Muslimer i Hebron firar inkommande Hamas raketer


MELLANÖSTERN. Hebron är den största staden på Västbanken, belägen på en fruktbar högslätt 930 meter över havet. 35 kilometer sydsydväst om Jerusalem. Hebron tillhör de palestinska territorierna. Staden ingick i det i Bibeln omnämnda Judéen, varigenom det är judendomens andra heligaste stad, efter Jerusalem, staden är också för islam och kristendomen.

Pettersson noterar att här firar muslimska araber att muslimska araber skjuter raketer mot muslimska araber med förhoppningen att döda någon jude…så kan det gå när kusinäktenskap är vanligt…


11 responses to “Muslimer i Hebron firar inkommande Hamas raketer

 • Kurt

  När man se dessa typer i stan med macho attityd vill man bara sopa till dom. Av ett litet missöde råkade min inköpsvagn träffa en utav kaffrerna i hälen, som sagt ett litet ”missöde”. Vist blängde han på mig men mitt vänliga leende avväpnade honom.

  Gilla

 • Pica pica

  Till råga på allt träffade de ett par palestinska hem i Hebron också. Abbas börjar nog ångra sig men hoppas fortfarande att någon av deras raketer ska döda ett antal judar så han får beröm.

  De har bett om hjälp från el-Sisi men han är inte glad över vad Hamas ställer till med i Sinai och att de konspirerade med Muslimska Brödraskapet. Han säger sig stå på Israels sida och hoppas att de gör slut på Hamas. Undrar vad Ali säger om det? Araber som inte tycker synd om palestinierna? (Källa: Bare naked islam idag)

  Gilla

 • Lena

  Hamas ledare har troligtvis gått på utbildning i sjukklöverklubben, vilken korruption helt i linje med många av våra kommunpolitiker.
  http://www.jewishpress.com/news/middle-east/hamas-officials-get-rich-in-gaza/2014/07/13/?src=ataglance

  Gilla

  • Lena

   Paralleller till Sveriges ”affärsmän”, de som jobbar sida vid sida med mig-verket. Asylboenden, flyktingförläggningar, människosmugglare och allt annat i den mest lönande bluffsektorn.

   Gilla

 • ossie

  Ja dom stackars inavlade stackarna har väl inte mycket att glädja sig åt i sina eländiga liv. Hoppas Israel löper linan ut och gör processen kort med Hamasdårarna.

  Gilla

 • Argus

  Hade jag varit israel så hade jag lagt beslag på Kassamraketer och avfyrat dessa mot dårarna i Hebron. Alla vet ju hur illa araber skjuter så ingen hade misstänkt en false-flag-operation.

  Gilla

 • Stenbock

  En tanke slog mig…Hur många ”svenskar” finns med på videon ? Tyckte mig höra malmödialekten vid ropen på Allan !

  Gilla

 • Ruben

  Man skulle nästan kunna tro att det var Allan högst personligen själv som avfyrat Kassamraketerna, eftersom de åtföljs av det vedervärdiga Allahu Akbar!

  Gilla

 • Pica pica

  En palestinsk predikare sa: Vi älskar döden mer än judarna älskar livet. Det säger en hel del om deras livsåskådning. Tro fan att livet inte blir så kul då eller att de försöker förbättra världen för sig själva och andra.

  De sitter bara och gnäller och tycker synd om sig själva – inte särskilt produktivt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: