Det islamiserade Sverige faller sönder


ISLAM/BROTTSLIGHET. Redan innan Sverige började ta emot mängder av syriska flyktingar var befolkningsökningen skyhög på grund av muslimsk invandring. Föga överraskande, har EU valt en svensk, Cecilia Malmström, som EU: s kommissionär för invandring.

Sverige måste öka sina skatteintäkter med minst 120 miljarder kronor de kommande åren för att betala för inflödet av invandrare som enligt prognoserna ska minska, vad som händer med de 120 miljarderna om invandringen fortsätter öka törs ingen tala om.

Med Sveriges demografiska förändringar kommer vi snart att ha människor som flyr från Sverige på grund av den extrema ökningen av våldsbrott.

Bara mellan 2013 och 2014 ökade…

 • Olaga hot med 6 procent
 • Rån 11 procent
 • Bara nio fler våldtäkter än förra året men ändå 2 950 våldtäkter jämfört med 500 rapporterade våldtäkter i Danmark som har en befolkning på 5 miljoner
 • Sexuellt utnyttjande ökade med 7 procent
 • Inbrott ökade 12 procent

Brå 


6 responses to “Det islamiserade Sverige faller sönder

 • ali1948

  Ännu ett kasst försök från sionistbloggen att anklaga islam för något som inte stämmer.

  Ökningarna ovan beror som ni vet inte på islam. På denna och andra hatbloggar har ni ju redan rapporterat om hur andra av era europeiska bröder o systrar söker sig hit och begår massa brott. Eller glömmer ni själva vad ni har sagt? Östeuopa, rumänien m.m är väl en trend i sig . Inte sant?

  Gilla

  • Lena

   ali48 : Har umgåtts i veckan med vänner från Tyskland och Frankrike även en från Italien. De startade kvällen att med ironiskt leende fråga mig, den enda svenskan…………..vad händer med Sverige ?

   Gilla

 • Elaka gubben

  Sjelv flydde jag Sverige för 24 år sedan

  Gilla

 • Nisse

  Det verkar som hela 7klövern har blivit muslimer…

  Gilla

 • angelicaplacet

  Tänk att det har gått så passens mycket minus,när man läser ibland hur lönsamt det är.Vi får se vad politikerna hittar på här näst.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: