84 000 döda i den arab-Israeliska konflikten

MELLANÖSTERN. Det som pågår i Gaza är tragiskt och varje dödsfall är smärtsamt för dem som drabbas, men det verkar inte finnas någon rim och reson när det gäller dödsfall orsakade av det israeliska försvaret och journalisternas bevakning.

Den fortfarande pågående konflikten mellan arabvärlden och Israel har hittills kostat 84 000 döda. Detta på 66 år, alltså sedan 1948 när staten Israel bildades och den absoluta majoriteten av dessa dödsfall tillkom till 1973. 84 000 är även om det är oerhörda siffror ungefär vad som omkommit i den svenska trafiken under samma tid.  

Totalt har ungefär 2,4 miljoner människor dött i olika konflikter i området. Några exempel är det blodiga kriget mellan Iran och Irak med 1 250 000 döda.

Näst efter det kommer kriget i Syrien som på drygt två år krävt 210 000 liv.

Inbördeskriget i Nordjemen som knappt rapporterades om – 200 000.

Libanon 150 000 liv.

Olika uppror i Irak 100 000.

I Syrien dör det hundratals personer om dagen. I Irak ägnar sig ISIS/ISIL/IS åt massmord, massavrättningar, massvåldtäkter och etnisk rensning. Men detta rasar den antisemitiska rasistiska judehatande vänstern inte över. När muslimer massmördar muslimer är det inga prostester eller demonstrationer utanför ambassaderna.

Inte rasar de över de flyktingströmmar islamisterna orsakar heller, i år väntas 140 000 – 150 000 människor komma till Sverige, asylsökande flyktingar, lycksökare, ensamkommande ”barn” och anhöriga. Det är naturligtvis glädjande för den svenska mångfalden och Anders Borg som kan ta vara på vinsterna men varför placeras så många av dem på den svenska landsbygden, där det inte finns jobb, inte finns tandläkare, inte finns psykvård för av kriget traumatiserade offer, inte finns vårdcentraler, inte finns tolkar, inte finns skolor, inte finns lärare, inte finns rättsväsende och där det är extremt svårt att rekrytera den personal som saknas. Dessutom finns det inga Södermalmsbor, som alla älskar invandring och röstar på (mp) och (fi) där ute på landsbygden.

Läs gärna om detta hos Johan Westerholm (s), Johan rekommenderar att Migrationsverket istället bygger baracker där alla älskar invandring och det finns jobb, tandläkare, vårdcentraler, tolkar, skolor, lärare, rättsväsende och det är lätt att rekrytera personal. Nämligen just Södermalm och centrala Stockholm. Tantolunden, Vita bergen mfl platser kan lätt rymma 10 000-tals flyktingar i baracker och utgöra ett värdefullt tillskott till Sveriges tillväxtmotor, Stockholm.

Läs mer på Cornucopia 

8 thoughts on “84 000 döda i den arab-Israeliska konflikten

 1. Kan man inte lägga p-medel i maten och eller på annat sätt göra det svårt att skaffa barn i dessa problem områden om någon generation är problemet löst!

 2. I en konflikt eller en affärstransaktion gäller att båda parter skall vara nöjda. Det räcker inte att en del svenskar har det rätta svaret.

 3. Det är väldigt besynnerligt att man hela tiden väljer små orter där inga jobb finns.Förr i tiden var ju etniska svenskar tvungna att flytta från småorter då det inte fanns arbeten – dom fick inga bidrag och blev försörjda och fick bo kvar.

  Södermalm har ju egentligen allt – nu Tantobadet också.

   • Det finns nog ingen som skuldbelägger offren, men
    däremot finns stor anledning att skuldbelägga det
    Fega Hamas som gång på gång provocerar fram
    nya stridigheter och sen gömmer sig bakom kvinnor
    och barn för att världsopinionen ska fördömma Israel !

Kommentera