Vi måste döda dem


MELLANÖSTERN/ISLAM. James Franklin Jeffrey tjänstgjorde som infanteriofficer i Vietnam och Tyskland mellan 1969 och 1976, han har arbetat på NSA och varit ambassadör i Albanien, Turkiet och senast i Irak.

2014-07-07_1138
Jeffrey som är specialist på politik och säkerhet i Mellanöstern anser att det inte skulle skada att vara mer aggressiv mot killarna i Isis när de flyttar fram sina positioner, det finns inga gränser för deras ambitioner säger Jeffrey och fortsätter med att vi måste döda dem, de ger sig aldrig. I Irak 2010 och 2011 var de helt besegrade, de hade förlorat sitt folk, vi var på dem hela tiden men de vägrade att ge upp. Det går inte att förhandla och diskutera med dem – vi kan inte sitta här och rulla tummarna – vi måste döda dem.

-Pettersson är beredd att hålla med den förre USA ambassadören i Irak…det går inte att förhandla med islam eller troende muslimer, de kan ta ett steg tillbaka när de har en övermakt emot sig men bara för att samla krafter och sedan slå tillbaka…facit över islam finns i hela världen…

Defense One 


13 responses to “Vi måste döda dem

 • Lars Å Månsson

  Vill visa er en av dessa stolta ”arabiska pensionsräddare”,som i går nekade,att visa upp sitt id-kort på polisens uppmaning.Det ni ser på videon är bevis för,att Berlinpolisen inte lägger fingrarna emellan !Något som skulle efterapas i Absurdistan.. http://www.morgenpost.de/berlin/article129886508/Polizei-weist-Kritik-an-gewaltsamer-Festnahme-zurueck.html

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Om ni förvånades av alla apor,som samlades kring händelsen är ni inte ensamma…Tydligen är arbetslösheten stor i detta knarkarområde…Görlitzer park är en av de platser i Berlin,som jag absolut avråder er,att närma sig vid evnt. besök ! F.ö. är stora delar av Kreuzberg,inte ett område man som turist i första hans skall besöka,om man inte vill uppleva riktig spänning,mitt i mångkulturen och bland vänstersvinen. 😉

   Gilla

  • Lena

   Lars Å Månsson : Det såg verkligen svart ut på många sätt. Känner inte till Berlin men förstår att din varning är seriöst menad.
   Min tanke var, vad kostar detta skattebetalarna, pengar som kunde gå till pensionärer och riktigt gamla för att förgylla deras tillvaro.
   Alltid dessa vita kvinnor, gärna rödhåriga eller blonda som verkar att trivas med ”bösset” sällan välklädda och inte attraktiva, nåväl det förklarar en del.

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Den skola som jag tidigare skrivit om som ”ockuperad”,av niggers och vänstersvin i snart ett år, kostade enbart under senaste veckan,omkring 5 miljoner Euro i poliskostnader.
    Är därmed den dyraste insatsen i Tysklands polishistoria.
    Daltandet som orsakade kostnaden,ligger helt på stadsdelens styrande majoritet av Kommunister/MP-extremister.

    Gilla

   • Lena

    Lars Å Månsson : Då vet vi vad vi har att vänta oss i September…….

    Gilla

 • Kurt

  Varför stoppas mina inlägg, till och med en hög US politiker säger att de måste Dödas! Om detta görs med bomber eller ordnade former så är resultat det samma.

  Gilla

  • Pettersson

   Kurt, dina inlägg är inte stoppade. Jag har tagit bort något enstaka och ändrat i något, men troligen har jag inte sett alla.

   Du gör ofta ett stort fel. Jag skiter i om du önskar livet av en muslimsk våldtäktsman eller en muslimsk mördare men när du tycker att alla av vissa sorter ska ledas till ”duscharna” går du för långt.

   USA-diplomaten pratar om killarna i Isis – inta alla muslimer, det är en viss skillnad.

   Gilla

   • Kurt

    Så länge vi släppa in folk utan id koll är i mina ögon Alla ISIS tills motsatsen är bevisad! Den som mixtra med sin id ha säkert något att dölja och hör inte hemma här eller någon annanstans i Europa! Vill man avlägsna en Cancertumör måste man även skära i det ”Friska köttet”. Collateral damage kallas det vist!

    Gilla

   • Kurt

    Det finns inga goda muslimer, jag trodde en gång att det finns det men fick lära mig den hårda vägen, att tro att det finns goda muslimer är självbedrägeri. Öga mot öga tand mot tand, Tvångs sterilisera alla muslimska kvinnor nästa gång de kommer till BB. Det finns tillräcklig med Pizza bagare och Kebab nissar här. Vill vi ha det kan vi laga det själv med icke Halal slaktad kött. Skulle en äkta Svensk sälja Pizza köper jag den hos honom, också om den kosta 30 spänn mera jämfört med Ali eller Mohammed.

    Jag förakta de Svenskar som handla hos blatten i Frösäng men sen snakar skit om blattar. Om ni inte gillar blattar handla på stan som jag gör.

    Gilla

 • Crilla

  Någonting som alla glömmer är hur islamister betraktar tid? De kan hämnas om 200 år. Det är imorgon för dem och så länge har vi nog inte lust att vänta. Döda dem nu!

  Gilla

 • Nisse

  Det är konstigt att 7klövern inte inser att vi måste stoppa denna mördar relion innan det är för sent !

  Gilla

 • Naivtive

  Ordet är ”hudna” taktisk vapenvila. En muslim får inte sluta fred med otrogna, sen är ju frågan om andra muslimer räknas som otrogna. Förmodligen gör de det. Vi får skicka ner en delegation med svenska oduglingar att ta reda på vilket. Vi har ju Fredde Flintstone och Erik med den hala tunga att börja med.

  Gilla

 • martin

  Fast USA kunde ju börja med det betydligt mer sympatiska steget att ”sluta stödja dem” istället för att ”döda dem”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: