Tyskland skärper sina asylregler

Tyskland som tillsammans med Sverige tar emot flest asylinvandrare i Europa, skärper nu reglerna.

Angela Merkels regering inriktar sig nu på asylsökande från direkta krigshärdar som Syrien och Irak. Däremot blir det nu mycket svårare för asylsökande från länder i exempelvis Europa att få stanna. Underhuset har godkänt förslaget och nu ska förbundsrådet diskutera frågan. Svenska politiker tjatar om gemensamma asylregler i EU (övriga Europa ska ta efter Sveriges asylpolitik och inte tvärtom), men nu går ytterligare ett land mot skärpta regler och dessutom det land som tillsammans med Sverige tar det största ansvaret.

Sverige sitter snart väldigt ensamma på tronen.

Källa: SvD

10 thoughts on “Tyskland skärper sina asylregler

 1. Stefan K:
  De begränsningar av ”asylanter” som nu diskuteras i Tyskland är zigenare från framför allt Balkan.Vidare kommer man att noggrannare kolla upp,alla de niggrar som väller in från Italien dygnet runt…S.k. båtflyktingar från västafrika som gärna vill bli socialturister i norra Europa.Som tur är lyckas inte alla dessa äventyrare taga sig ända upp till oss !

  • Utvecklingsländer i Afrika bevakar sina gränser och vissa flygbolag aktar sig för länder med Ebola-utbrott. Samtidigt läser vi om ett misstänkt Ebola-fall i Stockholm. Han kom från Sierra Leone. Naturligtvis står alla dörrar öppna i Sverige. Vad tänker våra politiker med?

 2. När Sverige tjatar på de två EU-giganterna Tyskland och Frankrike, är det som när myran hoppar på elefanten. Vilken ställning Sverige har såg man senast, när inte ett enda toppjobb gick till Sverige inom EU. Jag antar att Sverige har gjort bort sig inom EU med sitt tjat om flyktingpolitiken.

  • Måste vara en stor besvikelse för bl.a. Ägget ,som räknat med EU som en reträttplats när han nu avsätts från statsministerposten i Absurdistan.Men det finns ju många andra idioter i dagens regering, som gärna hade velat få sitta i Bryssel,och lyfta enorma löner. 😉

 3. När det gäller tysk import av lyckosökare är detta än mer problematiskt än i Absurdistan. I Berlin t.ex. finns många olika staddelar som var och en har sin politiska ledning.
  Ni som läste om mitt reportage kring skolan i Kreuzberg som ”okkuperades” av niggers,och vänsterextrema AFA för c:a ett år sedan har tills nu inneburit en kostnad på c:a 80-100 miljoner (SEK)
  Stadsdelen styra av kommunister och gröna !
  Just nu har några av dessa äventyrare från Afrika flyttat över till en annan byggnad och uppehåller sig på taket sedan någon vecka tillbaka.En bild vad dessa importer anser om Tyskland framgår av denna bild:
  http://www.pi-news.net/2014/09/berlin-hostel-betreiber-kritisieren-fluechtlinge/

  • Ja du Lars, med sådana uppvisningar gör de sig efterfrågade på den tyska arbetsmarknaden, eller hur?

   • Kan tillägga,att i torsdags stängde Berlins samtliga kontor för asylansökningar.Under veckans första tre dagar hade över 1.000 personer (varav många zigenare) sökt få uppehåll i Berlin.
    En folkgrupp som vi i Absurdistan går miste om,är Tjetchenerna som söker upp Tyskland för sin ideala framtid…
    Hörde en siffra om att 10.000 från jordens alla hörn senaste veckorna sökt ”skydd” i Tyskland.Nu rustas gamla militära kaserner upp,för att ge dem tak över huvudet…
    Motståndet mot dessa importer är bland befolkningen lika stor(liten) som hos oss !

 4. Det bör ju rimligtvis medföra att trycket på Sverige ökar ytterligare! Alltså ännu mer massinvandring att vänta. Med en rödgrön regering som är fullständigt känslomässigt blockerad i denna fråga. Det ser mörkt ut för Sverige!

 5. Sådana som 7-klövern är inte mottagliga för logik. De sitter i den humanitära stormakten och behöver inte ta råd från andra länder. De lyssnar ju inte på sina egna väljare.

Kommentera