84 000 döda i den arab-Israeliska konflikten


MELLANÖSTERN. Det som pågår i Gaza är tragiskt och varje dödsfall är smärtsamt för dem som drabbas, men det verkar inte finnas någon rim och reson när det gäller dödsfall orsakade av det israeliska försvaret och journalisternas bevakning.

Den fortfarande pågående konflikten mellan arabvärlden och Israel har hittills kostat 84 000 döda. Detta på 66 år, alltså sedan 1948 när staten Israel bildades och den absoluta majoriteten av dessa dödsfall tillkom till 1973. 84 000 är även om det är oerhörda siffror ungefär vad som omkommit i den svenska trafiken under samma tid.  

Totalt har ungefär 2,4 miljoner människor dött i olika konflikter i området. Några exempel är det blodiga kriget mellan Iran och Irak med 1 250 000 döda.

Näst efter det kommer kriget i Syrien som på drygt två år krävt 210 000 liv.

Inbördeskriget i Nordjemen som knappt rapporterades om – 200 000.

Libanon 150 000 liv.

Olika uppror i Irak 100 000.

I Syrien dör det hundratals personer om dagen. I Irak ägnar sig ISIS/ISIL/IS åt massmord, massavrättningar, massvåldtäkter och etnisk rensning. Men detta rasar den antisemitiska rasistiska judehatande vänstern inte över. När muslimer massmördar muslimer är det inga prostester eller demonstrationer utanför ambassaderna.

Inte rasar de över de flyktingströmmar islamisterna orsakar heller, i år väntas 140 000 – 150 000 människor komma till Sverige, asylsökande flyktingar, lycksökare, ensamkommande ”barn” och anhöriga. Det är naturligtvis glädjande för den svenska mångfalden och Anders Borg som kan ta vara på vinsterna men varför placeras så många av dem på den svenska landsbygden, där det inte finns jobb, inte finns tandläkare, inte finns psykvård för av kriget traumatiserade offer, inte finns vårdcentraler, inte finns tolkar, inte finns skolor, inte finns lärare, inte finns rättsväsende och där det är extremt svårt att rekrytera den personal som saknas. Dessutom finns det inga Södermalmsbor, som alla älskar invandring och röstar på (mp) och (fi) där ute på landsbygden.

Läs gärna om detta hos Johan Westerholm (s), Johan rekommenderar att Migrationsverket istället bygger baracker där alla älskar invandring och det finns jobb, tandläkare, vårdcentraler, tolkar, skolor, lärare, rättsväsende och det är lätt att rekrytera personal. Nämligen just Södermalm och centrala Stockholm. Tantolunden, Vita bergen mfl platser kan lätt rymma 10 000-tals flyktingar i baracker och utgöra ett värdefullt tillskott till Sveriges tillväxtmotor, Stockholm.

Läs mer på Cornucopia 


8 responses to “84 000 döda i den arab-Israeliska konflikten

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: