Stör inte politiska talare


Expressens ledarsida tar idag upp trenden med att sabotera politikers tal.

Miljöpartisten och tillika riksdagskandidaten Jenny Wenhammar, fick som hon ville när hon i Almedalen tog av sig kläderna på överkroppen och försökte störa vår s.k. statsministers tal till de partitrogna…hon fick uppmärksamhet.

Wenhammars aktion har gått ganska obemärkt förbi i media och i de politiska finrummen. Lek med tanken att någon riksdagskandiderande SD-kvinna visat brösten under Stefan Löfvens tal. Tror ni tystnaden varit lika markant?

Nu anser dock ledarskribenten på Expressen att ”…trenden med att självrättfärdigt störa politiska motståndare när de möts och talar är djupt obehaglig”.

Minns jag inte fel har media inklusive Expressen talat om demokrati och yttrandefrihet när diverse vänsteraktivister saboterat Jimmie Åkessons tal i olika sammanhang. Är det först när ”rätt” politiker får sin tal saboterade som det talas om en obehaglig trend?

Källa: Expressen

Jenny Wenhammar har också gjort sig känd som vulvamålare

KB200610104151044V4_369798a


9 responses to “Stör inte politiska talare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: