Vi är fyra, du är ensam, vi våldtar dig


ESKILSTUNA. Just när kvinnan tror att hon undkommit trakasserierna från ynglingarna, och stängt ytterdörren till sin trappuppgång hör hon bakom sig hur glasrutan i porten slås sönder.

Det hela utspelar sig i centrala Eskilstuna natten till i går. Den 28-åriga kvinnan är på väg hem strax efter midnatt när hon möter fyra ynglingar på cykel.

Hon försöker vika undan för att släppa förbi dem, men en av killarna kliver av sin cykel och går rakt fram mot kvinnan och gör sig omgående skyldig till sexuellt ofredande. Han tar kvinnan på brösten, på stjärten och kör upp en hand mellan hennes ben. Två av hans vänner, som också klivit av cyklarna, visar tydligt intresse i att delta i ofredandet.

En av de fyra ynglingarna håller sig mer i bakgrunden. Enligt kvinnan har just denne kille försökt få de andra att ta sig samman.

Han till och med yttrade orden: – Det här är inte kul, lägg av nu. Hörni, lyssna nu.

Men den man som går i spetsen spänner blicken i kvinnan och förklarar för henne att vi är fyra stycken, mot dig som är ensam. Vi våldtar dig som ingenting.

Kvinnan är inte långt från sitt hem, och chansar på att hon ska hinna in i portuppgången innan killarna är i fatt henne, och kliver undan och lyckas springande ta sig fram till sin ytterdörr.

I nästa ögonblick kastar en av killarna som förföljt henne en sten genom dörrutan.

Kvinnan låser snabbt upp dörren till lägenheten, slår igen den och låser den. Kvinnan larmar polisen. En patrull åker omedelbart till platsen och får korn på fyra ynglingar på cykel som motsvarar signalementet som kvinnan gett dem.

De fyra stoppas och polisen samlar in alla uppgifter om dem och vänder sig sedan om för att åka hem till kvinnan och kolla om hon skadats fysiskt eller i vilken grad av chock hon befinner sig.

– Det visade sig att hon var ganska samlad ändå, säger Lars Ånestrand på Eskilstunapolisen. Hon var förstås märkbart tagen av det som hänt henne, men hon avböjde polisens förslag om hon ville ha skjuts någonstans.

En av de fyra ynglingarna är 18, två är 14 och den fjärde är 12. Den av de fyra som är straffmyndig riskerar åtal för sexuellt ofredande och skadegörelse.

– Pettersson undrar varför polisen inte låste in pojkarna och lät föräldrarna hämta de yngsta…Eskilstuna-Kuriren bakom betalvägg


7 responses to “Vi är fyra, du är ensam, vi våldtar dig

 • Ruben

  En liten berättelse om vad som hände en svenska i Marocko under tre månader, förra seklet. Svin uppträder alltid som svin.
  http://www.skanskan.se/article/20140711/YSTAD/140719877/1018/-/jag-far-lov-att-saga-att-jag-blev-valdtagen

  Gilla

  • Lena

   Idag råkar svenska flickor lika illa ut, de behöver inte resa till länder med våldskultur, för våldskulturen har kommit till Sverige, sorgligt nog.
   Undrar hur mycket upplysning, varning det ges till unga av föräldrarna och i skolan, gissar att den är minimal, för i Sverige anses erfarenhet som fördomar.

   Gilla

 • Bertil Nilsson

  Jag hoppas att fredrik blir våldtagen och grovt misshandlad en dag så snart som möjligt och alla de andra sju med. Något annat är dessa sju inte värda sedan deras gäster bär sig åt som apor och andra vildar. Vi måste resa oss mot dessa sju vidriga tyranner och deras gäster som inte är välkomna i Sverige och säkert inte någon annan stans hellre. Utvisa dessa sju tillsammans med deras gäster till ett säkert ställe med elstängsel högt och säkert med beväpnade vakter. Fy vad jag är trött på dessa sjuans gäster. Var dag och var timme händer det något allvarligt. Stoppa dessa sju – de är orsaken till allt proplem. Ut med sjuan från Sverige tillsammans med deras gäster nu omgående.

  Gilla

 • FruSvensson

  Det framgår inte om de var invandrarungar eller inte.

  Gilla

 • Tony

  Att kränka kvinnor lär dom sig som barn, att kränka Svenska
  kvinnor räknas väl som en storhet bland dessa Neandertalare!

  Gilla

  • Kurt

   Förålämpa inte Neandertalare! Deras kultur var nog rätt så högstående efter de senaste forskningsrön.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Stackars kvinna.Dom här ungarna har fått lära sig att kränka kvinnor – och har inte vår värdegrund.Som det har blivit i landet.Jag själv skulle aldrig gå ut ensam på kvällen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: