Hamas – vi ska utrota judarna till sista man


I fredags sände Hamas TV, en predikan som upprepar Hamas ideologi att enligt Islam är det muslimernas öde att utrota judarna.

Hamas predikanten ”vår övertygelse är att vi kommer att utrota judarna till sist, och vi kommer inte att lämna en enda kvar. För judarna är inkräktare på vår mark, de är utlänningar och legosoldater.

Titta på historien bröder: överallt där det fanns judar, sprider sig korruptionen och Allah gillar inte korrumperade, judarnas tro är destruktiv. Vår övertygelse är att få våra rättigheter på vår mark och genomföra Sharia under Allahs himmel.”

-Pettersson noterar att även om Carl Bildt och PK tror att en vapenvila kommer att underlätta en fredlig lösning så låter det inte som så på Hamas. Judarna ska utrotas. Det är knappast att underlätta en tvåstatslösning eller någon lösning alls.

Och det är inte bara några få galningar som säger att judarna ska utrota och vägrar erkänna en israelisk stat. Det står i Hamas och Fatah:s stadgar. Judarna ska utrotas och de ska inte ha någon stat alls…så hur gärna judarna än vill så är det nog inte läge att vända andra kinden till eller förlåta sju gånger sjuttio gånger även om de redan gjort det flera gånger.

Islam måste bort, sedan löser sig nog resten… 

Vi ska utrota judarna till sista man. Al-Aqsa TV (Hamas), 25 juli 2014

Döda judar är dyrkan som för oss nära Allah – Musikvideo Al-Aqsa TV (Hamas), 18 november 2012

Hamas till barnen – skjut alla judar. Al-Aqsa TV (Hamas), 2 maj 2014

Palestinsk Mufti: Muslimer kommer att utrota judarna. Muftin är inom islam en rättslärd som uttolkar den religiösa lagen, sharia, islamiska regler och andra teologiska frågor. Frågorna kan ställas av staten, institutioner, organisationer eller enskilda individer. De svar muftin ger på dessa frågor kallas fatwa. Al-Aqsa TV (Hamas), 9 januari 2012.

PMW 


13 responses to “Hamas – vi ska utrota judarna till sista man

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: