Islam har gjort mycket bra för Sverige


Det har talats mycket om islam negativa sidor. Nu tycker jag det är hög tid att även nämna dom positiva aspekterna av den muslimska massinvandringen! Jag vill även passa på att be vår husmuslim om ursäkt som trots att han hatar vår blogg , kämpar med att lära oss den sanna läran mer än han är på jobbet om han har något.  Salam Aleikum Ali! Nu till allt som trots alla negativa rapporter är positivt med islam…

Tänk bara hur många jobb som skapats: Gränskontrollen har fullt upp naturligtvis. Poliser har fått mycket mer att göra, inte minst SÄPO. Domstolsväsendet och förstås kriminalvården har expanderat långt över våra förväntningar! Räddningstjänsten, ambulans, brandkår och glasmästare likaså jobb i invandrartäta områden. Bilbränder glädjer förstås försäkringsbolagen och bilindustrin! Sjukvården har förstås fått sin del av kakan!

Förr i tiden kunde det rentav vara tråkigt att gå ut på gatan! Men inte nu längre! Har du tur så viner kulorna på gatan eller i bussen! Det är faktiskt mer spännande att vistas utomhus! Det är bara att erkänna! Sen har vi hela invandringsindustrin med Migrationsverket i spetsen, deras eget verk med massor av anställda och alla flyktingförläggningar. Arbetsförmedling och försäkringskassan har också fått utöka. Socialtjänsten har naturligtvis många arbetstillfällen att tacka invandringen för! Och föreställ er tidningarna utan islam! Horribla tanke! Många spännande artiklar blir det!

Resebyråerna har fullt upp med att flyga hem flyktingar till hemländerna! Första resan brukar ske när uppehållstillståndet kommit. En del av dem t.o.m. utbildar sig i hemlandet, gäller särskilt ungdomar från Somalia (Al Shabaab-skolan), Irak (Al Qaida-skolan) och Pakistan (Al Qaida/Madrassas). Så den som säger att grabbarna inte vill utbilda sig vet inte vad han snackar om!

SFI och alla andra invandrarrelaterade utbildningar. Arabiska tolkar upplever förstås en guldålder! Och tänk på alla lärare och speciallärare som behövs för att utbilda många av dom från scratch! En lärares dröm att se dessa kunskapstörstande ljushuvuden begärligt sluka Platon och Descartes! Och handen på hjärtat; skolan var bra mycket tystare och tråkigare förr! Nu är det fart och fläkt i klassrummen! Sen har vi arkitektoniska bidrag som minareter och moskéer som många av oss inte kan få nog av!

DO hade väl inget att göra om det inte vore för invandrarna. Hyresvärdarna garanteras få sina lägenheter fyllda med en aldrig sinande ström av nya invandrare. Så länge massinvandringen pågår slipper de tomma lägenheter och hyrorna drivs upp pga den ständigt förvärrade bostadsbristen! Likaså har fastighetsmäklarna tjänat stålar då bostadsbristen drivit upp priser och arvoden till rekordnivåer! Alla vars bostad ökat i värde bör tända ett ljus för invandrarna! Utan dem hade din bostad bara varit värd en tiondel! Bankerna tjänar enorma belopp på att låna ut pengar för de allt dyrare bostadsköpen! Jag menar lånen har ju 10-dubblats! Snacka om ränteinkomster!

Sen har vi fått en mycket flexiblare syn på jämlikhet och yttrandefrihet! Vi som trodde att bögar och judar självklart var helt OK bör nog tänka om. Det finns faktiskt de som tycker annorlunda och vi bör respektera även deras synsätt! Religiöst grundade regler skall respekteras! Vi har lärt oss att vara hänsynsfulla, även mot de som inte är hänsynsfulla! Det kallar jag verklig tolerans! Och sen har vi lärt oss att det minsann finns något som kallas muslimsk demokrati ”demokrati lite”, OK superlite kanske. Iran är ett fint exempel.

Och muslimska barn och kvinnor, är det så jävla sjävklart att dom skall åtnjuta vår jämlikhet och samhällets beskydd? Islam har ju sina spelregler! Svenska kvinnor, bögar och judar; om ni fruktar att bli sämre behandlade i framtiden, så trösta er med att det är Allahs vilja! Det är inga nyckfulla regler vi snackar om, utan Guds egna ord!

Vi bör inte lägga oss i att barn könsstympas, tvångsgifts och utsätts för pedofili. Muslimska tonårsflickor envisas ibland med att gifta sig med vem de vill och vilka är vi att ifrågasätta att de gillar att kasta sig ut från balkonger? Lika bra att de tar hand om de sina.

Visst ja! Höll på att glömma att vi även fått oss till livs en del vackra klädesplagg, som bara ökar i popularitet. Elaka tungor hävdar att kvinnorna bär burka frivilligt för att dölja sina blåtiror, men så behöver inte nödvändigtvis vara fallet:

Vi måste respektera främmande kulturer, allt annat är rasism! Helt klart har islam vidgat våra perspektiv!

Islam har väckt oss ur vår törnrosasömn! Vi har insett vilka svin vi egentligen är och att vi förtjänar att sprängas i luften, ifall vi inte lämnar Afghanistan och slutar teckna Muhammed! Att få påtalat sina fel och brister är personlighetsutvecklande!

Om yttrandefriheten som vi tog för given, har vi lärt oss att den gäller förstås inte ifall någon blir arg på vad vi säger eller tecknar! Tidningarna har lärt sig att visa hänsyn mot aggressiva religioner! Inga fler Muhammedteckningar publiceras! Ett stort framsteg! Med yttrandefriheten följer naturligtvis ett ansvar att inte reta upp någon! Rätt självklart egentligen, men det hade vi knappast fattat utan muslimerna!

Det är bara att erkänna att massinvandringen skapat enorma arbetstillfällen och nyanserat vår syn på demokrati,  jämlikhet etc. Att inte respektera andra synsätt på detta är rent jävla rasisitskt!

Att inte respektera Guds vilja är faktiskt en synd! Uppenbart att vi gått för långt i vår sekularism! Tack islam!

Och orkar vi inte göra barn själva så kan vi lita på att muslimerna gärna hjälper till och tillverkar nya svenskar åt oss. Mycket vänligt vill jag lova! Detta har dom visat övertygande t ex i Libanon och Egypten. Där har dom axlat det tunga ansvaret att styra landet! Kunde vi önska oss bättre arvtagare? Man blir nästan rörd till tårar!

En del rasister föredrar invandring från Kina, Indien och andra icke muslimska länder. Men efter att ha fått sig till livs islams omfattande bidrag till samhäller så lär dom komma på bättre tankar. Och detta är ändå bara början!

Iran, ett islamskt föredöme, styrs av gudfruktiga mullor. Kärleksfullt driver dom med stenar djävulen ur vilseledda kvinnfolk och befriar gärna homosexuella från jordelivets vedermödor. Att även småflickor behöver fysisk kärlek har västerlänningar ibland lite svårt att fatta. Men toleransen har ökat, gudskelov! Ibland är vi lite inskränkta!

Som ni förstått vid det här laget så handlar det bara om att ha en positiv attityd! Att se saker från den ljusa sidan! Det är enligt min mening uppenbart att islam har förändrat Sverige och våra värderingar på ett mycket genomgripande sätt! Tack!

Ingen sten skall lämnas orörd när det gäller att lyfta fram fredens och toleransens religion!

Se till att denna fredens religion växer här! Vi behöver ett starkt islam i Sverige! Stöd massinvandringen! 

Tidigare publicerat 1 februari 2010 från bloggen Klartexten.


96 responses to “Islam har gjort mycket bra för Sverige

 • Sandra Marie

  Du glömde en sak..

  Halalcertifieringsavgifterna !!!

  Vi snackar MILJARD-belopp årligen – world wide!
  Pengar som går rakt ner i fickan på shariakommittéen !

  Våra skattepengar för sjukhusmat, äldreomsorgens mat, skolmaten.
  Våra nettopengar för de livsmedel som vi köper i affären, maten vi äter på restaurangen,snabbmatsställena, bakverk på konditori o caféer…

  Källa : halalguiden – om oss samt hur många youtubeklipp som helst som presenterar hela kedjan! denna t.ex :

  Till VAD används dessa miljarders miljarder i intäkter?
  VAD är sharia och vad står sharia för ?
  Var går MINA pengar till inom shariakommittéen?
  VAD skulle ske om Europa totalförbjöd halalcertifieringsavgifterna?
  Torde ju bli ett rejält eko avbräck för shariakommittéen ?

  Vänligen sprid och inplantera detta om halalcertifieringsavgifterna till alla ni känner. Ifrågasätt om livsmedlen är halalcertifierade -isf bojkotta !
  Tänk på att oavsett hur djuret är bedövat ( inom Sverige såväl som utom Sverige) så gäller fortfarande samma halalcertifieringsavgifter!

  Om fler och fler ständigt ifrågasätter och bojkottar blir det obekvämt för olika aktörer att fortsätta försöka sälja/servera detta.

  Tänk på att följa hela kedjan för att få reda på hur det egentligen förhåller sej med om en vara är halalcertifierad !

  T.ex Kronfågel har vid telefonkontakt sagt att de inte halalslaktar sina kycklingar och därmed ingen halalcertifieringsavgift på sina kycklingar…
  Men, de är ju systerbolag med danska Danpo som halalslaktar och därmed finns det halalcertifieringsavgifter med i spelet och Kronfågel blir j då med på en hörna om än indirekt ! Alltså BOJKOTTA!

  Så sprid sprid sprid ! Agera agera agera !!!
  För våra barn och barnbarns skull måste vi försöka få stopp på att sponsra vår egen undergång !!!!

  Gilla

 • Lena

  Så härligt att få läsa sanning och endast sanning. Blir alltmer förb**ad på mitt folk svenskarna som gång på gång aldrig ifrågasätter islams vidrigheter. Mina franska vänner är riktigt förbannade de som röstade UMP och inte NF den här gången, kommer att göra rätt det vid nästa val de lägger då sin röst på NF, då jag påpekar att i svensk media så framstår den iskalla mördaren av fyra oskyldiga i Brüssel som fransman.

  Gilla

 • Klasse

  Mycket sanning bakom detta. Jag fattar inte varför folk blundar för sanningen. Kanonskrivet

  Gilla

 • Rickard

  Helt otroligt att det finns folk som blundar för den ironiska sanning texten faktiskt lyfter fram! Det kanske är så att det svenska samhället inte är byggt för att dela demokrati med en eller flera andra religioner? Dessutom blir man kallad rasist så fort man yttrar sig om sin milda åsikt man ändå har rätt till. Är det verkligen vad man kallar ”yttrandefrihet”? Hejja Sverige och dess veka ledare!

  Gilla

 • Nicklas

  Vad var detta för jävla smörja? Sämsta skiten jag läst på år och dar!

  Gillad av 1 person

  • Ruben

   Du kan inte förvänta dig att en lågutbildad religiöst hjärntvättad muslim, skall vara kapabel att prestera annat än dravel och smörja.

   Gilla

 • Ali1948

  Tack alla för en debatt där ni ännu en gång har misslyckats. Trots att ni är många o trots att ni haft flera hindra dagar på er nämna tre islamska saker så har ni ett lyckas med ett enda hållbart argument. Tack för att ni bevisat er okunskap o oförmåga att anta den utmaningen. Vill ni ha 100 dagar till? Vill ni ringa era vänner? Helt okej för min del. Jag är säker på att ni inte kommer att lyckas. Inte ens om ni ringer ert moderparti

  Gilla

  • Stenbock

   Du får med ditt förstånd,gärna utse dig som främste kommentator.Vi andra har full förståelse för dig,och dina handikapp i övre delen ! 😉

   Gilla

   • Ali1948

    Stenbock. Hahah o det kommer från fjanten själv? Varför lyckades inte du svara på det? Är du inte kapabel eller hittade du helt enkelt inget svar?

    Jag var säker på att ni inte skulle klara av det. O ärligt talat så är det kärnan i hela debatten. O när ni misslyckas med själva kärnan så misslyckas ni med hela debatten. Ni är trots allt kanske 10 mot en.

    Stenbock. Sanningen o ärligheten varar alltid längst.

    Gilla

   • Stenbock

    @Ali
    Tillhör dem som i åratal liksom Pettersson m.fl.,har fått stå ut med dina sjuka kommentarer och lögner…Hade dina fantasier bara varit inom olika ämnen hade det varit gångbart.
    Men samma ältande,dag ut och dag in om din Allan… 🙂

    Gilla

   • islamskinfo

    Stenbock. Jag vet att du o petterssongänget hatar sanningen. Ältande kommer bara för att ni ältar om samma saker o motargumenten blir därmed samma. gud byts inte bara för att ni upprepar er lögnpropaganda.

    Men framför allt. Du behöver knte diskutera med mig om du inte klarar av det.

    Hej då

    Vadå törs du inte ställa upp för dina påhitt Ali? Jag trodde vi skulle göra upp det här en gång för alla. Vi är många som har hotats av ditt religiösa trams, så har du inget annat att ta till, så vill jag bara tala om att det skrämmer ingen av oss. Allah har skapats av de vidriga islamska prästerskapet och pedofilen muhammed ingen annan. Ska du vara här får du faktiskt jobba och se till att något händer. För här klarar vi oss bra utan U-ländernas gudar./Olli

    Gilla

   • Pettersson

    ALI skrev ”Pettersson. Jag ljuger inte. Förmedlade bara det jag läste. Googla vidare om du önskar. För övrigt så handlar sakfrågan om att det finns kyrkor i muslimska länder. Så antalet kyrkor o storleken på dem är ointressant men samtidigt kryddar det argumentet att visa på storleken”

    Ali, du ljuger som fan, nästan värre än historiens största lögnare, Muhammed. Du sa att kyrkan troligen var den största i världen när sanningen är att det finns svenska landsortskyrkor som är större och sedan har du mage att påstå att jag ska googla vidare när din länk inte stämmer. Det är klart jag googlar och kollar dina länkar och det du säger, du ljuger nästan alltid, bara ibland kan man hitta små spår av sanning i det du påstår.

    Som när du påstår att det finns kyrkor i muslimska länder. Det är sant men det är också sant att det i många muslimska länder knappt finns knappt några kristna kvar för dem har ni muslimer fördrivit, liksom ni har fördrivit judarna från arabvärlden.

    Ni är inte kloka.

    Inga människor är så förfölja som kristna i muslimska länder. Det är förbud för muslimer att konvertera till kristendom men inte tvärtom.
    Kristna förföljs i nästan varje muslimskt land, mer i en del, mindre i andra men kristna förföljs. Det är enkelt att jämföra hur ni muslimer behandlas i västvärlden där ni kräver och får fullständiga rättigheter med hur kristna behandlas i muslimska länder.

    Ni muslimer är inte kloka och du är en lögnare.

    https://petterssonsblogg.se/2012/06/30/malaysia/

    Gilla

   • ali1948

    Pettersson. Jag ljuger inte. Jag missuppfattade artikeln som nu när jag läser den igen pratar om församlingens storlek och inte om kyrkan.

    Sen har jag tidigare läst om att en ny större kyrka håller på att byggas i Dubai. Återigen så är storleken inte det intressanta i sammanhanget. Det intressant är att kyrkor tillåts i muslimska länder och därmed är det märkligt att vissa av er är emot moskeer i det demokratiska och fria Sverige.

    Pettersson. Du är den sista här som ska prata om lögner. För du och din skitblogg överöser oss med lögner som ni upprepar dagligen. Skäms du inte över att ha en av Sveriges värsta blogg ?

    Gilla

   • Pettersson

    Ali, du ljuger – alltid. Nu igen, när du påstår att kyrkor tillåts i muslimska länder. Du borde skriva några få muslimska länder och att kristna och andra religioner förföljs i ALLA muslimska länder och att det inte finns ett enda muslimskt land som har skrivit under FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

    Där islam har makten är livet en katastrof för alla människor. Facit finns, och när det gäller Petterssons blogg så blir jag stolt att du inte gillar den. Däremot förstår jag inte vad du gör på den.

    https://petterssonsblogg.se/2012/07/15/det-muslimska-europa-ar-2012/
    https://petterssonsblogg.se/2013/10/03/birro-muslimer-fordriver-100-tals-miljoner-kristna/
    https://petterssonsblogg.se/2010/11/10/araberna-islam-och-varlden/

    Araber och muslimer är inte kloka som tror på islam när facit finns tycker Pettersson som är en stolt islamofob.

    Gilla

   • ali1948

    Pettersson. Även Satan är stolt över sina onda handlingar. Så visst med tanke på att du är kontrollerad av satan så förstår jag att du stoltserar med dina dumheter, lögner och hatpropaganda. Även hitler var stolt över sina dumheter och visst med tanke på att du kör med samma sorts naziretorik så förstår jag att den typen av människor är stolta över sina onda gärningar.

    Petterssion. Jag tycker verkligen synd om dig. Må Allah ge dig vad du förtjänar 😉

    Fredliga hälsnignar
    Ali

    Gilla

  • Ruben

   Än en gång har du lyckats bevisa att du tillhör kategorin Femfemmor. 🙂

   Gilla

   • Stenbock

    @Ruben
    Det uttrycket får du nog försöka förklara för honom ! Annars börjar han söka i Koranen efter detta stycke….

    Gilla

  • Olli Rein

   Jag har nämnt fem saker som irriterar mig starkt och vilka är halal i alla muslimska länder.
   1 Förklädnad när ni går ut i pajasdräkter och burka eller Nigab irriterar mig starkt men är tillåtet i era hemländer, kriminalitet i Burka och Nigab har redan förekommit i Sverige, och även utomlands.
   2 Uppförande av Moskeër på svensk mark irriterar många, då kyrkor bränns i era hemländer och en del av era huliganer bränner troligtvis kyrkor här i Sverige också, då frekvensen har ökat i och med den rådande islamiseringen. I de allra flesta islamska länder får inga kyrkor byggas.
   3 Ni vill ställa upp en gubbdjävul för att vråla ut att det är bönetid, när det finns klockor både här och där. Detta är givetvis tillåtet i era dyslektiska länder, medan jag och många andra vill spy av eländet.
   Detta är vad du påstår att ingen har klarat av, men om du vill ha fler exempel så finns jag här då och då, under kvällen.

   Gilla

   • islamskinfo

    Olli. grattis. Du klarade av att nämna tre. Men det är för vaga argument.

    1. Klädsel är i sverige en privat angelägenhet sedan länge. O svenska nunnor klär sig också i slöja sedan lämge. O ditt kassa exempel med män som klär sig i burka är lika vagt. För det finns rånare använt MC-hjälmar. Ska vi förbjuda det?

    2. Nu ljuger du. Majoriteten av muslimska länderna har sedan länge kyrkor .

    3. Vagt argument. För du menar väl inte att sveriges problem beror på enkelt böneutrop i fittja? Jag såg på kartan att det inte finns närliggande hus runt den mosken. O ni klagade islam långt innan den mosken fick tillståndet. Jag har inget större behov av böneutrop.

    Gilla

  • Varg i veum (@VargiVeum)

   Ali, jag har missat din fråga om ”tre islamiska saker” så jag har inte kunnat svara på dessa ”hundra dagar” Exakt hur lydde frågan?

   Gilla

   • islamskinfo

    ViV. Hej du. Jag minns inte den exakta formuleringen. Men jag vet vad jag är ute efter. Så jag ställer frågan till dig. Vilka tre muslimska sakerna som jag som muslim i Sverige gör vill du kritisera mest? Tänk dig för. Ingen har hittills lyckats ge mig ett övertygande svar.

    Gilla

 • Olli Rein

  Vi har ingen svårighet att hitta det du säger Aliboy, men då påstår du att det är förbjudet inom islam. Varför gör ni förbjudna saker då hela tiden. Repris på vad du skrivit ovan.
  ”Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera”?
  Vi kritiserar att ni går omkring förklädda, och för att ni vill bygga moskeér, samt att dessa ska ha böneutrop. Vi har fler saker att klaga på, Som att ni skriker, istället för att prata, för att ni skär i folks könsorgan, för att ni tror att det tjänar något religiöst syfte.
  Det finns säkert hundra saker som stör mig, men jag har redan räknat upp fler än tre, vilka inte är förbjudna i era skitländer av skitreligionen Islam.

  Gilla

 • Rod

  Det här är så dumt och naivt att jag känner det är meningslöst att besvara inlägget.

  Gilla

  • ali1948

   Rod. Hela den här bloggen bygger på hat, lögner, sionistagenda, rasism, nazism. Det är tragiskt att dessa naziliknande inläggen ens får förekomma 2014. Ändrar du ordet ”muslimer” i deras meningar mot ordet ”judar” kommer du att se dem hamna i finkan omedelbart.

   Gilla

   • Stenbock

    @Ali
    Då skulle ju du sedan länge,sitta bak galler !

    Gilla

   • ali1948

    Stenbock. Hur kommer det sig att lagarna är på det viset?

    Stenbock. Du vet mycket väl att jag gillar fredliga Judar som propagerar för ett upphörande av israels ockupation och som vill ge Palestinierna rätt till vårt egna hemland.

    Gilla

   • Olli Rein

    Lögnerna och hatet står ju du för Ali. Vi har inget av det, när du inte visar dig här.

    Gilla

 • Mr Q

  Och du och dina terrorister från Sunni-islamisterna gör så gott ni kan,för att sprida död och plåga i Syrien ! Fy f-n Ali att du kan ha försvar för sådana illdåd ! Vi är säkert många som mår illa av dig,och dina ”troende”…

  Gilla

  • Ali1948

   Mr Q. Du lyckas fortfarande inte diskutera på ett vettigt sätt.

   Det finns över 10 länder som är drivande i kriget så kom inte o skyll allt på muslimer. Muslimers uppgift är att kämpa mot orättvisor. O i syrien så har folket fått nog av alawiters orättvisor. Varför tror du att jihadister väljer syrien o inte israel eller island? Jo för att syriska regimen är värre än israel . O island är ett fredligt land.

   Tänk lite Tänker du Ali?

   Gilla

   • Katten

    Ali, finns det överhuvudtaget något muslimskt land som inte ligger i krig eller har legat i krig under som senaste åren? Låt oss säga dom senaste 20 åren.
    Som jag uppfattar det så gör dom inget annat än krigar. Jämför detta med kristna länder där merparten faktiskt löser sina konflikter på fredlig väg.
    Och sen kallar muslimerna sig för fredliga och kärleksfulla? Ja, eller hur?

    Gilla

   • Olli Rein

    Tänk lite själv istället för att fordra blind lydnad. Vad är ett vettigt sätt? Tala om det!

    10 länder som är drivande i kriget så kom inte o skyll allt på muslimer. Muslimers uppgift är att kämpa mot orättvisor. O i syrien så har folket fått nog av alawiters orättvisor. Varför tror du att jihadister väljer syrien o inte israel eller island? Jo för att syriska regimen är värre än israel

    Grattis Ali, att Allawiterna som är muslimer är värre än Israel, som hittills varit värst av alla t.o.m. värre än er älskade Fûhrer Adolf Hitler.
    Vilka länder är det som håller kriget igång då. Över tio skriver du.
    Ja först är det den valde presidentens armé som strider för sitt eget land, han är muslin av allawitisk inriktning, vad är skillnaden där till den så kallade fria syriska armén och dess sunnimuslimer. Tala om det för oss Ali?

    Gilla

 • Anders g

  Ali, alla gudar är Fantasifigurer, och alla religioner är vanföreställningar. Dessa förtjänar inte respekt utan psykvård. Er ”religion” är (liksom alla andra) en mental störning, inget annat. Ni religiösa förtjänar vare sig respekt eller anpassning till era föreställningar, utan psykiatrisk vård.

  Gilla

  • Ali1948

   Anders. Jag hade räknat med att ni skulle få problem med att besvara min fråga o att ni nu blir förvirrade o slänger ur er massa skit.

   Gilla

 • Tony

  Märkligt Ali, Islam förbjuder brott?? Ja men alla dom
  bilder där Islamioter står och stoltserar med avhuggna huvud
  då, och alla dom mordhot som utdelats till Salman Ruhsti
  eller Lars Wilks eller till Jyllands posten för påstådd hädelse
  av profeten ?

  Gilla

  • islamskinfo

   Tony.
   De s.k. jihadisterna stöds ju helt öppet av USA och deras allierade. Många av dem vill jag kalla för legosoldater som använder religionen för att få igenom sin legitimitet.

   Tony. Ert problem är att ni är förvirrade. Ni tar hit hela världens problem till Sverige och tror att ni ska kunna lösa dem? Det finns över 1,5 miljarder muslimer och det är klart att man alltid kan hitta någon som missköter sig. Det är likadant i den ickemuslimska delen.

   Varför inte hålla er till Sverige? Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera?

   Ni har hittills inte lyckats nämna det. Bevisar inte det att era argument inte håller ? Varför är ni så okunniga att ni inte kan nämna tre saker? Oförmögna att tänka eller är frågan för svår?

   Gilla

   • Mr Q

    Här skall du få exempel Ali:
    1/ Gruppvåldtäkter,var före er tid i Sverige okänt begrepp.
    2/ Mord mellan olika kriminella grupper,var i Sverige tidigare okänt.Hedersmord och s.k.” balkongfall”, hade vi aldrig hört talas om..
    3/ Rån och svårare brott var före er tid sällsynt i Sverige.
    4/ Bil-,skol- och andra typer av bränder,var otänkbart i vår tidigare trygga land.
    5/ Löss,kakelackor och annan ohyra,var sedan länge utrotad i landet…

    Gilla

   • ali1948

    Mr Q. Här bevisar du återigen din okunnighet. Jag bad om tre saker och du lyckade inte nämna ett enda exempel.

    De exempel du nämnt är förbjudna inom islam och är därför inte islamska.
    Så. Tack för ännu ett bevis på att den frågan är svår för er. Tänk på att ni är flera på denna blogg och ni har hittills haft hundratals dagar på er att ge ett svar utan att ha lyckats. Bevis på vad tror du?

    Testa med att tänka tillsammans. Flera hjärnor kanske kan hitta ett av tre exempel. Ni får världens chans idag. Tänk tillsammans och ge mig ett svar under dagen.

    Med stort självförtroende väntar jag nyfiket =)

    Gilla

   • Mr Q

    M.a.o. kan en Islamist som du,inte räkna till fem !!!!
    Är du så dum som det du skriver ner ? Eller vad är grunden för ditt intresse,att sprida lögner på denna blogg ?

    Gilla

   • ali1948

    Mr Q. I stället för att du ska skämma ut dig igen och börja med personliga påhopp ber jag dig att snällt svara på den konkreta frågan jag ställde. Det är så tydligt att den frågan gör er desperata och förvirrade. Men den är superrelevant i hela debatten.

    Så kom igen. Det finns några läsare som påverkar av ditt smaklösa svar. Så därför får du ännu en chans att svara på frågan.

    Gilla

   • Erik

    Skulle det inte kännas trevligare att bo i ett land där man uppskattar islam – och därmed det som du förespråkar – istället för att bosätta sig mitt i den strukturella rasismen hos den vite mannen?

    Gilla

   • Ali1948

    Erik. Egentligen ja. Men många av dessa länder har redan för många flyktingar. I libanon tror jag att flyktingar är i majoritet o det finns inte jobb till alla. Rasismen i sverige är relativt begränsad.

    Gilla

   • Erik

    Så du trivs helt enkelt bättre hos mig – som starkt ogillar all sorts möjlig muslimsk påverkan – än hos dina muslimska bröder?

    Gilla

   • ali1948

    nej det sa jag inte. Jag sa att jag egentligen trivs bäst där nere i Mellanöstern. Jag trivs bäst och vill helst bo i mitt hemland Palestina. Men Sverige var med och förstörde det tyvärr. .

    Gilla

   • Erik

    Trots att det finns åtminstone 56 muslimska länder (medlemmarna i OIC) så anser du att inget av dessa länder kan erbjuda dig en bättre tillvaro än den som du kan få hos mig? En islamofob?

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Det finns många muslimska länder som jag gärna vill bo i. Men nu när jag har bott här så länge så blir det utmanande att flytta. Jag behövs också här för att kunna jobba och skänka pengar till behövande samtidigt som jag bidrar med skattemedel till Sverige. Alla tjänar på det 😉

    Gilla

   • Tony

    Ali: Nu är det ju inte så att vi självmant valt att
    ta hit all världens problem, vi blir ju inte ens
    tillfrågade. Någon av 1,5 miljarder Muslimer
    som missköter sig? Nu var du väl väldigt
    blygsam.Dina frågor om vad muslimer gör i Sverige,

    1. lever av vad andra producerar

    2.Jobbar för att införa Sharia lagar

    3 tror sig om att stå på ett högre plan än värdarna

    Listan kan göras hur lång som helst!

    Gilla

   • ali1948

    Tony. Bra där. Även du misslyckas med att nämna något relevant.
    1. Vi är tiotusentals muslimer som skattar och ger tillbaks pengar till samhället. Så detta argument håller inte.
    2. Vi har inte sharia i Sverige så därför är det inte något som påverkar vardagen.
    3. Detta argument är så vagt o subjektivt.

    Bra där. Efter lång väntetid och betänketid kommer du alltså med detta =)
    Erkänn att det var en svår utmaning 😉

    Gilla

   • Olli Rein

    Vi har ingen svårighet att hitta det du säger, men då påstår du att det är förbjudet inom islam. Varför gör ni förbjudna saker då hela tiden. Repris på vad du skrivit ovan.
    ”Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera”?
    Vi kritiserar att ni går omkring förklädda, och för att ni vill bygga moskeér, samt att dessa ska ha böneutrop. Vi har fler saker att klaga på, Som att ni skriker, istället för att prata, för att ni skär i folks könsorgan, för att ni tror att det tjänar något religiöst syfte.
    Det finns säkert hundra saker som stör mig, men jag har redan räknat upp fler än tre, vilka inte är förbjudna i era skitländer av skitreligionen Islam.

    Gilla

   • ali1948

    Först vad du skrev: Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera”?

    Förklädnader skrev jag inte kläder. Förklädnader har de som har dåligt samvete för det de har gjort eller tänker göra. De som går förklädda är kriminella på ett eller annat sätt. När det gäller skärande i könsorgan, menar jag främst kvinnorna, som inte får ha kvar det som behövs ens. Mitt förslag är väl att ni inte ska ha några kvinnor inom islam.
    Jag återgår till det du skrev inte det du hittar på muntligt, varefter det passar dig din lögnare.
    Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera”? Det var din fråga, inget annat.

    Dit hör mina förslag om inga Moskeér, det tillhör inte vår kultur, inte heller att det står en äcklig präst och gapar rätt ut i det gemensamma gatuutrymmet.

    Orein. Var det allt?
    Kläder, moskeer, böneutrop o könsorgan? är det prio 4 för din del?

    Då tar vi det härifrån:
    * Klarar du inte av att leva ett normalt liv om din granne eller kollega har slöja på sig? Är det det du säger? Varför skapa ett problem som inte finns? Ska inte du strunta i om bussföraren har slöja eller inte? Hennes uppgift är att ta dig från
    plats A till B.

    Jag litar inte på en människa som måste gå utklädd av räddsla för en 30 år äldre taliban, jag litar inte på dagens bussförare oavsett vilka de är och åker aldrig buss förutom någon gång när jag tvingas göra det av brist på annat färdmedel.

    Dit hör dock inte dina lömska kamrater från den arabiska halvön som kör taxi, och som skörtar upp varje passagerare de kör. Det hade de inte någon chans att göra i Kairo. Där var de ju ensamma med oftast fyra vältränade soldater, som inte blev svaret skyldiga om de försökte något. Var de däremot trevliga så fick de gott om dricks. Flickorna använde inte huvudduk men gilla K*k.

    * Moskeer. Varför ska det inte tillåtas mosker när ni sedan länge tillåtit synagogor. Eller vill ni sionister vara ensamma om det?

    Kyrkor byggs överallt i den muslimska världen. Och den troligen största kyrkan finns i Dubai
    http://www.dagen.se/nyheter/dubai-har-varldens-storsta-katolska-kyrka/

    * Böneutrop. Hur ofta hör du det? Vi kräver inte böneutrop. Vissa organisationer ansöker om det och får godkännande eller avslag. Men folk kräver inte det.

    Men för faan sluta då med skiten när du kan läsa att det är vidrigt, och sist men inte minst så är det er förbannade försök till att göra er till någon överhet och att ni skriker istället för att tala med samtalston som retar mig enormt.

    * och nu könet. Varför ska du lägga dig i hur mitt kön ser ut. Ni brukar ju sedan länge göra värre saker med era kön. ( Piercing och annat). Säger du på fullt allvar att det påverkar ditt liv om din granne har en omskuren penis? Vad har du med saken att göra? Du kommer ju inte ens att se den. Så varför blir du ledsen för det?
    Som jag skrev ovan, så är det era kvinnor som får utstå det värsta, och där finns det endast hos de allra mest idiotiska av alla människor. Gravt förståndshandikappade religionsutövare.

    Gilla

   • Pettersson

    Ali, varför ljuger du igen. Det står inget om ”den troligen största kyrkan finns i Dubai” i artikeln du länkar till. Däremot står det att den kristna församlingen rymmer upp mot 400 000 medlemmar. Det är mestadels filippinska gästarbetare och andra utlänningar som sköter landet åt de lata araberna som ingår i församlingen. Dessutom får inte den kyrkan du kallar ”den troligen största” ha något torn eller något kors som visar vägen. ”Den troligen största” rymmer 1 700 personer när den är normalfull och några hundra till när det pressas in max. Det är inte mycket i ett land där 85 % av invånarna är utlänningar.

    Det finns mängder med kyrkor i det sekulära Sverige som rymmer betydligt fler sittplatser än troligen den största.

    Gilla

   • Ali1948

    Pettersson. Jag ljuger inte. Förmedlade bara det jag läste. Googla vidare om du önskar. För övrigt så handlar sakfrågan om att det finns kyrkor i muslimska länder . Så antalet kyrkor o storleken på dem är ointressant men samtidigt kryddar det argumentet att visa på storleken

    Gilla

  • Erik

   ali1948

   Varför bor du i Sverige?

   Gilla

   • ali1948

    Erik. För denna diskussion är det ointressant var i Sverige jag bor. Men jag kan säga att det är i Södra Sverige.

    Gilla

   • Erik

    Frågan gällde varför du bor i SVERIGE, inte var i Sverige du bor.

    Gilla

   • Ali1948

    Erik. Jag läste snabbt. Anledningen är att israel ockuperat mitt hemland o att de utför nästan daglig terror mot oss.

    Oss! Du har ju för helvete aldrig varit i Israel, och har du varit i Palestina (som inte ens finns, så kan du ju lika gärna ta hela din klan med och åka hem då, eftersom du inte har något problem med att vara där när du är ledig, så kan du också vara där resten av tiden, för här går du ju bara runt och gnäller.

    Gilla

   • Erik

    Skulle det inte kännas trevligare att bo i ett land där man uppskattar islam – och därmed det som du förespråkar – istället för att bosätta sig mitt i den strukturella rasismen hos den vite mannen?

    Gilla

 • Erik

  Ali1948

  Vilket land vill du framhålla som ett gott muslimskt land, ett land där islam praktiseras korrekt enligt din uppfattning?

  Gilla

  • islamskinfo

   Erik. Enligt min uppfattning så finns det inget muslimskt land där islam praktiseras korrekt. Nästan alla muslimska länder har fått utländsk inblandning och därmed både direkt och indirekt ockupation. Många länder har öppet krigat mot islam minst de 100 senaste åren. Flera av de kända ledarna / presidenterna har tydligt uttalas sitt antiislamska budksap. Flera av dem har just denna hatblogg spridit.

   Så om Hitler öppet deklarerade sitt hat och krig mot judarna så har flera europeiska o amerikanska ledare gjort värre fast mot muslimerna.

   Gilla

   • Mr Q

    Har du aktier i Anticimex Ali ?

    Gilla

   • Erik

    Så i vanlig ordning har muslimerna själva utan någon som helst del i sin situation?

    Jag delar uppfattningen att den vite mannen skall ge tusan i att uppfostra muslimer i deras hemländer, att ”sprida demokrati” är fullständigt idiotiskt.

    Men att 1 500 000 000 muslimer av egen kraft inte skulle ha lyckats upprätta ett gott samhälle någonstans och kan klandra den vite mannen för detta låter inte troligt.

    Mitt intryck är att där det saknas amerikaner som skall ”sprida demokrati” så är muslimerna fullt upptagna av att med våld bevisa riktigheten i just sin tolkning av islam.

    Gilla

   • islamskinfo

    Erik. Hela begreppet ”demokrati” är bara en täckmantel. När de inte använder den täckmanteln så använder de islam som täckmantel. Det har vi flera exempel på. Afganistan o syrien är bara två av dessa exempel.

    O för den som är lättlurad är det lätt att smälta in deras lögner. De anlitar ju proffs och experter på hög nivå. Jag hoppas att du kan tänka lite kritiskt och inte svälja allt du hör och ser.

    Gilla

   • Erik

    islamskinfo

    Så varenda muslim i världen är dominerad av den vite mannen, direkt eller indirekt?

    Det finns inga muslimer som kan upprätta ett anständigt samhälle någonstans för de ges aldrig tillfälle, ständigt hindrade av vita män?

    Gilla

   • ali1948

    Svar. Till stor del ja. Jag pratar om samhällen och inte individer. För det finns gott om muslimska individer som har nått mycket långt i sin utbildning och karriär.

    Väst har haft en klar strategi att fälla eller kontrollera varje muslimsk nation som är på frammarsch eller som är rik på naturtillgångar. Du kan välja ett valfritt land så kommer du att hitta den logiken.

    Gilla

   • Pettersson

    Islam idag är ett politiskt och religiöst system som är baserat på principen om slaveri. Målet för den islamska ideologin, så som den skildras i sina grundläggande texter, är att på frivillighetens väg eller med tvång påtvinga mänskligheten Sharia. Sharialagarna stipulerar skyldighet att utöva Jihad – dels i form av en inre Jihad, utkämpad på ett personligt plan, dels en yttre Jihad, heligt krig, som utkämpas i omvärlden – och att stödja de som med militära, politiska, kulturella, sociala eller ekonomiska medel strävar att utkämpa Jihad.

    Sharia bryter mot de mänskliga rättigheterna och demokratins principer; Sharia upphäver rätten till liv; Sharia hotar alla individers fysiska integritet och rätt till egendom om dessa vägrar att underkasta sig Islam. Sharia har befrämjat erövringar, krig, slaveri, oräkneliga förföljelser och mord samt folkmord som senast det Armeniska samt de nu aktuella systematiska försöken att ta död på religiösa minoriteter (kopter m.fl.).

    14 århundraden av ihärdig strävan att påtvinga mänskligheten sharialagarna har tillfogat den mänskliga historien ett djupt och blodigt sår.

    Allt främjande och all spridning såväl direkt som indirekt av Sharia gör utövarna medskyldiga till religiös uppvigling till hat och våld av global omfattning och därmed också skyldiga till brott mot mänskligheten.

    Gilla

   • ali1948

    Pettersson. Och det kommer från den notoriske lögnaren pettersson.
    Nu när han inte lyckas svara på min fråga kommer hans klassiska begär efter att komma med mer skitsnack och lögner.

    Varför är du så desperat pettersson? Är satan på dig igen och vill ha ditt umgänge i helvetet? Eller är du så säker på hamna i helvetet att du vill ha med dig några av dina vänner och därför leder dem på den vägen?

    Pettersson. Din metod liknar Hitlers hatpropaganda. Skillnaden är att du kan svenska medan han tog det på tyska.

    Gilla

   • Pettersson

    Erik förstår du inte vad vår husmuslim Ali säger. Han påstår att när muslimer bråkar i Afrika, Mellanöstern, Europa, Thailand, Kina, Ryssland, från Gibraltar till Filipinerna. När de slåss med judar, kristna, buddister, hinduer och ateister, när de slåss och mördar andra muslimer är det aldrig någonsin muslimernas eller islams fel…

    Gilla

   • Erik

    Vad enskilda individer presterar eller inte är ju tämligen ointressant, jag talar också om samhällen och deras grad av framgång..

    Det jag inte förstår är varför ni muslimer känner er nöjda med att vara styrda av mig och helt överlåter er framtid i mina händer. Har ni ingen som helst strävan att vilja förbättra er tillvaro UTAN mitt godkännande?

    Varför inte härma mig istället? Jag har inga hemligheter när det gäller skapande av ett anständigt samhälle, det är bara att bygga väl fungerande institutioner och lägga lite mindre tid på religiösa stridigheter.

    Även vi vita män var för några hundra år sedan dominerade av religion men vi slängde den ur förarsätet och frigjorde oss, det är den största enskilda parametern för att bygga ett anständigt samhälle.

    Varför fortsätter ni på en bevisligen ej framgångsrik väg?

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Du flyr ämnet nu.
    Hur framgångsrikt hade Sverige varit om USA eller ryssland regelbundet hade bombat sönder det ni byggt upp? Om USA och Ryssland gör i Sverige exakt det som de gör i Syrien under bara ett år så hade Sverige gått under.

    Gilla

   • Erik

    Om jag förstår dig rätt så menar du att muslimerna har byggt anständiga samhällen och så fort vi vita män upptäcker detta så bombar vi? På pin kiv?

    Varför skulle vi göra det? Personligen så tycker jag synd om muslimerna och skulle bli själaglad om de kunde komma vidare i sin samhälleliga utveckling och inte ständigt vara fattiga och efterblivna.

    Vad vinner jag på att bomba er? Det blir ju bara en massa förbannade muslimer som följd och de bombar hemma hos mig. Jag ser inte logiken.

    Gilla

   • Ali1948

    Erik. Du har helt rätt. O det är just därför som usa o några skurkstater får några förbannade muslimer på sig.

    Jag förstår inte heller varför de inte lär sig detta.

    Det kan faktiskt vara en kalkylerad risk de tar efter att ha dödat o skadat miljoner muslimer o bombat sönder hela nationer. Värt att nämna att vapenlobbyn inte heller bryr sig om människors liv på ena eller andra hållet i världen.

    Gilla

   • Erik

    Vilka var de anständiga muslimska samhällen som vi inte tålde och därför bombade?

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Gud kommer att straffa de länder och individer som bombar sönder oskyldiga människor. Detta gäller alla utan undantag. Du kanske redan vet att USA lever på lån, vapenhandel, massmördande och ockupation. Det är inte hållbart o nu vaknar Kina och ryssland. de 5 kommande åren kommer det att hända grejer som ändrar din världsbild

    Gilla

   • Erik

    Så svaret är alltså limes noll gällande exempel på anständiga muslimska samhällen….

    Tyvärr tror jag att du har rätt.

    Det finns inga som lägger ner så mycket tid på viktiga ritualer som muslimerna. Det är levnadsregler av alla de slag och bönande 5 gånger om dagen. Och vad får ni tillbaka? Ingenting.

    Allah verkar inte höra bön. Och hör han bön så förefaller han vara närmast elak som bara sänder fattigdom och efterblivenhet till muslimerna.

    Varför har ni inga anspråk?

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Du verkar ha logiken på hyllan. Du verkar skylla på islam igen trots att jag var tydlig med att påpeka att flera västländer orsakar massförstörelse genom att bomba sönder länderna.

    Eller menar du att Sveriges ekonomi kommer att växa om ryssarna eller USA bombar sönder fabrikerna? Ska vi då skylla på bomberna eller på er religion om det sker?

    Det som nu sker i Ukraina. beror det på kristendomen? Det som skedde på 30 talet. Beror det på er religion eller beror det på naziledare?

    Skärp dig.

    Gilla

   • Erik

    Du försöker skapa en bild av att muslimer bombas av vita män varhelst de befinner sig. Det är inte sant.

    Du hade kunnat bosätta dig i Turkiet, Albanien, Malaysia, Marocko, Saudi, Indonesien eller i något annat muslimskt land där jag gissar att de välkomnar sina trosbröder och där mig veterligen inga bomber faller.

    Istället för något av dessa mer eller mindre dysfunktionella muslimska länder så väljer du att bosätta dig i ett land med otrogna hundar.

    Så illa tycker du om andra muslimer och deras tillkortakommanden så att du till och med väljer bort dem till förmån för mig – din formellt sett värsta mardröm eftersom jag verkligen ogillar det jag ser av islams härjningar.

    Men jag förstår dig.

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Varför lyckas du då inte svara på min fråga / utmaning.
    Varför lyckas du inte nämna 3 islamska saker som jag som muslim gör i Sverige och som du kritiserar och tycker är så hemskt.

    Sedan ser jag hur du och andra är desperata efter att måla en felaktig bild av islam.

    Din mening ”Så illa tycker du om andra muslimer och deras tillkortakommanden så att du till och med väljer bort dem till förmån för mig”.

    Du vill sprida lögnen men lyckas inte. Jag kom hit som barn och hade inget val. När man vänjer sig vid ett land är det ett stort steg att lämna bekanta och vänner och bara flytta. Att jag bor kvar betyder inte att jag tycker illa om någon. Men du vill gärna sprida en hatisk bild av alla.

    Jag är en optimist som gillar människor. Speciellt de utsatta. Medan ni hatar även de mest utsatt.

    Erik. Islam är den populäraste religionen att konvertera till. Det är inte av en slump 😉

    Gilla

   • Olli Rein

    Vi har ingen svårighet att hitta det du säger, men då påstår du att det är förbjudet inom islam. Varför gör ni förbjudna saker då hela tiden. Repris på vad du skrivit ovan.
    ”Jag har bett er tidigare att peka på 3 konkreta saker som muslimer gör i Sverige och som ni vill kritisera”?
    Vi kritiserar att ni går omkring förklädda, och för att ni vill bygga moskeér, samt att dessa ska ha böneutrop. Vi har fler saker att klaga på, Som att ni skriker, istället för att prata, för att ni skär i folks könsorgan, för att ni tror att det tjänar något religiöst syfte.
    Det finns säkert hundra saker som stör mig, men jag har redan räknat upp fler än tre, vilka inte är förbjudna i era skitländer av skitreligionen Islam.

    Gilla

   • Olli Rein

    Konstigt att du inte kan nämna namnen på några av dem som har utrotat ca 6 miljoner judar, 0,5 miljoner romer och en inte helt kartlagd mängd psykiskt störda, dissidenter och upprorsmän i Tyskland. Även gravt handikappade och de Hitler inte gillade. Men stormuftin av Jerusalem Al-Husseini var ju helt på Hitlers sida, han hade sedan han räddats av franska idioter och släppts när både USA och Storbritannien ville döma honom för hans krigsbrott under andra världskriget. Därför har jag tyvärr inte mycket gott att säga om vissa fransoser, som sprätten Dugol.

    Gilla

  • Erik

   Jag har inga som helst synpunkter på vad du uträttar som muslim i Sverige för jag vet naturligtvis inte vad du gör. Inte heller har jag synpunkter på dig som individ, jag känner dig inte mer än att jag vet att du är positiv till islam, men det är å andra sidan något du delar med politiker- och mediaklass i Sverige. Det gör dig inte unik.

   Min OBSERVATION är att muslimska länder är dysfunktionella länder. Korrelationen är obestridlig.

   Råder det då kausalitet, dvs är det så att förekomsten av just islam leder till dysfunktionaliteten?

   Sannolikt råder också kausalitet eftersom vi kan observera att där det finns muslimer där skaver det, alltid och överallt. Det spelar ingen roll om det är på hemmaplan där man alltid har stridit eller i Sverige, London eller Minnesota, när muslimer flyttar sig så följer skavsåret med, alltså råder sannolikt kausalitet.

   Detta innebär inte att jag hatar muslimer, jag vill bara slippa deras påverkan på samhället och det sker bäst om de håller sig hemma och utvecklas där. Du har aldrig ställt dig frågan varför INGET land uppskattar muslimsk invandring?

   Jag kan ingå ett avtal:

   Jag lovar att aldrig bosätta mig i ett muslimskt land och muslimerna lovar att aldrig bosätta sig hos mig.

   Symmetri.

   Gilla

   • Stenbock

    Erik:
    Ali lär arbeta inom ”smörbranschen”,även om han nu tycks vara permitterad !Möjligen ”sjoskiven” eftersom han hela dagen suttit vid sin dator….och skrivit ner en massa Islamisk propaganda !

    Gilla

   • ali1948

    Erik. Du skriver ”Min OBSERVATION är att muslimska länder är dysfunktionella länder. Korrelationen är obestridlig.

    Råder det då kausalitet, dvs är det så att förekomsten av just islam leder till dysfunktionaliteten?”.

    Men din jämförelse är mycket märklig. För jämför du Dubai ( muslimskt) med Rumänien, Kuba, Bulgarien, filippinerna, så kommer du säkert att hitta en omvänd proportionalitet. Frågar du 1000 svenskar som dessa länder så kommer säkert en stor majoritet att välja att bo i Dubai.

    Din symmetri kan också vara omvänd. Vi lovar att bosätta oss i Sverige och Europa och bygga moskeer så länge det omvända sker, dvs att Europeer o amerikaner bosätter sig i muslimska länder och bygger kyrkor. För visst är det märkligt om världens största katolska kyrka får byggas i Dubai om ni förbjuder muslimer att bygga en vanlig moske?

    Gilla

   • Erik

    Jag talar inte om enskilda länder, jag jämför den stora gruppen muslimska länder relativt andra länder, naturligtvis med tonvikt på kristna länder eftersom jag känner till dem bäst.

    Människor – även muslimer förefaller det som – föredrar att bo i icke-muslimska länder när de har möjligheten att välja, precis som dina föräldrar valde att göra. Turkiet eller Albanien var tydligen inte tillräckligt för dem, de skulle nödvändigtvis till de otrogna hundarna i norr och utsätta sig för den strukturella vardagsrasismen. Strömmen av vita män som söker boplats i muslimska länder är begränsad.

    Du verkar inte vilja inse att att INGA länder traktar efter muslimer?

    Varför inte rulla ihop bönemattan en gång för alla – han ger ju ändå ingen leverans – och istället hjälpa till att styra upp ett muslimskt land, medverka till att gör det anständigt? Här i Sverige gör du ingen större nytta – väldigt få kommer att konvertera – men du skulle med din svenska erfarenhet kunna uträtta storverk i ett muslimskt land.

    Gilla

   • Ali1948

    Erik. Inte enskilda länder? Du snurrar till det o vet inte vad du vill. Oki vi kan titta på kristna länder. Ni keigade ju sönder varandra under två världskrig. O du blundade ju för de kristna länderna jag nämnde. Rumänien, bulgarien o nu vill jag utöka o nömna ukraina o ska vi nämna flera kristna afrikanska länder så gärna för mig. Det ser förfärligt ut i dessa länder o framförallt om vi ska jämföra med dubai.

    Så Erik. Nyktra till o tänk logiskt.

    Gilla

   • Erik

    Jag märker att du inte har någon önskan att förstå vad jag menar och vill få fram.

    Lycka till med ditt muslimska leverne, du kommer kanske att ha samma framgång som andra muslimer.

    Gilla

   • Ali1948

    Erik. Varför ska jag behöva förstå dig om dina argument inte håller? Du försöker förgäves hitta ett rätt argumemt mot islam o mot mig som troende muslim.

    För övrigt tack. Jag ska göra allt för att lyckas i karriären o med religionen o med att hjälpa andra människor.

    Jag hoppas på fred i mitt hemland så att jag kan flytta ner o bjuda dig på en fantastisk middag i Palestina. Ha det så underbart o tack för dialogen.

    Gilla

 • ali1948

  Pettersson missar att nämna att islam inte har med detta att göra. Islam förbjuder ju brott så redan där är diskussionen avrundad.

  Petterssonlögnaren missar också att nämna att det som nämns ovan är orsakat av folk från olika nationaliteter och religioner. Eller hur pettersson?

  För borde väl känna till de som du själv nämnt tidigare och som inte är muslimer. Några exempel är syrianer, zigenare, chilenare, västeuropeer. Och samtidigt alla andra som ni är rädda för att nämna. Dvs svenskar och sionister. Kan du inte redogöra för alla vem som dominerar mutbrott och insiderbrotten ?

  Nä du Pettersson. Dina lögner är patetiska o tydliga. Du verkar tom. vara desperat att driva på dessa lögner. Du kanske är besviken över att vara Guds fiende ? Du kanske börjar bli rädd och vill därför få med dig fler personer i helvetet.

  Nä du Pettersson. Du kämpar mot Gud som är din skapare. Du kan alltid vara en förlorare på det =(

  Gilla

  • Tony

   Men Ali, det var ju en hyllning till Islam, varför
   blir du så upprörd över det?

   Gilla

  • Mr Q

   Du pratar som du har förstånd till Ali…Nu förnekar du alla dagliga hemskheter,som begås i Islams namn ! Det enda gemensamma ni pyjamasklädda har är ert hat,samt er blind-,och lögnaktighet !
   Därför är ni också hatade i hela den civiliserade delen av jorden…

   Gilla

  • Pelle

   Islam förbjuder brott… Men begå brott under så kallat Jihad då är det inte förbjudet. Brott som brott oavsett vad man kallar det

   Gilla

 • Nisse

  Konstaterar var som helst i världen där är terror o krig masaker självmordsbombare så är det muslimer.Hoppas att mina barn barn slipper
  uppleva detta helvete i framtidens Sverige…

  Gilla

 • Stenbock

  Anticimex är också ett av de företag som har bättrat på sin ekonomi,tack vare nya importerdjur.Låt vara med hjälp av afrikanska infödingar och kannibaler…

  Gilla

 • Ruben

  Det här inlägget överträffade (nästan) allt jag läst här på bloggen. Fortsätt att vända på stenarna Pettersson, så att folk och fä blir upplysta om vilket otyg vi drabbats av.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det var en bra text tycker jag, vem det nu är som har skrivit den.

  Tänk att en sådan där gammal religion som Islam kan omstörta ett land som Sverige så totalt.

  Gilla

 • Crilla

  Glöm inte all mjällschampo som säljs till slöjbärarna…

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Fy faan vilket tragiskt folk!! Oj hetsade jag mot folkgrupp nu.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: