Arabiska Expressen


MELLANÖSTERN. Pettersson vet inte vad som står i Expressens artikel nedan men vi kan anta att det är Expressens utrikesreporter Kassem Hamadé som rapporterar om de fyra barnen på stranden som dog igår efter att Israels flotta avfyrat raketer mot mål på stranden.

Det står säkert inget om att pojkarna hade levt idag om Hamas gått med på den vapenvila som Egypten föreslog i tisdags, som Israel accepterade men som Hamas påstod vara ett skämt.

Det står garanterat inget om att inte en enda arab i Gaza hade behövt dö om Hamas gett fan i att skjuta raketer mot Israel, det är mycket som inte står, men vi kan vara övertygade om att det gäller arabiska också…

2014-07-17_1648 2014-07-17_1651 2014-07-17_1652  2014-07-17_1654 2014-07-17_1654_001


9 responses to “Arabiska Expressen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: