Fekalie pressen ”avslöjar”


JOURNALISTIK eller bristen på sådan visas idag av tidningen Ex Pressen där den brottsdömde Thomas Mattson är chefredaktör och ansvarig utgivare.

Ex pressen ”avslöjar” idag tillsammans med vänsterextremisterna, afa-aktivisterna, kommunisterna och brottslingarna i Expo det de påstår är Sverigedemokraternas ”hemliga” samröre med nazister. På detta ”hemliga” avslöjande lägger fekaliepressen fyra helsidor och en stor del av första sidan.

-Pettersson kan inte komma på någon annan anledning än att Ex pressen inte vill eller kan diskutera Sverigedemokraternas politik eftersom de saknar hållbara argument och inte vill att allmänheten ska få reda på sanningen och den som tror att det är en tillfällighet idag när det är Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas dag i Almedalen måste antingen var så kallade journalister i PK-media eller dito politiker…för er kanske det är bäst att förklara att fekalier betyder  tömning av tarmen, tarmuttömning, defekation, exkrementer, feces, lort, träck, dynga, spillning, bajs, skit osv. en gammal yrkesbenämning på er är latrintömmare…länkar till Ex pressen och Expo finns i länklistan till höger.

2014-07-01_1655

 


6 responses to “Fekalie pressen ”avslöjar”

 • Holohoaxx

  Först vill jag ge en eloge till Pettersson för bra bevakning av ondskans och lögnens krafter som plågar vår värld.
  Vad gäller denna artikel så tycker jag det är fel att jämställa Djävulens hantlangare och skitspridare Expressen med de latrintömmare som gjorde (och gör om det finns några kvar) ett hederligt jobb och en nyttig arbetsinsats till allmänhetens fromma.
  Må lögnerna nu rämna på bred front och lögnarna ställas till svars och straffas i paritet med vad de åsamkat nationerna och folken.

  Gilla

 • Tony

  Det är i år fem år sedan jag inhandlade en kvällstidning, och
  jag känner mig mycket renare inombords!

  Gilla

 • Falköga

  Vad jag har sett på nätet så gör Expressen ett stort nummer av en geting som vandrar runt i Visby. Det ska tydligen vara intressant och lustigt. Men törs inte Thomas Mattsson klä av sig maskeringen och möta vanliga människor på gatan? Aftonbladet höjde nu priset till 17 kr. Du Thomas måste snart följa efter. Det är bättre med sanning, ärlighet, objektivitet och att avstå från samarbete med kriminella snokare för att behålla läsare än att fjanta runt i en getingkostym.

  Gilla

 • Crilla

  Jag har som princip att inte köpa ett skit av kvällstidningarna men besöker deras sajter väldigt frekvent. Med adblock och ghostery så klart och utan att klicka på några kommersiella länkar. Nån gång ska vi väl ta död på dem…

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han för ingen bra journalistik – han blandar in för mycket personligt om vad han själv tycker. Han för inte en neutral journalistik som tex att skriva om det akuta läget Sverige befinner sig i dag med 2500 nyanlända varje vecka och IS planer att gå in i Europa.

  Gilla

 • ossie

  Detta skit duger inte ens på toa. Läser att kollegan AB höjer priset till 17 kr tyder på desperation att kompensera vikande upplaga. Denna nedåtgående spiral torde delas av Expressen en tidsfråga innan de klappar igen butiken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: