Tre asylsökande greps för stölder och misshandel


DANMARK. En granne till tågstationen i Greve ringde på pingstdagen till polisen och förklarade att flera personer var i slagsmål på plattformen på Greve S-station.

Polisen fick på stationen kontakt med en blåslagen, 27-årig man från Greve, samt tre män som identifierades som förövarna. 

Därför grep polisen en 26-årig man från Syrien, en 27-årig man från Marocko och en 38-årig man från Algeriet, som misstänktes för att ha stulit en mobiltelefon från den 27-årige, medan han sov på tåget.

När han vaknade och upptäckte stölden av telefonen, konfronterade han de tre männen som släpade ut honom på plattformen och attackerade med slag och sparkar.

Offret fördes för undersökning till Køge Sygehus, och de tre gärningsmännen som alla var asylsökande på asylförläggningen Center Sandholm greps för att med tolk förhöras.

De tre greps av polisen, och under förhör framkom uppgifter som tydde på att trion även gjort sig skyldiga till ett inbrottsförsök i Greve tidigare under dagen. De är nu häktade till och med den 19 juni.

-Pettersson säger UUUUUTTTTT!!!!!

Lokalavisen 


2 responses to “Tre asylsökande greps för stölder och misshandel

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: