Opinionsundersökning 2014-07-14


Opinionsmätning 14/7 2014

Opinionsmätning 14/7 2014

Här är den senaste Opinionsmätningen från vem vete hundan.  Jag har sett den här tidigare, men här står min själ 14/7 2014.Någon med mig skämta aprillo. Den korta text jag hade skrivit hade fallit bort. Men det verkar som om Svampen växt över 50%. Visserligen med bara 0,4 procentenheter men avståndet till den tränade Alliansen är stort. Men om de tar i allt vad de kan, så kan Alliansen t.o m vinna. Vi vill ju att ingen vinner, utan att politiken hamnar hos våra folkvalda i Riksdagen med SD som vågmästare.

SD tredje största parti i Sentio 19/7 2014

https://petterssonsblogg.se/2014/07/19/sd-tredje-storsta-parti-i-sentio/#comments

 

 


10 responses to “Opinionsundersökning 2014-07-14

 • Rannug

  Jag har tillhört Sverigevänliga rörelsen i ca 30 år, det är bara nu på senare år som siffrorna ligger på runt 10% och det räcker inte. Snart är radikala muslimer så många att de kanske gör en chansning på att ta över Sverige med hjälp av vapen.

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Jag drömde inatt om att SD fick 23% 😄

  Gilla

 • Olli Rein

  Källan verkar finnas på DN om själva utseendet beaktas och inget annat. Jag försökte att vara ironisk. Det går oftast inte hem, allra minst i politiska situationer.
  http://www.dn.se/valet-2014/sd-storst-i-rekordmanga-valdistrikt/

  Gilla

 • Ja vet, vi gör samma misstag igen! BRILLIANT!

  Och vad ska hända om de blir vågmästare. Jag är ledsen om jag regnar på din parad men att borgarna vinner och SD blir vågmästare är ju precis vad vi har haft de senaste fyra åren och vi har under samma period haft den högsta invandringen NÅGONSIN i Sverige.

  Det finns en hel del talesätt som samtliga handlar om att lära av sina misstag eller lära av andras misstag eller att inte göra om samma sak som inte funkade en gång till men förvänta sig ett annat resultat.

  Vad lustigt att jag i detta ögonblick helt plötsligt fick alla dessa i min tanke samtidigt…

  Att hoppas på att borgarna ska vinna och att SD ska bli vågmästare är ju som att möblera stolarna på Titanic… Hahaha 🙂

  Gilla

  • Olli Rein

   Är det mig du kritiserar så ser jag helst att ingen vinner. Det är ju lite orealistigt att tro att SD når över 50%, när de står på 8,2 %. Jag har som jag sagt sett det här sättet att redovisa en opinionsmätning tidigare. Jag vet inte om det var före eller efter Palmedalen. Försök hitta källan till detta. Är vi flera som letar, blir chansen större att vi hittar något. Ska vi göra så?

   Gilla

   • Jag ber om ursäkt om jag tolkade din text fel!

    Det lät på texten som att ”Om de tar i så kan Alliansen t.o.m. vinna” och det därför skulle vara något att eftersträva. Jag ber om ursäkt om jag tolkade texten fel. Jag fick känslan av att den som skrev texten tyckte att en vinst för alliansen och med SD som vågmästare skulle vara det bästa vi kunde hoppas på.

    Gilla

 • Olli Rein

  Jag har sett den förut hos någon av de stora drakarna. Så jag är mycket skeptisk till den här mätningen. Om de nu ens brytt sig om att mäta?

  Gilla

 • Janne

  Mycket sorgligt om dessa siffror stämmer? Det betyder i praktiken att 90% av befolkningen fortfarande befinner sig i koma och inte borde rösta över huvud taget!
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Krister Nyström

   Tror inte ett ögonblick på att den undersökningen stämmer, jag skrattar åt den. 🙂

   Gilla

  • Upplysning och utbildning i individuellt och kritiskt tänkande...

   Svenska folket behöver inte lära sig att gå och rösta eller matas med propaganda. Det som behövs är en upplysningsrevolution med kritiskt tänkande till information och nyheter som en stor post i utbildningen.

   Så länge 96% av alla som äger världens medier har samma agenda så kan man inte vinna informationskriget. Man måste lära folk att tänka kritiskt och ställa frågan ”varför är det så” i.a.f. minst 2-3 ggr och ”är det verkligen rimligt att det stämmer” minst en gång till varje svar på vägen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: