som ingripit mot mannen som då reagerat aggressivt.

Barnen berättelser har spritts inom ett nätverk av föräldrar. Upprördheten stiger och flera föräldrar överväger att själva åka med.

– Det finns de som talar om att ta lagen i egna händer, säger en mamma till Dalademokraten.

Minst en anmälan ligger redan hos Ludvikapolisen som lovar ”ge ärendet viss prioritet”.

Mannan på bussen beskrivs av barnen vara 40-50 år gammal, ha relativt mörk hy och pratar dålig svenska. 

4 thoughts on “Mörkhyad sexofredar barn

  1. Vilka rasister de måste vara i Ludvika med omnejd. Stackarn är väl bara på jakt efter en hustru.

  2. Det enda sättet är nog att det bildas medborgar garden Och ta hand om parasiterna som 7klövern importerar….

  3. Det är då självaste den! Bland det värsta jag vet är pedofiler. Att inte bussbolaget reagerat omedelbart förstår jag inte.

    Det låter som en yngre version av profeten som är ute och ser ut en ny fru? Skicka honom till ett land som accepterar den värsta barnmisshandel som finns.

    Det är inte märkligt om vi börjar får medborgargarden snart. Men så snedvridet som rättsväsendet blivit får nog handläggandet ske i det tysta.

Kommentera