Knarkodlare fick fängelse och utvisning


HULTSFRED. De båda män som ertappades med att odla 738 plantor cannabis i en ödekåk utanför Hultsfred, har dömts till tre respektive tre och ett halvt års fängelse.

En av männen, i 30-årsåldern, utvisas ur riket på tio år medan utvisningsyrkandet mot den andre mannen, i 35-årsåldern, ogillades av rätten då mannen haft permanent uppehållstillstånd i Sverige sedan slutet av 2009. 35-åringen högre straff är ett resultat av att mannen tidigare dömts till fängelse för flera grova brott, bland annat dopningsbrott och smuggling.

Båda männen har erkänt att de gjort sig skyldiga till narkotikabrott men ingen av dem ansåg att brottet var att anse som grovt.

-Pettersson undrar vad det är frågan om. 35-åringen får stanna trots att han tidigare dömts för grova brott och trots att moderaterna gick till val 2010 på löftet att ”utländska medborgare som begår grova brott ska utvisas”. ljuger du för oss Reinfeldt?

Barometern 


2 responses to “Knarkodlare fick fängelse och utvisning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: