Topp-politiker från S gillar våldsbejakande extremistgrupp


Jonathan Nilsson, SSU-ordförande och förtroendevald i Hofors, uttrycker sitt stöd till Revolutionära Fronten.

Nilsson menar att han inte känner till Revolutionära Fronten och att han bara råkade gilla deras sida. När politiker från andra partier, företrädesvis borgerliga och Sverigedemokraterna, råkar ”gilla” vissa sidor, hängs de gärna ut och krav på deras avgångar kan läsas i varje media.

Skärmklipp

Att Jonathan Nilsson (S) inte känner till Revolutionära Fronten och vad de står för, får han gärna inbilla sina partikamrater i SSU Hofors. Ingen annan lär tro honom. Uppdrag Gransknings program om den våldsbejakande vänsterextremismen gick väl få förbi. Jonas Sjöstedt (V) var åtminstone hederlig och gjorde sig av med ungdomsförbundare som gav sitt öppna stöd till RF. Nu vill vi se hur Stefan Löfven konfronteras och krävs på svar. Allt annat är oacceptabelt.

Än så länge har Socialdemokraterna i Hofors förtroende för Nilsson som står på 38:e plats till regionfullmäktige i Gästrikland.

2


3 responses to “Topp-politiker från S gillar våldsbejakande extremistgrupp

 • Lena

  Undrar hur han har det med historiska kunskaper troligtvis noll, politiken och de flesta politikerna i Sverige är miserabla, endast en födkrok för de giriga och skrupulösa !

  Gilla

 • ossie

  Liksom S toppen Veronica Palm som gillade sommarprogrammet som uppmuntrade till politiskt våld och andra olagligheter. Totalt tyst i svinpressen. Tänk om hon varit SD..

  Gilla

  • Swedish_sorcerer

   Hon kan denna vecka beskådas i TV4:s matlagningsprogram ”Halv åtta hos mig” tillsammans med 3 andra sjuklöverpartister!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: