Direkt auktion mot SD:s affischer

VÄNSTEREXTREMISM. Igår var det svenska flaggor som skulle förstöras. Nu är det Sverigedemokraternas EU-affischkampanj mot tiggeri i Stockholms tunnelbana som vänstern ger sig på. På Facebook har vänsteraktivister bland annat startat gruppen ”DIREKT AKTION MOT SD:s AFFISCHER I TUBEN” där man ger praktiska råd hur man förstör affischerna enligt nedan…

”VAR FÖRSIKTIG MED TYPEN AV FÄRGSPRUTOR KRING ELSKENOR I TUBEN SAMT KRING ELLEDNINGARNA OVAN PENDELN! RISK FÖR ELEKTRIFIERING!!!

DET ÄR FÖRBJUDET ATT BETRÄDA SPÅRET!!!!!

Eftersom SL vägrar svara på flera frågor om varför man tillåter affischer från Sverigedemokraterna hänga i tunnelbanan och pendeltåget, så svarar vi tillbaka.

Med direkt aktion.

Slå följa med dina vänner, och agera mot SL:s försök att normalisera fascismen. Bunkra upp med vattenballonger, färg, spraycans eller brandsläckare, och skapa street art!

Om du använder spraycans: hlstore.com/sv/konstnarsmaterial/2004-mtn-x-krink-k-750.html

Om du använder brandsläckare: Ersätt innehållet med färg och vatten. Närmaste bensinstation erbjuder gas som blandar innehållet. När det bubblar, så är innehållet blandat. Använd med kreativitet.

Vi har fått information. SL har inga SD-affischer på lager. Saboterar man en SD-affisch, så saboterar man en SD-affisch helt och hållet.

SL kommer ej beställa in nytt lager eftersom det kostar för mycket, och SD saknar resurser till att köpa flera affischer.

Sabotera, kamrater”

-Pettersson ser att de hjärndöda vänstermupparna även har ett gäng som de kallar ”Ta tillbaka välfärden” i samband med att de saboterar för SD – vet inte vänstern om att SD:s inte har något politiskt inflytande att tala om och ska någon anklagas för att ha snott välfärden så inte är det Sverigedemokraterna…

 

 

17 thoughts on “Direkt auktion mot SD:s affischer

  1. De riktiga Stockholmarna är som allemand och hans vänner och uppför sig belevat och storsint. Resten ger jag inte mycket för.

  2. Men för helvitte de ska ut och skaffa spraycans, brandsläckare m m för att förstöra!?? Nu börjar det bli allt mer löjligt. Har de inga normala föräldrar som kan läxa upp dem och sätta dem i jobb?

    • Deras föräldrar tillhör väl den så kallade kultur/samhällseliten som är på sina sammankomster och pimpla rödvin medan de utgjuter sin andliga ränskita utöver oss andra. Då ha man väl inte tid med att ta hand om sina missfoster till barn, sånt få väl samhället ta hand om

    • Dom är som Ali dumma, men inte är dom snälla heller. Ali förstod inget av det jag skrev. T.ex. varför en tjugoåring accepterar att tigga, istället för att utbilda sig till något, och arbeta istället för att ligga samhället och andra människor till last. Vill de inte utbilda sig, så behövs det alltid lantarbetare, gatsopare, sanerare m.fl. Yrken med mycket kort upplärningstid. I Rumänien och Bulgarien finns det troligtvis många sådana yrken. Yrkesfiskare är ytterligare något de kan läras upp inom familjen till en fiskare.

  3. Men likväl har denna kampanj betalt sig många gånger om…Så mycket positiv press,kan jag inte minnas SD tidigare fått av landets PK-press !
    Otaliga nya väljare kommer att strömma till EU-urnorna,med SD-sedeln.

  4. Hoppas att några av dem dör av beröring med elektriciteten. Det behövs helt klart lite rensning bland de här lössen med.

    • Den risken är liten Olli, tyvärr. Det är likspänning i strömskenan och den är ärligare eftersom den kastar bort dig. Växelspänning vore bättre i ditt syfte då den suger fast dig, snarare än kastar bort dig.

      • Tvärtom. AC växelspänning pulserar genom noll och där har du chans att släppa, DC likström håller dig fast

      • Undrar om inte tuben kör med AC 16Hz som resten av järnvägsnätet, alltså växelström

      • Då får vi väl hoppas att lennart har rätt då. Jag vet inte mer än att spårvagnar brukar gå på likström. Jag skiter i vilket men lik vill jag ha. Helst i massor!

      • Självklart har du rätt. Likström verkar ju fortfarande vara det mest använda och Stockholms tunnelbana är inget undantag.
        Jag har någon gång lärt mig att spårvagnarna alltid gick på likström, för det var den som man kunde reglera farten med bäst och mjukast. Men att så mycket gick på likström hade jag ingen aning om.
        Jag var ju mest ute efter så många lik som möjligt, och när det gäller dessa kommunister så står jag givetvis för det jag skrivit, för att det väl fortfarande inte är förbjudet att önska någon någonting, och heller inget hot. Jag sitter där jag sitter och ogillar numera Stockholm alltmer. De bra Stockholmarna är tyvärr redan borta, och de nya är fascister till stora delar.
        Städer ska aldrig få växa sig för stora.

      • Dom är i alla fall artiga och trevliga i Stockholm! När jag var där, kallade dom mig bonnjävel, fast jag bara är dräng!

Kommentera