Imamen Mustafa fängslad


Publicerat 2004-11-30 08:02, detta anges då det är nästan 10 år sedan fängslandet. Men 10 år är ingen lång tid, när det gäller muslimska skrifter, som det gör här.

FUENGIROLA Imamen i Fuengirola Muhammed Kamal Mustafa fängslades 29 november i provinsfängelset i Alhaurín de la Torre för att tjäna ett 15 månaders fängelsestraff.

Mustafa mötte frivilligt upp vid anstalten, efter att en tingsrättsdomare i Barcelona givit honom ett ultimatum på tre dagar. Vid fängelseportarna sade han att både hans personliga och religiösa frihet följer med honom in i fängelset.

Imamen dömdes av tingsrätten i Barcelona för att han i en bok beskrivit hur kvinnor ska misshandlas utan att lämna märken. Han försvarar sig med att han endast tolkat utdrag ur koranen och säger sig vara föremål för religiös förföljelse.

Det här är samme imam som skrivit om att muslimska män får utan straff slå och förödmjuka sin hustru. Man kan se att spanjorerna också kryper inför islam, då det är deras lagar och deras fängelser som får spanjorerna att döma och bestraffa med 15 månader, att han i sin bok skrivit det som står i Koranen.

Det är dock höga muslimska religionsbeskyddare från det muslimska brödraskapet eller Salafister , som har använt sig av Sharialagarna för att få en oskyldig dömd för hädelse av Muhammed, och påverkat den spanska rättvisan, att fängsla denne man i 15 månader.

Sydkusten

På Petterssons tidigare

 


11 responses to “Imamen Mustafa fängslad

 • Olli Rein

  @ Ruben Ja det var ju helt strippat. Om man har gott om folk så kan man givetvis sitta och trycka två eller tre gånger på varje tumme upp och ned men jag tror inte att det går att ta bort hela mängden, som dom har gjort om det inte är inlägg på den tidigare Bloggen, där fanns inget sånt. Och det jag skrivit nytt kan man ju inte förklara med detta. Jag ska ta upp det med hela redaktionen, så får vi se om någon vet något om verktyg att förändra bloggar med. I så fall kommer detta att bli ännu mer aktuellt ju närmare valet vi kommer.
  Har du någon teori själv? Jag är ingen hacker precis, men lite kunskap ska väl finnas på hela bloggen. Min kompanjor på musikinläggen är ju kunnig och har åtminstone jobbat med IT. Allemand har också viss kunskap och som sagt vi har kanske 10 000-15 000 unika som tittar in någon gång i veckan. Så vi kan nog uppbåda lite motståndare till de som finns inne nu.
  Tack Ruben för din översikt av bloggen, jag brukar ha bra koll, men idag har jag varit till fotspecialist och tandläkare och det tar en hel del av en dag.
  Mvh Olli

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Har Ali möjligen åkt iväg till sina trosbröder i Irak ? Såg hur allvarligt läget blivit sedan hans Sunniter i ISIS,nu skjuter och spränger civilbefolkningen i stora delar av landet.Dessa Ali`s bröder,anses nu var farligare än al-Qaida.
  http://www.bild.de/politik/ausland/irak/isis-terroristen-auf-dem-vormarsch-regierung-machtlos-36339752.bild.

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag hade den här gången en lite annan tolkning än dig Lena. Det är kanske mer trovärdigt, som du skriver, men inte otroligt det jag skriver heller. Imamer och schejker kan ju ha varit missnöjda med vad Mustafa tagit ur Koranen och lagt in i sin bok, och därför övertalat spanska myndigheter att Mustafa själv hittat på det som ju kommer från Koranen.
  Lena kan du vara snäll och se om det går att tända några stjärnor på mitt inlägg som hittas med länken ovan, ”På Petterssons tidigare” det ser så tråkigt ut utan några tända stjärnor. Jag har lyckats få igång tre inlägg från Pettersson utan stjärneglans, men jag kan inte på mitt eget, mer än det som är här. Det är mystiskt, och alla är kritiska mot islam. Det finns kraftigare saker att använda tror jag, än bara det vanliga. Jag tror jag fått igång på alla förutom två av mina egna. Det andra är dagsfärskt och är fortsättningen på
  Josefssons TV i ”Uppdrag Granskning” Ha en bra kväll. Här uppe i Svealand är det sämre väder sedan i eftermiddags.

  Gilla

  • Ruben

   Olli, jag svarar här i stället för Lena. Har nämnt det i en tidigare kommentar idag. I vissa inlägg nollställs tummen ner och tummen upp i alla kommentarer efter en tid, så sker även med stjärnorna i hur man värdesätter inlägget. Såg det första gången igår.

   Gilla

   • Lena

    Är det måhända straffet för oss som har trevligt här på Petterssons blog………….Han har ju ”lovat” oss ail1948 !!

    Gilla

   • Olli Rein

    Det är bra att ni har ögonen med er. Jag såg din kommentar om tumme upp och tumme ned. Ibland blir det ju skarpt och bra, ibland lite mer suddigt. Detta gäller även stjärnorna. Det är inte så att jag tycker att det ska vara full pott alltjämt, utan att det är kvalitén som ska visas upp. Egentligen hur det är skrivet, och hur viktigt att det kom ut. Jag har fortfarande ett där det inte går att få någon stjärna att lysa för mig. Det är fortsättningen på dolda kameran och moskéerna med Janne Josefsson från idag 11/6. Om inget annat så borde ju ämnet vara intressant och så särskilt mycket har ju inte jag haft att tillföra genom att skriva något. Jag hittade bara fram till en himla massa bra program på YouTube. För att travestera Galenskaparna.(En himla massa bra program) Dessa försöker jag att fördela så gott jag kan, med tanke på vad de stora pojkarna på Petterssons just då försöker trycka ut.

    Gilla

   • Ruben

    Kolla det här inlägget Olli, igår var det både stjärnor och massor med tummen upp.
    https://petterssonsblogg.se/2014/06/10/for-manga-zigenare-stjal-for-mycket-2/

    Gilla

  • Lena

   Olli, visst har det tänts en stjärna i ditt inlägg, en lysande stjärna.Jag klickade tidigare och gjorde det nu återigen, men det adderades inte, tror att det fungerar väl. I Skåne har det regnat mer och mindre hela dagen är lite ”tungt” i luften jag slapp att vattna pelargonierna så alltid något, ha det gott !

   Gilla

   • Olli Rein

    Jag tror nock att jag hellre går i shorts och vattnar pelargonier, än att sitta inne och titta på regnet. Men visst regn är faktiskt nyttigt då och då. Här firas det studentexamen i helgen och det brukar alltid bli en våt tillställning, hur man än gör.
    Tack så mycket för stjärnan. Jag tycker den gula färgen lyser upp. I övrigt är jag som Sverige neutral.

    Gilla

 • Lena

  Kanske lämpligt att tillämpa hans egna råd på honom själv, det syns ju inte.Kan däremot hoppas att det känns.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: