SR får kritik för sitt publicerande


SR:s uthängning av Jimmie Åkessons spelande får kritik från oväntat håll.

Jag längtar personligen till att uppgifterna om SR:s uthängning dissekeras och de ansvariga får stå till svar. Under tiden kan ni läsa kritiken i sociala medier.

Andreas Johansson Heinö, statsvetare.

1

P M Nilsson, journalist i Dagens industri och f.d. Expressen.

2

Richard Herrey, artist.

3

Rebecca Weidmo Uvell, liberal debattör.

4

 


13 responses to “SR får kritik för sitt publicerande

 • Stefan i Std

  Under tiden uppmanar jag ALLA att säga upp TV-licensen!!! Att inte köpa Svenska kvälls och dagstidningar tror jag ni redan slutat med.

  http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

  Tel. 0771-91 00 04

  Gilla

  • Grune

   Ja numera läser jag bara nyheterna på det enda stället i Sverige där man får reda på sanningen, nämligen på Petterssons blogg.

   Gilla

 • islamskinfo

  Men hur kan man förlita sig på en partiledare för sveriges mest rasistiska parti som gnäller på ansvar när han själv imte tar ansvar. Privatsak. Visst. Men det visar på hans mognad. En spelmissbrukare. Tro mig. Era siffror kommer att störtdyka från 11% till 8-9 nu när så många avslöjanden visade sanningen on SD.

  Gilla

  • Stefan i Std

   Om det är frågan om spelmissbruk är det ett missbruk. Då skall SR vara konsekventa och hänga ut Gudrun Schyman som är alkoholist som också är ett missbruk.

   Även alla muslimer bör hängas ut då islam också är ett missbruk. Ett missbruk av förstånd och logik!

   Gilla

  • Kurt

   Ali.. keep on dreaming, wishful thinking. också om det bara bli 9-10% så är det ändå en fördubbling, och den dagen kommer när vi skicka sådana som dig till sommarkollo

   Gilla

  • Tony

   Vi har en statsminister som riskerar hela statsbudgeten på att
   importera sådana som dig utan att du gnäller, där kan man
   verkligen snacka om att vara oansvarig!

   Gilla

  • Blackwish

   islamiskinfo:
   Jag brukar inte skriva till kommentarer som kommer från personer som uppenbart inte har någon som helst koll på läget, som är fördomsfulla, har skriande brister i allmänutbildning och som i sina kommentarer visar en brist på folkvett, men jag gör för dig ett undantag.

   För det första så håller jag med många tidigare kommentarer om att spelande är en privatsak. Om det är ett spelande som utvecklats till ett missbruk så är det fortfarande en privatsak (där personen ifråga förhoppningsvis inser att det är ett missbruk och söker hjälp). Endast om detta missbruk påverkar arbetet och i det här fallet det politiska uppdraget på ett negativt sätt – då – och ENDAST då – finns det anledning att ifrågasätta om personen ska vara kvar på sitt uppdrag.

   Jimmie Åkesson har inte spelat ”över sina tillgångar” och hans spelande har inte gått ut över hans privatekonomi och detta kan vi vara helt säkra på, eftersom SR och annan media annars med 100% säkerhet nosat reda på detta och rapporterat om det också.

   Du anser att ev. missbruk visar att en person brister i mognad. Jag föreslår att du inhämtar kunskap om vad ett missbruk innebär, innan du uttalar dig. Missbruk – oavsett typen av missbruk – har INGENTING med brist på mognad att göra, utan det är helt andra faktorer som spelar in.

   När det gäller nazister så finns nog ingen risk att de någonsin kommer få någon majoritet i riksdagen, eftersom de partier i Sverige som har en nazistisk värdegrund är väldigt små och inte i närheten av siffror för att ens kunna ta sig in i riksdagen.

   Det står dig fritt att tycka vad du vill om olika politiska partier, inklusive SD-Sverigedemokraterna, men räkna inte med att du vinner över någon på ”din” sida med så dåligt underbyggda kommentarer som du lämnat här.

   Det står dig också fritt att lämna Sverige närhelst du önskar.

   Om du inte är asylsökande med tillfälligt uppehållstillstånd och därför inte får lämna landet, så är det säker inget som hindrar att du bosätter dig någon annanstans.

   Gilla

 • Pica pica

  Jag hoppas innerligen att SR blir stämda på miljonbelopp.

  Såg att Erdogan ytterligare stärker övervakningen av internet…..

  Gilla

 • Kurt

  Och detta ska man betlar TV/Radio licens för det är brottsligt, En Somalisk våldtäktsman ha mer skydd än en ostraffad Privat person.
  Kanske folk börja förstå vad det barka hän i Sverige.

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Detta är helt sjukt! Veckan som förändrade världen…… Eller nä det gjorde den inte… Men det borde den ha gjort! Värre än nazityskland.

  Gilla

 • Argus

  Det kommer snart att bli uppenbart för SR att man passerat en gräns man inte borde ha gjort.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: