Islam = ofattbar grymhet – en kula för alla som står i vägen


ISLAM. Kan ni tänka er integrationsminister Ullenhag försvara nazism. Nej, knappast, det låter sig inte göras trots att vi vet att alla tyskar inte var grymma eller nazister. Dödskulten islam däremot försvarar Myten och hans anhang, trots att de står för 90 % av allt våld i världen enligt FN, med motiveringen att alla muslimer är inte grymma eller islamister.

Nu marscherar islam igen som de gjort regelbundet i 1 400 år och Ullenhag, övriga, regeringen, de rödgröna och det politiska samt kulturella etablissemanget, liksom de allra flesta journalisterna kraftsamlar mot dem som är emot islam, de som de kallar islamofober och rasister.

Pettersson undrar ur mycket bevis som behövs…

Nedan en film som Islamiska staten i Irak och Levanten, ISIS, tagit och sprider. ISIS är på väg mot Bagdad och de har en kula för alla som står i vägen på deras mål som i första steget är att upprätta ett islamistiskt kalifat i Levanten och i nästa steg…ja, ja, de är så få säger PK…

Daily Mail

 


2 responses to “Islam = ofattbar grymhet – en kula för alla som står i vägen

  • Brandon

    Islam är värre än nazismen och ANN BARNHARDT förklarar vad islam står för på YOUTUBE….-”Islamic sexuality A Survey Of Evil.”

    Gilla

  • Tokigt

    Islamska män skapar bara problem ! Inser man inte det så är det galet !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: