Lösningen på världens flyktingproblem


ISLAM. ISIS ledare, Abu Bakr al-Baghdadi uppmanar muslimer över hela världen att flytta till kalifatet som utropades i söndags under namnet Islamska Staten, IS.

Baghdadi gjorde sitt uttalande i ett 20 minuter långt ljudmeddelande som dök upp på internet i tisdags. Han uppmanade och muslimska soldater att ta hämnd på grund av övergrepp som muslimer över hela världen utsetts för.

Enligt Baghdadi, är det en skyldighet för muslimer att flytta till ”Huset av islam”. Uppmaningen riktas särskilt till muslimska predikanter, ingenjörer, domare, läkare och personer med militära och administrativa erfarenhet.

ISIS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi är självutnämnd Kalif i ”Islamiska staten”. Kalifen är guds företrädare på jorden och alla muslimer är skyldiga att följa honom enligt sunnimuslimska regler.

-Pettersson hoppas miljoner muslimer följer kalifens uppmaning och flyttar till Islamska staten så slipper de riskera livet på Medelhavet och för dem som redan är här tror jag säkert vi kan hjälpa till med transport…

Telegraaf

 


5 responses to “Lösningen på världens flyktingproblem

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: