Brev från Sandor till Malmös politiker om vildarnas stad


Insändare Malmö 3-7-2014

Till alla ”ansvariga” politiker i Malmö

Vill härmed rikta ett varmt tack till er alla för dom trevliga mångkulturella händelser som vi malmöbor har fått ta del av under dom senaste tre veckorna.

Utan ert idoga arbete att förvandla Malmö till den mångkulturella pärla som staden numera är så hade vi inte fått uppleva bl.a. dom två senaste uppvisningarna av vad vissa av stadens s.k. nysvenskar, eller skall vi redan här benämna dom för vad dom egentligen är, nämligen ”vildar”, är kapabla att utföra.

Det jag tänker på är i första hand det som hände den 14 juni på Sörbäcksgatan då en 21 årig ”vilde” med berått mod körde in i en folksamling med sin bil och körde ihjäl en 24-åring som tydligen till råga på allt var en släkting till honom. Anledningen till denna ihjäl körning var tydligen ett bråk tidigare och som på ”vildarnas” sedvanliga sätt löstes med våld.

Den andra och senaste uppvisningen, säkerligen inte den sista, av ”vildarnas” sätt att lösa konflikter är det som skedde så sent som igår i korsningen Industrigatan och Nobelvägen då ett 40-tal ”vildar” rök ihop efter att tydligen ha bevistat en rättegång i tingsrätten.

Anledningen till att den rättegången hölls var att några av ”vildarna” tydligen hade tagit lagen i egna händer och kidnappat en person som man anklagade för att ha utfört en miljonstöld i en juvelerarbutik belägen på Rosengårds köpcenter och sedermera misshandlat personen i fråga genom att slå honom gul och blå med bl.a. en hammare och bränna honom med cigaretter.

Hur som helst så rök tydligen dom här två sidorna av ”vildarna” i luven på varandra vilket resulterade i ett antal demolerade bilar och skärskador.

Jag vill här också passa på att tacka er för den uppvisning som andra ”vildar” utförde i höstas ute på Krogsbäck då ett antal försökte att kasta ner en färgad man från en gångbro i åsynen av mannens några år gamla son. Även denna uppvisning hade gått oss malmöbor förbi om ni inte hade utfört ert gedigna arbete med att göra staden till mångkulturens flaggskepp här i landet.

Tyvärr har jag ännu inte med egna ögon fått se dylika uppvisningar av stadens ”vildar” men chansen blir ju större för var dag när antalet personer som kan härledas till gruppen ”vildar” ökar för var dag tack vare ert trägna arbete.

Vill härmed också ta tillfället i akt att föreslå att ni utnyttjar denna möjlighet som ”vildarnas” agerande ställer till förfogande genom att slå ett slag för staden och locka hit fler människor som vill få chansen att uppleva spännande kulturer och dess innehåll av hur man t.ex. löser konflikter.

Idag behöver man inte ge sig till långväga exotiska platser för att uppleva primitiva kulturer. Detta finns numera på flera platser inom landet och Malmö är troligtvis den stad där chansen att få uppleva detta som störst. Har man riktig tur så kanske man hamnar mitt uppe i en mångkulturell uppgörelse där både skjutvapen, knivar och fordon används för att skipa mångkulturell rättvisa.

Så ännu en gång, ett stort tack till alla er ”ansvariga” politiker i Malmö stad som har gjort vardagen så mycket mer spännande för oss som bor här.

Nu väntar jag bara på nästa uppvisning från Malmös ”vildar”.

Sandor Herold, invandrad malmöbo av den tamare sorten


7 responses to “Brev från Sandor till Malmös politiker om vildarnas stad

 • Bertil Nilsson

  Ja och vad svarade de sju grovt kriminella ?Jag vet vad deras svar är.

  Gilla

 • ossie

  Malmö MPs favoritstad deras mål att hela landet ska bli som Malmö.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är ju så här svenskarna vill ha det!

  Gilla

 • Stenbock

  Sandors brev hade kunnat omfatta betydligt större område än lilla Malmö !
  Över hela landet sker dessa ”uppvisningar” dagligen.
  PK-organens rubriker (på nätsidorna) påminner mig om dåtida skriften
  ”Kriminaljournalen”,som fick läggas ner p.g.a. allt för få brott under 60-talet.
  Idag skulle denna tidskrift(på olika nysvenska språk) haft gyllne dagar,och en säker ekonomisk framtid !

  Gilla

 • Nisse

  Tänk om Fredrik hade gjort upp med (SD) i stället för Miljötalibarnena
  då har vi haft Alliansen kvar efter valet. Då har nog Malmöborna haft en
  annat läge i sin hemstad !

  Gilla

 • Lena

  Ja Malmö i synnerhet, kan troligtvis ”se fram emot” en ökning av våldet, grannlandet Danmark är ju rejält trötta på alla kriminella som de hyser. De agerar nu aktivt och har lyckats att utvisa men det står inte till vilka länder utvisningarna sker.
  Är det möjligt att svenskarna inom rättsväsendet i Sverige , ”kan få gå på kurs” i Danmark ?

  Vi har kanske inte resurser till detta, våra resurser går till annat.
  http://www.thelocal.dk/20140702/denmark-deporting-more-foreign-criminals

  Gilla

 • Fiona1177

  Ja du Sandor…. enligt Affes statistik (från SCB) är Malmö numera den stad där svenskarna är i minoritet. Så sätt dig lugnt ner och vänta på nästa ”uppvisning”. Den kommer nog snart.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: