Miljöpartister uppmanar – rösta inte på MP

VALET 2014. Miljöpartiet i Sundbyberg skakas av internt uppror. Inför valet har flera profiler lämnat partiet och uppmanar nu Sundbybergväjarna att inte rösta på Miljöpartiet. Falangen anklagar gruppledaren för röstfusk och mobbning. Men versionerna går minst sagt isär och ord står mot ord.

Köpta röster, valfusk, mobbning och en odemokratisk makthunger. Anklagelserna mot Sundbybergs förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Miljöpartiets gruppledare Siyamak Sajadian Sasanpour, är allvarliga.

– Det är absolut inte sant. Anklagelserna kommer framför allt från en enskild person, Cyrus Pairawan, som helt saknar förtroende i partiet, säger Siyamak Sajadian Sasanpour.

Cyrus Pairawan är ledamot i kommunfullmäktige och ordförande i kompetens- och arbetsmarknadsnämnden. För en vecka sedan bytte han parti till Feministiskt initiativ men sitter kvar på sina förtroendeuppdrag mandatperioden ut.

-Pettersson är inte förvånad men håller med – rösta inte på Miljöpartiet – de är extremister.

Dagens Opinion 

8 thoughts on “Miljöpartister uppmanar – rösta inte på MP

  1. De har förstört sitt hemland Iran, med såna trams. Nu är de här och har lyckats smitta Sverige, med sina fula beteende. Stackars Iran, Sverige och hela världen som får stå ut med såna ”människor” som Siyamak Sajadian Sasanpour. Åk hem till Iran och bete dig på samma sätt, så får du se hur dina prester behandlar dig.

Kommentera