Sverigedemokrat uthängt och avstängt – vill förbjuda islam

GÖTEBORG. Robert Quiding (SD), ersättare i kommunfullmäktige i Göteborg och nämndeman i Göteborgs tingsrätt, vill förbjuda islam och diskriminera muslimer.

– Det vore en tjänst mot mänskligheten, säger Robert Quiding. Nu är han avstängd från tingsrätten.

2014-07-22_1654

Quiding står för det han skrivit och kritiserar Sverigedemokraterna för att de inte står för åsikterna som han framför. – Nej, det står de inte för men jag önskar att de gjorde det. Jag kommer att arbeta för att de ska göra det.

Anledningen till att han vill diskriminera muslimer är att han tycker att muslimer diskriminerar andra, bland annat kvinnor och att fundamentalistiska muslimer inte bryr sig om svenska lagar.

Nåvål, Pettersson ser att den samlade PK-pressen går igång på Robert Quidings åsikter – att han har rätt om muslimerna kommer ingen att diskutera.

Robert Quidings uttalande på Facebook, PK:s angreppen får ni leta upp själva…

”Jag skall gärna erkänna: Jag VILL diskriminera muslimer. Jag tycker vi borde förbjuda den religionen – för inget annat än mänskligt intresse. ALLA är inte lika mycket värda – tyvärr. De som har tendenser att tro och tycka att det står i Koranen: ”Du kan inte synda mot en otrogen” och tillämpar det genom att ljuga och bedra när de kommer till ett kristet och demokratiskt samhälle – de tycker inte jag är lika mycket värda som de araber som kommer hit och vill ha sekularisering och vill assimilera sig med svenska seder och bruk samt vill bli demokratiskt sinnade och vill ’göra rätt för sig’ Jag vill däremot diskriminera människor som inte vill känna empati med dem som har det svårt och kämpigt.”

14 thoughts on “Sverigedemokrat uthängt och avstängt – vill förbjuda islam

  1. Han borde få Nobels fredspris för den idén. Obamah fick ju Nobelpriset för att han höll ett vackert tal på Kairo universitet om den islamska våren, innan allt hunnit bli färdigt. Den idén funkade bara för Nobelstiftelsen i Norge.

    Robert Quiding (SD) bör få bättre utdelning på sitt förslag än Obama fick, då hans förslag aldrig gick igenom. Ge honom därför dubbelt Nobelpris och ta tillbaka Obamas. Robert kan säkert skänka en del av sitt dubbla pris. Det finns många som förtjänar det bättre än Obama.

  2. En människa med Roberts erfarenhet, mod och klarsynthet borde få förtur den dagen då kloning av människor blir genomförbar.

  3. Som nämndeman i Tingsrätten i Göteborg har han nog skaffat sig tillräcklig erfarenhet för att kunna uttala sig.

  4. Fler kommer att ta bladet från munnen, vänta bara.
    Måttet är rågat, nu kan det bara rinna över.

    • Yes!!! Och personligen väntar jag med spänd förtjusning på den där berömda sista droppen.

  5. Camilla Engström DanderydsModeraterna har fått avgå sedan hon inte varit tillräckligt PK, Hade twittrat nedsättande om muslimer sägs det.

  6. Vi har mycket att lära av muselmaner. Framför allt så ska man dölja sina åsikter och verka i det fördolda. Jag vet att det är emot hela vårt lutheranska arv och kultur men i krig och kärlek är allt tillåtet.

    Vi måste se till att ha en lite VIT lögn i beredskap. Vi får sluta med att diskutera politik med massinvällarna. Vi måste se till att vi inte blir bandade eller fotograferade. Vi måste börja förneka allt och skylla på andra. Detta måste vi göra ända till dess att vi blivit kvitt alla dessa femtekolonnare.

    INTE ”- Du kan inte ha huvudduk när du ska praktisera på frisersalong.” UTAN ”- Oj, inte trodde du väl att det var denna vecka? Jag är ledsen hjärtat men det var förra vecka jag behövde en praktikant. Platsen är redan tillsatt.”

    INTE ”OBS! Låt inte romer växla pengar!” UTAN ”Vi är ingen bank!”

    Osv., osv.

    Frågor på det?

  7. Vänta bara tills det kommer ett muslimskt parti i riksdagen med krav på sharialagar och undantagsregler för muslimer. Först då, när det är för sent, kommer folk att inse faran.

  8. Sanningen skall alltid bestraffas medan lögner ofta medför befordran. Sånt är läget i Ljugoslavien.

  9. Tyvärr ytterligare en ivrig som drar ett löjes skimmer över SD, i Svensk grundlag står det att läsa om yttrandefrihet och religionsfrihet. Om SD överhuvudtaget skall någonsin kunna vara ett alternativ i svensk politik måste där finnas sunt förnuft/balans, och propagera för diktatoriska metoder gynnar inte demokratin. Sedan att det finns krafter även i det svenska samhället som verkar för odemokratiska metoder är ett faktum som i sig lär finnas kvar en lång tid framöver, men att underlätta en sådan utveckling där vi allt mer tummar på demokratin är en mörk väg som leder till ett självdestruktivt samhälle.

    • Var har han brutit mot yttrandefriheten,och religionsfriheten i detta fall ?
      En person som framför sin egen personliga synpunkt,utifrån den vardag han lever i,liksom så många andra i vårt alltmer underdåniga samhälle !
      Menar du att politiska partier,skall föreskriva vad du får säga eller ej.Så fungerar det i en fullständig diktatur dit vi nu med snabba steg rusar fram till i Absurdistan.

Kommentera