Kristdemokrat – vi måste börja diskutera gräns för antalet flyktingar

INVANDRINGEN. Migrationsverket tar nu emot närmare 2.500 nya asylansökande i veckan, skriver Sara Skyttedal. Här ses en busslast från Malmö med asylsökande som ankommit till ett tillfälligt boende för flyktingar i Tumba 2012.

Sara_SkyttedalFör få bostäder. För att integrationen ska fungera räcker inte positiva attityder. Vi måste ha balans mellan antalet asylsökande och vår mottagningskapacitet. Vi måste nu seriöst börja diskutera var gränsen går för hur många vi kan ta emot och utifrån det pressa andra EU-länder, skriver KDU-ordföranden Sara Skyttedal.

– Pettersson läser Sara Skyttedals inlägg, hela i DN Debatt, vi får se om hon törs stå på sig eller pudlar…annars är det mycket av SD:s förslag i valrörelsen nu, kostnader och begränsningar för invandringen, hårdare straff för våldsbrottslingar, utbyggnad av försvaret osv. Konstigt att det inte går att diskutera Sverigedemokraternas politik mellan valen…

12 thoughts on “Kristdemokrat – vi måste börja diskutera gräns för antalet flyktingar

  1. Såg intervjun med Sara på SVT med en ”motståndare” från S. Reportern försökte naturligtvis snärja henne. Hon hade två motståndare. När hon sa att frågan om vi klarar av att integrera alla måste få debatteras frågade han ettrigt om hon verkligen menade att något tystades ned?

    Har varit ut och tittat på diverse medias valforum. Då tittade jag efter massinvandring eller flyktingar eller liknande. Finns inte.

  2. Grattis SD här är en kvinna som sett faran med massinvandring. Hon får säkert sparken från KD.Men hon är välkommen till SD partiet som är för Svenskarna !!!

  3. Stackars flicka, hon blir inte gammal i KD vilket är synd och skam eftersom hon har kommit till klarhet.

  4. Detta är oblygt valfläsk. Ett billigt försök att sno röster från (sd). Desperationen inom Alliansen total.

  5. Ibland får man intrycket av att demokrati bara är besvärligt här i den ”humanitära stormakten”. Folk är ju så ointelligenta och läser bara Aftonbladet? Nu skriver Aftonbladet att KD tycker det är ”totalt avskyvärt” att ens tänka tanken på att begränsa invandringen. Tänk vad lätt det hade varit att styra detta land utan väljare som ska krångla till det med en massa egna åsikter? Var inte så blyga! Jag vet redan att den svenska demokratin är en pinsam fars! Vi skulle tagit hit internationella valobservatörer.

    • Med tanke på brevbärare som sorterar bort post från SD, bortplockade SD-valsedlar, blanka SD-valsedlar och inte minst SVT:s rena lögner om SD så blir detta ett val som borde ha haft ett stort antal utländska valobservatörer. Skäms regeringen!

Kommentera