Sju ska bort

SVERIGE. Sveriges riksdag är Sveriges lagstiftande församling. Där sitter 349 folkvalda representanter som representerar åtta partier. Sju av dessa partier har varit med länge och i olika regeringar och samarbetsgrupper styrt vårt land.

De sju har gjort så att Sverige gått från att vara ett invandrarland för arbetskraft från Europa till ett invandrarland för asylsökande och deras anhöriga från i huvudsak utanför Europa.

De har skapat c:a 250 stycken utanförskapsområden. I dessa områden bor över en miljon människor…

  • …med ett stort bidragsberoende, år 2012 fanns 800 000 människor (helårsekvivalenter 20-64 år) som försörjs med sociala bidrag och ersättningar.
  • …med social missanpassning som kriminalitet och drogberoende.
  • …med permanent utestängning från majoritetsbefolkningens samhällsliv till följd av bristande integration och låga krav på att lära sig det svenska språket och anpassa sig till det svenska samhället.
  • …med dåliga skolresultat och enorm arbetslöshet på grund av bristande utbildning och språkkunskaper.
  • …med religiös extremism
  • …med egna lagar och regler samt egna svarta ekonomier.

Dessa sju, som kallas sjuklövern, sjupartiet och annat har tillsammans under 40 år skapat ett land med utanförskap, arbetslöshet och kriminalitet på gränsen till inbördeskrig med kravaller, bränder, stenkastning och upplopp som saknar motstycke.

-Sedan skyller dessa sju fegisar sitt eget misslyckande på den åttonde som är nykomling och som de vägrar ge något som helst inflytande. – Pettersson tycker det är bra fräckt och på gränsen till landsförräderi, bort med de sju som vägrar ta ansvar för sitt land…Sverige och svenska folket förtjänar bättre politiker än de sju:s gäng.

Partiledarna

 

14 thoughts on “Sju ska bort

  1. Fast det hårdnar till igen. Nu har inte rödgrönt längre över 50%. Mitt tips har ju hela tiden varit en rödgrön regering med SD som vågmästare. Hur detta skulle sluta i så fall, lär bli en rysare. Kan något allians parti tänka sig att frälsa Löfven. Idag låter det inte så. Fick rejält med skäll på torget i Nyköping i lördags för att jag INTE skall rösta i år. Har sagt detta i snart ett år nu. Men jag har inte slängt röstkortet, vilket flera politiker frågade. SD var INTE där, annars alla partier. Vet inte varför men hoppas kunna prata med SD till det stora valet. Folket verkar mer osäkra än någonsin tidigare och allt kan nog hända. I början på juni kommer stora SCB-mätningen som brukar ge en finger visning. Tänk om Fi också kommer in. Då har vi nio partier. Jag tror ingen åker ur. Fast KD o C kan ligga nära strecket. AFAS aktiviteter mot SD tror jag skadar V och gynnar SD. Skäll nu inte på mig igen för att jag INTE skall rösta. Vi tar omtag 2018 gumman o jag. Vi behöver inte fler ovänner nu. Alla politiker ogillar mig idag. Således är jag en hemsk människa. Fast hunden älskar mig ännu. Hej alla skribenter!

    • Roland, nu överdriver du. ”Alla politiker ogillar inte dig”

      Men frågan kvarstår – Varför får SD skulden för att över en miljon människor bor i getton i Sverige med små eller inga möjligheter att integreras?

  2. Tänker på det Reinfeldt sa vid en debatt till Åkesson – Du ger dig på mina vänner.

    Umgås han ofta med sina vänner? Fikar?

    Vilka slags människor är det egentligen som tycker om att umgås med kriminella människor?

    • Jo det ska jag tala om för dig angelicaplacet. Det är andra kriminella och våldsvänstern, samt några socialkärringar. (en del av dessa från F!)

  3. Det fattas bara en sådan där liten nummerskylt i nederkant på 7 av bilderna, för att brottsregistret skall vara komplett.

  4. Jag tycker att Pettersson har absolut rätt.Inte bara tycker.
    Pettersson har kort sagt förbanne mig rätt.

  5. Jag har sett många önska att dessa partiledare i 7-klövern får ställas till ansvar för vad de gjort – över svenskarnas huvuden.

    Tyvärr misstänker jag att det blir samma visa som med Nuon-affären.

    • Det lämpligaste straffet vore att de tvingas leva i det ”paradis” som de skapat.

Kommentera