Likplundring

Olycksplatsen för Malaysia Airlines Flight 17, har nu plundrats. . Detta inte bara orsakar problem för utredningen, utan också för de anhöriga till offren ombord, som nu inte kommer att kunna få tillbaka förlorad egendom efter de 298 personerna ombord. 

Plånböcker, smycken och kreditkort var favorit byten för plundrarna.  ”Det finns inte en enda mobiltelefon, plånbok med pengar eller kamera fatt hitta på kropparna eller i handväskor,det är som om alla grejor mystiskt försvunnit över natten. ”

LÄNK

 

7 thoughts on “Likplundring

  1. Vad annat kan man vanta sig i Putin-land..titta pa den rysk talande dragg som bevakar olycksplatsen? Alkoholister och banditer hela bunten dessutom aggressiva…skam for Ryssland..detta ocivilizerade rika av gangsters,prostituter och alkoholister..

  2. Och sånt skall vara med i EU, inte konstig att all öster om Oder kallades för ”Untermenschen”, vi se dessa livsformer från öster invadera Sveriges öppna gränser.

    • Se på Tysk TV nästan dagligen talas det öm rånar ligor frän Öst som ta sig in till Tyskland via Polen många från Ukraina. Vi ha bara set början här i Sverige.

  3. När man har att göra med östpack ska man aldrig bli förvånad om dom slår ihjäl dig så fort du vänder ryggen till!!!!

Kommentera