28-åriga Sinem sköts på öppen gata


DANMARK. Köpenhamnspolisen publicerar identiteten på den kvinna som blev skjuten i Hvidovre idag. Kvinnan är Sinem Fener, berättar vice föreståndare för Köpenhamnspolisen Carsten Jansson.

Kvinnan dog ca 12:30 av skadorna efter många skott i bröstet. Kvinnans ex-make, den 33-åriga Harun Fener, är nu efterlyst av polisen i samband med mordet.

Polisen undersöker för närvarande motivet för mordet. Man arbetar just nu med teorin att dödandet är resultatet av en familjekonflikt.

-Pettersson säger att så långt är det nästan som vanligt. Försmått babbe hämnas på ex-frun men sedan kommer skillnaden. I det är fallet är det turkar.

Polisen går ut med namn och ett detaljerat signalement på den efterlyste och media återger detta för att hjälpa polis och allmänhet.

  • Köpenhamnspolisen letar efter förövaren av mordet, som är identiskt med Harun Fener, 33 år gammal.
  • 33-åringem är kvinnans ex-make.
  • Han är ca 175 cm lång, smal och har svart, kort hår och var vid mordtillfället klädd i en svart t-shirt.
  • Han flydde från platsen i en svart Mercedes 180 årgång 2005 med VRN AÂ 69 080.

Kort efter att polisen gått ut med signalementet bekräftas för Ekstrabladet, att en man har gripits misstänkt för att ha dödat sin ex-fru i Hvidovre tidigare i dag. Det hände under dramatiska omständigheter i Köpenhamn, där mannen kraschade sin bil under en polisjakt.

Ekstrabladet       Ekstrabladet 


One response to “28-åriga Sinem sköts på öppen gata

  • angelicaplacet

    Ja,det är så fint när dansk polis och ekstrabladet arbetar så.. Media och viss polis i Sverige tappar mer och mer i förtroende från samhällsmedborgarna genom det ständiga skyddandet av gm.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: