Bästa nyheten på åratal!


INSÄNDARE. Bästa nyheten på åratal!

SVT förlorar i HD och tvingas betala tillbaka nästan 200 millioner.  Pengar som dom olagligen tillskansade sig när dom genom maffialiknande metoder påstod att datorer och mobiltelefoner var licenspliktiga! Nu tvingas dom alltså återbetala c:a 200 millioner av blodspengarna!

Hjärntvättningsorganet SVT får nu således nästan 200 millioner mindre att tvätta svenska hjärnor med.  Allra helst så skulle jag naturligtvis se att detta vidriga kommunistnäste lades ner helt och hållet, men vi får hoppas på att idioterna sanerar sig själva, att detta är en god början på den processen!  Det här var i alla fall en fantastisk nyhet och jag höjer mitt glas till en skål för hjälten Niclas Nygren som fick SVT på knä! Och jag hoppas också att alla som får licenspengar tillbaka skickar en slant till Nicklas, det har han sannerligen gjort sig förtjänt av!

MVH, Janne


8 responses to “Bästa nyheten på åratal!

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: