5 thoughts on “Mannen med skylten – Heja Jimmie

  1. Kul inslag, vilken hjälte….!!! MODIGT!!! Vilken härlig människa, tragiskt med dessa grova trakasserier som varit från slödder och skitmänniskor mot SD!
    Man kan fundera över psykopatologin över att dessa s.k. ”anti-rasister” kunnat förstöra SD:s möten. De är inga anti-rasister, de är ANTI MOT ALL VÄRDIGHET OCH ANSTÄNDIGHET I EN DEMOKRATI!!
    De är slödder helt enkelt och VÄNSTERNAZISTERNA utnyttjar slödder för egna syften, – de är själva GENUINT slödder!

  2. […] Idag så kommer Jimmie Åkesson åter till Götaplatsen här i Göteborg. Vi får hoppas att polisen sköter sitt jobb bättre den här gången och inte låter dom antidemokratiska krafterna ta över. Det verkar dock som om ”vanligt folk” nu alltmer vågar visa sitt stöd för SD. Ett tydligt bevis på detta är skyltarna med ”Heja Jimmie” som har börjat dyka upp lite varstans på torgmötena. Se videon Mannen med skylten […]

  3. Efter att ha pejlat i släkten och andra tror jag att det kommer att visa sig i valet att många sympatiserar med SD. När man står där i båset får man rösta som man vill.

    Det är dåligt i ett land som Sverige att så många försöker sabotera demokratin. Men de intelligensbefriade vänstermupparna fattar väl inte att de förstör för sig själva.

Kommentera