Efterlyst mördare är i Somalia


INVANDRING. 21-åriga Jonas Thomsen Sekyere blev offer för ett meningslöst mord tidigt på morgonen den 17 november 2012 på innestället Bakken i Köpenhamn.

Mordet chockade hela Danmark och i skuggan av sorgen försvann polisens huvudmisstänkte, den då 27-åriga Omer Hassan Sheikh Muse ut ur landet.

2014-07-02_1517

Ekstrabladet har spårat upp den misstänkte mördaren som nu bor tillsammans med släktingar i regionen Somaliland, Somalia. Dansk Folkeparti vill nu ha svar av justitieministern i Danmark varför Ekstrabladet tillsammans med somaliska myndigheter kan hitta den misstänkte mördaren som är dansk medborgare men inte den danska polisen.

-Pettersson tycker att danskarna ska låta Omer vara kvar i Somalia och låta myndigheterna där straffa honom. Sedan kan man naturligtvis undra varför inte svenska media hjälper polisen att spåra brottslingar.

Ekstrabladet      Ekstrabladet med dokumentärfilm 


4 responses to “Efterlyst mördare är i Somalia

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: