Miljöpartister uppmanar – rösta inte på MP


VALET 2014. Miljöpartiet i Sundbyberg skakas av internt uppror. Inför valet har flera profiler lämnat partiet och uppmanar nu Sundbybergväjarna att inte rösta på Miljöpartiet. Falangen anklagar gruppledaren för röstfusk och mobbning. Men versionerna går minst sagt isär och ord står mot ord.

Köpta röster, valfusk, mobbning och en odemokratisk makthunger. Anklagelserna mot Sundbybergs förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Miljöpartiets gruppledare Siyamak Sajadian Sasanpour, är allvarliga.

– Det är absolut inte sant. Anklagelserna kommer framför allt från en enskild person, Cyrus Pairawan, som helt saknar förtroende i partiet, säger Siyamak Sajadian Sasanpour.

Cyrus Pairawan är ledamot i kommunfullmäktige och ordförande i kompetens- och arbetsmarknadsnämnden. För en vecka sedan bytte han parti till Feministiskt initiativ men sitter kvar på sina förtroendeuppdrag mandatperioden ut.

-Pettersson är inte förvånad men håller med – rösta inte på Miljöpartiet – de är extremister.

Dagens Opinion 


8 responses to “Miljöpartister uppmanar – rösta inte på MP

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: