Muslimer vill HA mark till moskébygge

GISLAVED. Muslimerna i Gislaved vill ha hjälp från kommunen med mark för ett moskébygge. I ett brev till kommunstyrelsen skriver den muslimska föreningen att de redan för ett år sedan fick löfte om mark, men att inget hänt sedan dess.

Den källarlokal de använder som moské idag har det läckt in vatten flera gånger, och hyresvärden har inte varit beredd att hjälpa till enligt föreningen. Nu är oron stor för hur muslimerna ska kunna utföra sina böner och föreningen vädjar till kommunen om att infria sitt löfte.

Tidigare har Bosniska islamiska föreningen köpt en kyrka och byggt om till moské men det räcker tydligen inte, nu kräver Islamiska Kulturförsamlingen att få mark till en moské till och menar att politikerna lovat dem det enligt Islamiska kulturförsamlingens ordförande Mohamed Abdullahi.

-Pettersson inser att Gislaved med 10 000 invånare givetvis behöver två moskéer, för det har historien visat oss varje dag, att muslimer inte kan samarbeta…

VN SR 

31 thoughts on “Muslimer vill HA mark till moskébygge

 1. Dränk marken de ha/vill ha sina döda på i Svin gödsel och piss, då bli det stop för ofog! Gå rasta din hund där!

 2. Vill gärna under denna rubrik informera er över de enorma skaror av lyckosökare,som illegalt reser runt i Europa,många troligen med slutmål Sverige.. (Hittills i år har tyska Bundes o.Gränspolisen tagit nära 29.000 sådana)
  När ni läst denna artikel från dagens BILD.de kan ni börja fundera över hur många av dessa som var på väg till Absurdistan.I slutet av reportaget framgår varifrån dessa “syrier, i verkligheten kommer.
  http://www.bild.de/politik/inland/fluechtling/polizei-greift-mehr-als-200-fluechtlinge-in-zuegen-auf-37324358.bild.html

  • I motsats till Svenska polisen få Tyska polisen göra sitt Job och fråga efter ID, skit det samma om det är en kaffer eller mellan östern face.
   Vi borde vara tacksamt att Tyskarna kolla upp skiten annars skulle det bli änu värre här

 3. Såg när jag besökte kyrkogården att muslimer har fått en egen del av kyrkogården. Deras döda får ju inte kremeras (tar alltså större plats) och skall ligga i gravar vända mot Mecka.

  I USA har de redan fått problem då de vill ha sina gravplatser centralt i staden. Sedan är det kört för all framtid med utveckling och stadsplanering. Muslimernas kyrkogård bara växer och får ej röras, d v s deras gravrätt går aldrig ut.

  • Pica. Jag har aldrig sett att muslimernas gravplatser tar större plats än ickemuslimer. Varför ljuger du o var menar du att folk ska begravas. Vi betalar ju också massa skatter och på skattesedeln så går en del till just begravningen. Så det är redan betalt.

   • Det är enkelt förklarat Ali. En kistgrav tar större plats än en urngrav. Dessutom får en sådan grav inte fyllas på förrän en viss tid av naturliga skäl. Menar du att man när gravrätten gått ut (25 – 30 år) får använda gravplatsen till andra än muslimen som begravts där?

    Menar du med din sista mening att du är medlem i Svenska Kyrkan och betalar kyrkoskatt???

   • Pica. Jag menar att alla människor i sverige har rätt till en egen gravplats. Det är sjukt att ni rassar även förföljer de döda.

    Av kommunalskatten som vi betalar går ju 0,23% till något som heter gravavgift. Om du väljer en annan begravning så är det ditt val men både du o jag har rätt till en gravplats.
    Se där. nu har du kanske lärt dig något nytt idag.

   • Nej Ali, du har inte lärt mig något nytt idag. Jag kan läsa innantill och sitter på gravrättsbrev för mina nära.

    Men om Du försöker besvara mina frågor kanske det är idé att fortsätta debatten, annars inte. Du är ute och cyklar….

   • Pica. Vad vill du ha svar på ? Om jag är medlem i kyrkan? Vad har det med rätten till en gravplats att göra? Många svenskar är ju inte med i kyrkan men betalar för sin gravplats. Den andra frånan är ockå irrelevant. Men svaret är nej det var inte det jag menade o det var inget jag sagt.

    Pi

   • Puh, det tog tid Ali! Men nu blir jag besviken på dig. Iofs hade jag väntat mig det svaret. Först sablar du ner mig och “ska lära mig något nytt”? Sen missförstår du min svenska och jag måste repetera och förklara mig in absurdum.

    Nu kommer det roliga: “jag vet inte vad som gäller”. Hallå? Är du muslim eller inte?

   • Pica. Vad klagar du på? På att jag inte vill svara på sånt som jag inte vet? Du sitter o klagar på att muslimer som dör får begravas i en gravplats. Det är bissart att du ens tar upp denna fråga.

    Jag lärde dig dock och jag som muslim betalar för gravplatsen.

    Pica. Döda människor har alltid haft denna rättighet så sluta med ditt barnsliga snack nu.

  • Jag ska vara tydlig Ali – Är det OK att en muslimsk familj får plats i en urngrav? Oavsett vad du säger om storleken så är en urngrav av logiska skäl mycket mindre än en urngrav.

   Är det OK att marken återgår till kyrkogårdsförvaltningen när tiden går ut (man kan förlänga tiden)?

   • Pica. Tack. Svaret är “jag vet inte vad som gäller”. Jag har inte svar på allt.

    Dock vet jag att man kan förlänga om man betalar för sin plats.

 4. Alla andra som tänker bygga i en kommun brukar att få
  köpa mark, men muslimer tycker att dom borde få mark
  gratis?
  Ingeting är gratis i Sverige framför allt inte daltet med
  andra länders människor

  • Pica. Jag har aldrig sett att muslimernas gravplatser tar större plats än ickemuslimer. Varför ljuger du o var menar du att folk ska begravas. Vi betalar ju också massa skatter och på skattesedeln så går en del till just begravningen. Så det är redan betalt.

  • Tony. Ingen mark är gratis. Vi muslimer köper upp den marken och vi betalar för moskebyggandet. Så de miljoner som kommer in till Sverige snurrar sedan i realekonomin. För byggkostnaderna går till löner. soc.avgifter , moms och diverse vinster som byggbolagen gör.

 5. I Angola sprängde man alla mosker. hör aldrig att man har problem med muslimer dom finns nog inte kvar. Tids nog måste vi göra likadant i Sverige !

  • Nisse. Du kan du anmälas för uppvigling av brott när du förespråkar något så galet som detta. Att du med din israelsa Ip-adress försöker vigla till brott i Sverige är en skam för denna hatblogg.

 6. Det var allmänt hårda direkta ord,i kommentarerna till detta inlägg !
  Att Sverige går under är det ingen som helst tvekan om.
  Vi skall ned på samma låga nivå,som EU tvingat Grekland och andra sydeuropeiska länder…Först då råder jämlikhet enl.7-klövern.Att det dessutom blir muslimskt/islamistiskt är själva grädden på moset.
  Vill som vanligt inte använda svordomar… men säger ändock fy fan…

 7. Vill ha?! Det är mycket jag “vill ha” inte fan får jag det. Nej detta är bara ett nytt “trick” närmare muslimskt samhälle och övertagande så de kan härska medan många blåögda idioter – vad har hänt? Vi skulle ju bara se till att de har det bra och slipper krig/förföljelser… fan Rom byggdes ej på en dag – detta tar tid men icke för de som inte inser fakta – Sverige dukar under, siste man tar flaggan mä sig(snälla)

 8. Det är ett (av många) sätt att ta över vårt land. Se hur det blivit i England. Muslimerna anser att alla moskéer står på islamskt land. Dessutom tar de sig rätten att patrullera och avvisa alla icke-rätt-trogna.

  Tyckte också det var märkligt när vi fick de första ensamkommande i Östersund där en andel var afghaner. Naturligtvis finns det en moské i Östersund (en ny ska byggas) och på flera platser i länet. Lägg därtill olika muslimska föreningars lokaler och mötesplatser. Det tog inte lång tid innan de afghanska barnen krävde “egna” lokaler.

 9. Sverige kommer inte att vara beboeligt om 10 år. Dessa satans mördare och parasiter är vidriga. Muslimer är det värsta som drabbat Sverige någonsin, digerdöden inräknat.

  Det MÅSTE bli ett tvärstopp på den enormt skadliga muslimska invasionen NU, GENAST eller OMEDELBART!!!

  Släng ut dessa medeltidsmonster. Det är Svenskarnas land!!

  • Kurt. Skärp dig o använd inte dessa ord mot oss muslimer. Du vet mycket väl att det är olagligt att prata på detta vis. O du har hittills lämnat efter dig många fula kommentarer som lätt kan användas som bevismaterial mot dig. Glöm aldrig att ingen av oss är helt anonym.

Kommentera