SVT:s valvaka – ett demokratiskt haveri

GRANSKNING SVERIGE. ”Den mest partiska och osakliga valvakan någonsin” eller ett ”demokratiskt haveri”. Det är experternas utlåtande om EU-valvakan 2014, som redan dagen efter dragit på sig 300 anmälningar till granskningsnämnden.

SVT har ett uppdrag att vara opartiska och sakliga. Men bakom tolkningen av detta uppdrag sitter ett antal grå eminenser, som vissa forskare menar, drivs av en kulturmarxistisk agenda.

Att just EU-valvakan uppfattades som så extremt osaklig, kan spåras till den ansvariga utgivaren Eva Landahl som blir uppringd av Granskning Sverige.

Enligt Eva Landahl själv, var det förenligt med opartiskhet och saklighet att bjuda in SD-hatarna Mona Sahlin, Cecilia Malmström, Birgitta Ohlsson, Alexandra Pascalidou, America Vera-Zavalo och Karin Pettersson, men inte en enda SD-vänlig debattör. När Eva Landahl får frågan varför hon inte ens bjöd någon, som var positivt inställd till några av Europas största partier, som Danskt Folkeparti, UKIP och Front National, t ex Mats Dagerlind på Avpixlat, blir svaret att han är för kontroversiell.

Eva Landahl får frågan om Avpixlat är mer kontroversiell än t ex Aftonbladet. Ja! Det tycker hon eftersom Avpixlat, enligt hennes personliga åsikter, är en rasistisk sajt.

Men är Aftonbladet en kommunistisk sajt eftersom Åsa Linderborg och många journalister på tidningen är uttalade kommunister? Ingen på Avpixlat benämner sig själv som rasist, medan Aftonbladets journalister är stolta över en ideologi som mördat 80 miljoner människor och som idag skriver dödslistor på politiska motståndare i Sverige.

Frågan gör att Eva Landahl tvekar, men istället för att medge att man har begått ett misstag, blir hon aggressiv och går till motattack mot Granskning Sverige.

När Granskning Sverige frågar varför EU-kommisionären Cecilia Malmström fick vara med i programmet, blir svaret fyllt med politiska värderingar. Cecilia Malmström, som kallas för en vänster-hippie inom EU, har gjort sig känd för ett fullständigt otroligt massinvandringsvurmande. Hon har föreslagit att afrikaner skall kunna söka asyl på ambassaden, i sina hemländer, och sedan ta flyget till Europa och leva på skattebetalarnas pengar. Konsekvenserna av sådana beslut kan bli förödande för hela Europa som världsdel, vilket Granskning Sverige kunnat visa skrämmande exempel på i tidigare program.

Granskning Sverige säger till Eva Landahl.

-Cecilia Malmström är väldigt kontroversiell i Europa

– Eh, ja, det är hon, men det är hon av väldigt många skäl, också för att hon vill förbättra flyktingars möjligheter att, eh att, ta sig till Europa utan att riskera livet. Så är det ju. Att hon försöker göra asylreglerna annorlunda.

Analyserar man Eva Landahls ord, framstår en person som bagatelliserar hela massinvandringsproblematiken till ”förbättringar av resekomfort för asylbrottslingar” och ”göra regler annorlunda”. Ett så grovt ignorant språkbruk, mot alla svenska våldtäktsoffer, brottsoffer, skattebetalare och mot svensk rättuppfattning, hittas ofta bland de mest extrema kulturmarxisterna och kommunisterna i samhället. I ljuset av detta, kanske man skall förstå att Eva Landahls tycker att alla, som är mot att Europa skall ha en okontrollerad massinvandring, är kontroversiella och därför inte skall vara med i hennes program.

När Granskning Sverige ställer frågan om det kan vara Eva Landahls personliga uppfattningar som vinklat programmet i en viss riktning och därmed inte lever upp till kraven på opartiskhet, blir hon rasande.

-Du har ingen rätt att fråga mig om vilka åsikter jag har!

Sedan lägger hon på telefonenen i örat på oss.

Eva Landahl, som själv bor i en sekelskiftesornamenterad lyxvåning på Södermalm i Stockholm, långt ifrån den mångkultur hon hyllar, vill alltså förbjuda människor att ens ställa frågor till henne.

Demokrati är något vi måste vara rädda om. Om inte vi vakar över demokratin, yttrandefriheten, mötesfriheten, vårt Sverige samt lag och ordning, kommer det att tas ifrån oss och historien kommer upprepas. Marxisterna har visat hur samhällena ser ut efter att de tagit över.

Förutom Lenin, Stalin, Mao och Pol Pot, som mördade 80 miljoner har vi avskräckande exempel på hur socialliberala samhällen, som inte står upp för människovärdigheten, kan sluta. Sydafrika, Zimbabwe och Detroit är några kriminellt avskräckande exempel idag.

Granskning Sveriges idé är att starta en demokratisk folkrörelse där journalister, tjänstemän och politiker inte kan nedmontera demokratin helt ostört. Denna folkrörelse är redan i full blomning, vilket man förstår när Eva Landahl erkänner att telefonen var nedringd med arga samtal efter valvakan.

6 thoughts on “SVT:s valvaka – ett demokratiskt haveri

  1. Protesterade redan i höstas på propagandan. Jag har för mig att det var nåt om ”negerlucia” eller nåt? Fick avslag på min begäran om att slippa betala TV-licensen eftersom jag aldrig tittar på TV. Vet inte hur man skall slippa undan?

    • Nej, det skall man inte. Det är ett självklart utslag av civilt motstånd!

Kommentera