En riktig muslim kan inte vara homosexuell


Det här talar ju för sig själv, man tillhör inte samma värdegrund som man har pådyvlat svenska folket uppifrån. Då borde ju det enda rätta vara en enkel biljett hem för dem som inte ens når upp till värdegrunden. Men så mycket stake finns det inte i våra statstjänstemän eller kommunaltjänstemän. De har fått lära sig att stryka muslimen medhårs, och med det så får homofoberna gå lösa på våra gator i Sverige. Att politikerna skulle antasta homofoberna finns inte ens på kartan. Tänk er Myten arg på en muslim…


7 responses to “En riktig muslim kan inte vara homosexuell

 • Ruben

  Lägg märke till hur den lönnfete rektorn/läraren?? förnekar påståendet med ett elakt, lögnaktigt flin.

  Gilla

 • Elaka gubben

  Och lik förbannat knullar dom allt som går på två eller fyra
  ben

  Gilla

 • Pica pica

  Naturligtvis finns det homosexuella över hela världen. Muslimen ljuger rakt ut. Vi har alla sett hur man i muslimska länder hänger bögar i lyktstolparna. Samtidigt finns det en dokumentär som visar att man ”köper” unga pojkar och håller dem som sexslavar. I Koranen står också att det inte bara finns 72 oskulder i paradiset utan också pärlepojkar.

  Kommer ihåg den läkare som jobbade i Afghanistan för läkare utan gränser. Han fick besök av en afghan som klagade på att hans unga fru aldrig blev gravid. Eftersom han inte kunde undersöka hans fru fick han via mannen klura ut vad som var fel. Mannen berättade att han var mycket viril och hade sex ofta med sin fru. Till slut frågade doktorn om vilken ställning de använde och fick svaret: bakifrån. Då fattade läkaren och berättade lite runt kvinnors anatomi och fortplantningsorgan. Kort sagt sa han att han måste ha sex i kvinnans vagina. Mannen sa att det skulle bli svårt för det skulle vara så äckligt…..

  Men eftersom islam är full av hyckleri och dubbelmoral kommer inget att hända då ingen vågar säga sanningen.

  Gilla

  • Stefan i Std

   Här kan man läsa om så kallade ”dansande pojkar” i Afghanistan
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

   Vidrig företeelse som är typiskt muslimskt! Man undrar varför F!, MP och V inte skyndar till deras försvar?

   Nej därför att miljöpartister och F! skiter fullständigt i det som verkligen är vidrigt och hemskt (läs Soraya Post och barnäktenskap) Man håller endast på med symbolfrågor som man dessutom med brösttoner framför.

   Att politik bör ta ansats i någon sorts verklighet är för dessa groteska typer helt främmande.

   Gilla

 • Stefan i Std

  En kompis till mig som var sjökapten sa att i arabiska hamnar (muslimska) fullständigt kryllar det av bögar. Betydligt mer än i civiliserade delen av världen (läs kristna) Han lever inte längre 😦 så det går inte att dubbelkolla hans utsaga.

  Gilla

  • Lena

   Stefan i Std : Danspojkarna i Afghanistan, bevis nog !

   Gilla

  • Olli Rein

   I resten av Världen har det ju alltid funnits hamnluder, så då är det väl många sjömän som numera är bögar. Att bögarna skulle vara bättre och starkare än vanliga heterosexuella tror jag inte på, då hamnsjåare och sjöman är rätt så fysiskt krävande yrken, där inte allt går att göra med maskiner. Kanske har jag fel, det var ett tag sedan jag var i någon riktig hamn.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: