Sahlin ska motarbeta extremismen


Mona Sahlin är en politisk broiler som förutom ett par ströjobb som diskare på SvD 1976 och kontorist på De Synskadades Riksförbund, tillhört statsmakten och rört sig i kretsar kring politiken och diverse styrelser.

Några riktiga jobb har hon egentligen aldrig haft och när hon avgick som partiledare 2011 uttrycket hon sig så här i en intervju: ”Jag vet inte om jag någonsin vill ha ett jobb”.

Skillnad på folk och folk, eller hur?

Nåja, nu slipper Sahlin ta ett jobb. Regeringen har nämligen idag utsett Sahlin till samordnare mot våldsbejakande extremism. I två år ska hon ha hand om uppdraget.

Återstår att se om Sahlin kan ha kvar sitt styrelseuppdrag i Expo, när nu annan extremism än den hon är van att bekämpa ska lyftas upp på mattan. När Säpo meddelat att vänsterextremismen och islamismen utgör ett större hot, torde väl hennes blickar riktas också mot dessa grupper, eller är hon rädd för vad hon kommer att hitta?

Källa: Expressen

Vita människor är problemet 

Statsministerkandidaten

Statsministerkandidaten, del 2 

Mohammed ska ha jobbet 


18 responses to “Sahlin ska motarbeta extremismen

 • Socialdemokraterna demonstrerade med Hamas och Hizbollah | Petterssons gör skillnad

  […] EXTREMISM. För några dagar sedan utsåg regeringen Mona Sahlin till samordnare mot våldsbejakande av extremism […]

  Gilla

 • Tony

  Hon behöver väl inte ta ett hederligt jobb som andra, hon sitter för första med en fet riksdagspension, sen uppbär hon en saftig ersättning
  för styrelseuppdrag i det av Allmänna Arvsfonden bekostade
  kommunistexpo, och nu en nytillsatt tjänst där hon förmodligen
  kommer att uppbära nya fantasisummor.
  Tacka fan för att sådana som hon inte vill jobba som vanligt folk,
  hur det partiet kan kalla sig arbetarparti övergår mitt förstånd,
  det är ju kemiskt rent på arbetare, bara broilers så långt ögat
  når!

  Gilla

 • Nisse

  Jag skall inte hota Mona men är ganska säker att dett finns andra som sköter den saken !

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Alliansregeringen fortsätter med att ta beslut som definitivt inte gynnar den svenska arbetarklassen. Då menar jag för den stora slitstarka gruppen av lojalt hårt arbetande människor, som dagligen går och gör sin plikt.

  Personligen har jag aldrig ansett Mona Sahlin vara en del av den gruppen, som verkligen drar Sveriges ekonomi runt, år ut och år in.

  Vad hon har bidragit med eller rättare sagt sugit ur vår BNP, vågar man inte ens tänka på. Mona hade behövt många år i det riktiga yrkeslivet för att förstå bättre.

  Socialdemokraterna skulle stå starkare utan Mona Sahlin, så enkelt är det.
  Detta gäller även många ledande socialdemokrater med tillhörande fackelit.

  Gilla

 • Janne

  Mona Sahlin ska arbeta mot extremismen! Jojo! För det första så har hon aldrig gjort ett enda handtag i hela sitt liv som kan benämnas som arbete, hon har glidit runt hela sitt liv som en tvättäkta samhällsparasit och odugling! Och om hon nu på ålders höst inmundigat någon form av extra kosttillskott som temporärt ger henne psykodeliska känslor av att plötsligt vilja ”arbeta” och mot ”extremism” så betyder det i praktiken att hon då arbetar mot sig själv och poff så förintas gäddhänget och fyllkajan Mona Sahlin! Kan hon inte ta in Gudrun Shyman som praktikant också, så blir vi av med två vidriga pissruskor i en smäll!
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Så riktigt som du skriver Janne…Läste på Carina Finas blogg just en jämförelse mellan Måna och Gudrun.
   Stefan Fagrè skriver där ”Att sätta Mona Sahlin som samordnare mot våldbejakande extremism,är lika genomtänkt som att låta Gudrun leda IOGT-NTO”

   Gilla

  • Stenbock

   Såg just en rubrik i Skånskan,som lät ”Utdöd trollslända lever” !
   Vet inte om med denna nyhet avsåg Mona….Eller någon annan sällsynt varelse.

   Gilla

 • Pica pica

  Efter UG:s två program om höger- och vänsterextremism fick vi klarhet om förhållanden 10 – 90%. Alltså kommer Mona till övervägande delen att ta vänsterextremisterna i örat. Hur ska det passa in i PK-media och -politiken?

  Dessa odugliga politiker, inte minst Mona, kan aldrig lösa Sveriges problem för de vägrar analysera vari problemet ligger. De bara flyter med och säger ”det rätta” samt lyfter sina pengar.

  Gilla

  • Pica pica

   Fel av mig. På nyheterna säger de att det är tre huvudgrupper: extrema våldsbenägna höger- och vänstergrupper men också extrema våldsbenägna islamister (är inte alla islamister det?). Dessutom ska Mona i sitt arbete värna demokratin? Det kan bli svårast.

   Gilla

 • Elaka gubben

  Sveriges första politiska kommisarie.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Märkligt att politikerna som gjort Sverige så bra att de inte kan söka jobb efter sin mandat tid. Varför skall de ha betalt hela sitt liv, det är ren stöld inget annat. Jag har sagt det förut att jag hoppas Svenska folket reser sig och tar hand om dessa sju grovt kriminella svin som sitter i Svensk riksdag (riskdag) Varje dag som går skadar de oss Svenskar alltmer. Kasta ut dem från Sverige samtliga sju kriminella som sitter i Svensk Riksdag eller hur. Självklart tillsammans med deras gäst parasiter som snyltar på vår välfärd värre än en gökunge.

  Gilla

 • Naivtive

  it takes one to know one… som det heter.

  Gilla

 • Nisse

  Det var väl hon som skulle bygga fler mosker. om jag minns rätt !!!

  Gilla

 • Crilla

  Det finns ett litet problem här i Sverige som kan vara lite svårt att förstå med vänsterns irr-glasögon. Det finns inte mycket till högerextremism (än så länge). Törs de slå ner på dem som står för extremismen här i landet eller blir det populism för hela slanten? Det är ju vänstern som står för våldet!

  Gilla

 • ossie

  Den där pissruskan kommer troligen bara att elda på ”extremismen” sen kan man ju fråga sig vem som är extremist. Hon älskar ju att umgås med hucklen o jihadister och älskar ju islam.

  Gilla

 • Ruben

  Där kan hon nog finna sig till rätta, kontakterna har hon odlat under lång tid.

  Gilla

 • Lidenkatten

  Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Mona Muslim borde kanske ta och flytta till Saudi-Arabien!!

  Gilla

 • Crilla

  Den allmänt odugliga Mona Sahlin surfar runt på skattebetalarnas räkmacka. Klart irriterande!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: