17-åring knivmördad i Malmö


En 17-årig pojke har knivskurits allvarligt vid en skola i stadsdelen Limhamn i Malmö. Enligt initiala uppgifter till polisen ska personen ha skurits vid halsen.

Polisen gick vid 20-tiden på kvällen ut med uppgiften att pojken avlidit på grund av skadorna.

Larmet kom till polisen klockan 19.08 på onsdagskvällen. Flera polispatruller och ambulanser beordrades till platsen.

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

-Pettersson återkommer…halalslaktat 17-åring…kallas grov misshandel…

Den mördade har ett utländskt (icke-muslimskt/arabiskt)  namn och mördaren verkar vara en 16-åring svensk som är anhållen.

Offret:  Michael de Vera och den misstänkte Gustav  ”Gurre” Rydbeck. Michael de Vera är dömd för övergrepp i rättssak efter att ha hotat ”Gurre” som han kallas. Utöver den händelsen förekommer den mördade 17-åringen också under ett antal punkter i belastningsregistret.

Gustav ”Gurre” Rydbeck är också känd av polisen sedan tidigare. Under våren 2014 har han varit misstänkt för två olika fall av misshandel och han har blivit tilldelad en offentlig försvarare vid bägge tillfällena. Inget av dessa ärenden har lett till något åtal utan förundersökningarna har lagts ned. Gurre bor tillsammans med sin mamma i en lägenhet i centrala Malmö, majoriteten av namnen i området är svenska.  Michael de Vera bor i ett område där svenska namn på dörrarna är sällsynta.

Misstänkt gärningsman: Gustav Rydbeck född 1998. Finns på Facebook ännu så länge, anmärkningsvärt är att han har Sebastian ”Sebbe” Stakset på sin vänlista.

Limhamn är normalt en lugn stadsdel, och det var kriminella ungdomar från andra stadsdelar som använde Limhamn som slagfält.

Gustav "Gurre" Rydbeck

Gustav ”Gurre” Rydbeck

——————————————-

Polisens händelserapport nedan

2014-08-06 19:11, Misshandel, grov, Malmö

Linnéskolan Limhamn. Inkom anmälan om att en person skulle vara knivhuggen i halsen. Flera polispatruller och ambulanser beordrade till platsen.

Enligt de inledande uppgifterna är det en allvarlig knivskärning.

Uppdatering: Den person som skadats vid bråket, en kille född 96, har avlidit pga de skador han erhållit.

Uppdatering: En person är gripen mt för delaktighet i brottet. Ett flertal personer har hämtats in för förhör. Polisen söker ytterligare personer som har varit inblandade i händelsen.

Polisen 


17 responses to “17-åring knivmördad i Malmö

 • T.S.K

  Hur kan folk ens diskutera politik/invandring i en sån här tragisk händelse. Pinsamt..

  Gilla

 • Olli Rein

  Både GM och offret var tydligen kända av polisen och finns i deras register.
  De har tydligen länge varit osams, och det finns alla skäl att misstänka att de båda inte hade uppfostrats väl av sina föräldrar.

  Gilla

 • B.B

  Jag tycker verkligen att händelsen är oerhört tragisk, och känner verkligen med den avlidnes familj.

  Men att komma och skylla denna händelse på araber och muslimer är enormt löjligt, speciellt när de inblandande varken var araber eller muslimer.

  Men det kanske ni här hade hoppats på?

  Måste bara säga att det måste vara enormt tråkigt att besitta en sådan mentalitet, där det enda man ser är araber och muslimer som står till grund för alla tragiska och tråkiga brott som sker här i Malmö.

  Med vänliga hälsningar
  B.B

  Gilla

 • Robb

  Ossie o ni andra rasister/nazister är en hög jävla ignoranta pissluffare som inte är värda ett skit, nollor e ni.

  Gilla

 • Stenbock

  ”Misshandel” heter det numera på ”korrekt” nysvenska,när någon får halsen avskuren… De som ut förde mordet kallas för ”kamratgäng”,och händelsen som sådan,betecknas som något ”stökig”…

  Gilla

 • ossie

  En kriminell blatte mindre ? Ursäkta mig om jag har fel.

  Gilla

  • Kurt

   Självsanering 🙂

   Gilla

  • Eva A A

   Filippin enl Flashback

   Gilla

  • FyFanFörErOssieOchKurt

   Det är min brors pojke. Jag känt honom sedan han var liten grabb
   Fy fan för dig!

   Gilla

   • Stenbock

    Beklagar då att han tvingats växa upp i nya Sverige…
    Hade kanske varit bättre i hemlandet ? Varför flyttade hans föräldrar till detta katastrofala Absurdistan ?
    Känner själv som pursvensk en stor klump i magen enbart för att ha tvingats hamna mitt i ett arab,zigenare och niggergehetto…

    Gilla

   • Olli Rein

    Jag beklagar dödsfallet Sebastian Patitz. Men tyvärr håller man på att införa Sharialagar i Malmö som första stad i Europa. Det enda som finns att göra, om man ogillar detta, är tyvärr att flytta så långt ifrån Malmö som går. Polisen har för flera år sedan övergått till registreringsarbete, istället för att jaga brottslingar. De får inte sköta sitt arbete ens, det ser de styrande i Malmö till, med hjälp av regering och riksdag.
    Resultatet av detta har nu drabbat en ung man och hans familj, släkt och vänner hårt. Jag kan bara rekommendera samtal med de styrande Socialdemokraterna, som leds av Katrin Jammeh och muslimska brödraskapet. Det är dessa som har jobbat för att få Malmö som det är. Men Socialdemokraten Ilmar Reepalu har haft ansvaret sedan början av 1990-talet och fram tills Katrin Jammeh tog över. En annan framstående Socialdemokrat i Malmö är Adrian Kaba (S). Han är numera en av Malmös kandidater till Riksdagen.
    Dessa tre och gärningsmännen håller jag som ansvariga för din broders sons vidriga avrättning. Förresten har hela Sjukklövern, som arrangörer för massinvandringen ett stort ansvar, vilket de verkar vara ovetande om. 95 % av invandrarna har kastat sina papper eller aldrig haft några, men Sjukklöverns politiker litar blint på att invandrarna pratar sanning. Därför får vanligt folk ta all den kriminalitet en papperslös invandring drar med sig av onda människor som släpps in utan någon som helst prövning. Varför köper ni knivar till era barn? Det har aldrig jag gjort och ändå är de vuxna nu, och mina gammeldags idéer ger resultatet noll knivmord om de efterlevs av alla. Det tycker jag och många med mig är en bra lösning på problemet. Alltså fädrerna visiterar sina söner innan de går ut, och lite då och då i hemmet. På stan ska polisen plocka av varenda en som bär kniv, och straffet ska vara minst 5 års fängelse, och för invandrade personer även återsändande till deras respektive hemland, eller det de har ljugit om.
    I detta fall verkar det ju vara en ännu yngre svensk som kanske är mördaren eller snarare en av dem, givetvis ska samma straff gälla här, men de räknas ju som barn i den här åldern. Men kan man mörda ska man givetvis ha något straff som avskräcker. Minst fem år i fängelse och utvisning för invandrade mördare, är ett bättre straff än vad som finns nu. Svenska mördare bör kunna skickas till Ryssland eller Baltikum för att lära sig veta hut, och strafftiden ska vara livstid, så kanske man tänker sig om några gånger innan man sticker ned någon med kniv.

    Gilla

  • david

   Muslim terrorists. Terrorists

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: