10 thoughts on “Våldsbejakande ”mörkhyade”

  1. Lite utanför ämnet men såg att det idag var + 49 grader Celsius i New Delhi, hur längre till dröjer det tills klimatflyktingarna kommer ? I Bagdad var det 37 grader Celsius.

    • Jo, Lena. Du tar upp ett av de ämnen som man inte förefaller vilja diskutera i våra styrda massmedia. Beträffande höga och stigande(?) temperaturer;
      Vi har ju sett räkneexempel på hur många vi kommer att vara på planeten omkring år 2050. Hur skall det bli med den sociala oro och krig vi ser pågå, ifall tillgången på sötvatten försämras?

      • Varför inför inte fler länder en ettbarnspolicy?
        Egypten, Indien, osv uppför sig som tonårsblondiner.
        Oj, blev jag gravid? Vad konstigt.

      • Visst är ämnet ”hett”, att tala om det är som att ”svära i kyrkan”.
        Vår livsstil är helt förändrad, barn behövs inte längre i jordbruket, industrin är robotiserad det verkar att vara svårt för oss människor att anpassa oss efter förändringarna som sker.
        Jag anser att barn ska kosta och inte vara en inkomstkälla, det är inte att ta ansvar om det föds fler barn än vad familjen kan ta hand om på ett ansvarsfullt sätt.
        Undervisning och kunskap är självklart kolossalt viktigt, verkar dock inte att räcka, i välutvecklade länder så föds det av många orsaker färre barn inte fler än vi kan försörja, nu är ju inte alla länder utvecklade dock är världen ”liten” globalt det ger sig tillkänna med alla folkförflyttningar.
        Det är verkligen dags för alla politiska etablissemang världen över att tänka till ordentligt och rätt inför framtiden.
        Det som sker nu är orätt mot alla, finns som alltid tyvärr girighet och makt närvarande.
        Ansvar är ett bra och verksamt ord.

Kommentera