Stäng

Stinkande oxfilé hittad på pizzeria

VÄRNAMO. Efter ett klagomål från en restauranggäst utförde Miljö- och stadsbyggnadskontoret en kontroll på pizzerian i Värnamo. På plats upptäcktes 17 förpackningar oxfilé som var kraftigt missfärgad och luktade fränt.

Det var efter ett anonymt klagomål på den oxfilé som serverats på en pizzeria i Värnamo, som en offentlig kontroll utfördes.

Under Miljö- och stadsbyggnadskontorets besök kunde man konstatera allvarliga avvikelser från livsmedelslagstiftningen.

I en frysbox fann man enligt inspektionsrapporten oxfilé med passerat utgångsdatumet för kylförvaring.

På plats upptäcktes 17 förpackningar med oxfilé vars lukt och utseende uppvisade tecken på att klassas som icke tjänliga livsmedel. Köttet var kraftigt missfärgat och klibbigt. Oxfilén kontrollerades ytterligare efter att den tinats upp i kylskåp och då upptäckte man att köttet gav ifrån sig en frän doft.

Beslut om saluförbud och omhändertagande meddelades muntligt till personalen på plats.

-Pettersson tycker att det är väldigt illa av Värnamos kommuns ansvariga att inte tala om vilken pizzeria det rör sig om, både mot allmänheten och de åtta andra pizzeriorna i Värnamo som förhoppningsvis sköter sig lite bättre…

10 reaktioner på “Stinkande oxfilé hittad på pizzeria

 1. Vad har hänt med vår livsmedelshantering och restauranger? Förr spred det sig som en löpeld i en stad om någon restaurang fått en anmärkning nu ska inget komma ut?

  Tyvärr blir man genast misstänksam, vi vet ju precis vilka som varit framme när brottslingar vitpixlas även efter domar (milda domar). Nej, vi har inte heller inom livsmedelshantering samma värdegrund.

 2. Ja men här kommer du med dina rasistiska antydningar igen,
  ” missfärgad med frän lukt ”

  1. Är det nu även rasism,när det gäller matens ursprung,utseende eller på lång väg osar skit ? Vi som gjort värnplikt vet att man skall ropa G A S,om det skulle lukta sådan….
   Kanske kan du a n t y d a vad som i n t e gäller som rasism längre i Absurdistan Thomas ?

  1. Men finns det någon normal pursvensk som inmundigar vad araberna tillrättat ? Låt exoterna själva äta sitt skit !

   1. @Stenbock
    Skall i så fall vara om man är i akut behov av ett effektivt laxermedel. 😉

 3. Köpte en pizza i Norrköping. Efter att ha ätit en stund så brände det till i munnen. Det var glasbitar i pizzan. Gick fram till pizzakocken och sa att jag ville ha pengarna tillbaka. Han började gapa och skrika och vifta med armarna. ”Glas i pizzan, Bevisa det” sa han. Harklade mig djupt och la en snorlobb framför fötterna på honom. ”asch!” skrek han sen fick jag mina pengar och gick.

  Det var mitt värsta pizzaminne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: