Vi och dom enligt statsministern

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) i Almedalen den 3 juli 2013.

”– …Vi har åtta partier i riksdagen. Ett av de åtta partierna ska inte få vara med,” säger Fredrik Reinfeldt och fortsätter ”vi har gett vårt besked. Vi ska kunna regera Sverige och samtidigt isolera detta parti. Frågan är om sju partier trots allt vill ta ansvar? Det är inte jättestor skillnad att begära regeringsmakten och springa Marathon. Därför frågar jag er, ska man förbereda sig…”

-Pettersson undrar varför Reinfeldt hatar SD så mycket så att han inte på några villkor vill samarbeta med dem, inte ens om det gäller en cykelväg och absolut inte där M hade samma åsikter som SD, då svängde moderaterna och förnekade allt man tidigare sagt och lovat om förvaret, tiggeriet, invandringen och mycket annat.

Men Fredrik – vi ska inte vara elaka som du är och dela upp folket så grattis till dina röster i EU-valet. Ditt parti, Alliansens hjärta, fick 13,6 procent av väljarna och tillsammans fick regeringspartierna drygt 36 procent. Det är jättebra…

2014-05-26_0646

15 thoughts on “Vi och dom enligt statsministern

  1. Som sagt på nyheterna i kväll när det gäller vilka som röstat på MP. Det är inte folk på vischan utan MP är starkast bland unga i storstäderna. De är nog innerst inne lite rädda för för mycket naturlig miljö.

    Men SD har gått framåt även här i Norrland.

  2. Jag röstade på FR för länge sedan. Det har jag ångrat djupt. Visste inte vad som doldes bakom det falska leende. Nu känns det bra. Han är på väg ut. Det är en lättnad.

  3. Han pratar inte så mycket om vi och dom längre. Nu pratar han bara om dom för oss svenskar skiter han i.

  4. Det var en välförtjänt käftsmäll till ägget, och jag hoppas att
    han åker all världen väg vid nästa val, kanske finns det
    någon loppcirkus någonstans som behöver en direktör,
    ett lämpligt jobb för honom, man kan säga att han har kommit
    hem!

  5. Snart tillhör Ägget skaran av ambassadörer eller andra överflödiga personer, kanske som landshövding i övre Kalix

  6. Nu börjar sorgearbetet för de flesta partier och journalister med PK drag.
    De får MP till valets vinnare när det faktiskt var SD som vann +6,5%.
    Oärlighet är vad de bevisar de besitter.

  7. Man måste gå till botten med problemet? Om man inte importerar så många ”dom” så kan inte ”vi och dom” existera. Det är ingen som gett politikerna mandat att genomföra en invasion av ”dom”.

    • Tyvärr så genomfördes en ändring av svensk grundlag under 70 talet som säger att Sverige skall bli mångkulturellt. För att kunna bli detta så måste man fylla på med människor som är icke anpassningsbara. Nu är det nog så att dom som genomförde grundlagsändringen (Hoppas jag) inte menade att svensk kultur skulle försvinna, men osvuret är bäst!!

  8. Konstigt att man inte får tycka olika?! Då ska man på skrothögen.
    Jag tror att herrn är arg för att SD driver hans politik i många frågor.

  9. Det är inte förrän man har vettiga spelregler, det går att spela bra. Jag tror på bra och hederliga regler för att kunna spela, och när alla spelare följer dessa regler i stort som smått Fredrik Reinfeldt, då kan man åstadkomma betydligt mer, än när många inte vill följa i demokratisk anda fattade beslut. Spela efter regelboken Reinfeldt, Borg och Bildt, eller avgå för nya moderaternas skull. Sverige behöver en ny regering omedelbart, enda chansen är nyval så fort som möjligt.

    • Nyval idag betyder att det är en massa FI och MP som kommer med. Har vi tur så dämpas detta något till hösten. Reinfeldt är körd det är bara att konstatera. Så går det när han försöker straffa folket och ingå ohelig allians med MP för att straffa SD väljare. Och MP är som ett rö för vinden. Är bara ute efter makt.

  10. Reinfeldt menar: Ja jag är ett stort jävla arsel, men ni ska rösta på mig ändå, för det är bara jag som vet hur Sverige ska styras.

Kommentera