Styr de regeringen?

Ett brev från Marcus Wallenberg pressade regeringen att gå vidare med den uppmärksammade vapenaffären med Saudiarabien 2008.

Detta avslöjas i en nyutkommen bok som Sveriges Radio berättar om. Källa: SR

Marcus och brodern Jacob, är också högst involverade i den omtalade Bilderberggruppen. Strax innan valet bjöds Fredrik Reinfeldt in till ett möte som Bilderberggruppen höll i Ottawa. Vad som sades och beslutade på mötet är fortfarande en välbevarad hemlighet. 2013 bjöds Stefan Löfven in när London stod som värd för Bilderberggruppens årliga möte. Med både Reinfeldt och Löfven i snaran har nu Bilderberggruppen och Wallenbergarna försäkrat sig om att kommande statsminister, oavsett vem det blir, kommer att dansa efter deras pipa.

Jacob Wallenberg sitter dessutom som ordförande i Svenskt Näringsliv som starkt propagerat för en ökad invandring. Ser ni samma koppling som jag?

Wallenberg —– Bilderberggruppen —– Reinfeldt —– Bilderbergrguppen —– Löfven —– ökad invandring —– Bilderberggruppen —- lönedumpning

8 thoughts on “Styr de regeringen?

 1. Jag är förvånad att läsa en sådan insiktsfull text här på Petterssons. Ett olycksfall i arbetet eller nya insikter kanske?

 2. klassisk Pettersson trolleri. Styr Wallenberg regeringen?
  Hmmm…
  Walleberg = lustiga näsor.
  Media ägs i Sverige av 4 aktörer till 90% = näsor.
  Bankerna (som Sverige har över 1500 miljarder lån till + kommunerna 500 miljarder) ägs av näsor.

  Ordet politiskt korrekt uppfanns av Trotsky (näsa)

  Ordet rasism uppfanns av Frankfurt skolan (näsa)

  Jag ser en viss konstig näsa som röd linje i allt detta. Direkt när man erkänner det så kan man lösa problemet.

  Det fungerar inte att en etnisk grupp har sådan makt. De får gärna ha makt, men andra grupper måste få ha liknande makt i äkta demokrati vilket Sverige inte är.

 3. Det är USA “den militära stormakten” som styr Sverige och skapar underlag för “den humanitära” stormakten. De krigar och vi tar hand om flyktingarna. Dessutom skall vi infiltrera och förstöra Europa och hålla koll på Tyskland. För detta krävs det en odemokratisk Bilderberggrupp som styrs av USA.

Kommentera