Misshandlad framför sin son *Uppdaterad

Vänsterpöbeln fortsätter att utmärka sig.

Igår var det Karlstadsborna som fick se hur en odemokratisk vänsterpöbel beter sig och hur de skämmer ut sitt eget parti, Vänsterpartiet.

Nedan kan ni se en liten bildberättelse som visar att den våldsamma vänsterpöbeln inte drar några gränser.

En ung mamma besökte torget i Karlstad med sin son som har Jimmie Åkesson som idol. Den 8-årige grabben fick chansen att lämna ett idolkort till Åkesson…

Skärmklipp

 

…men det uppskattades inte av vänsterpöbeln som angrep den unga mamman både fysiskt och verbalt…

2

…och visst undrar man hur den lilla grabben mår idag? Han som så gärna ville se sin idol och ge honom ett idolkort som han själv tillverkat. Vänsterpöbeln ville dock något annat.

3

 

Uppdaterad 16/5

Namn och bild på extremisten som misshandlade den unga kvinnan finns att skåda här.

15 thoughts on “Misshandlad framför sin son *Uppdaterad

 1. Detta borde ju slås upp stort i svensk press, men icke det skulle ju bara gynna SD och det vill man ju inte medverka till. Som sagt svenska journalister är nog de lägsta amöbor som existerar.

 2. @Ruben
  I nya tiden spelar sådana petitesser ingen roll…Vi inhemska förstår vad du åsyftar och den andra gruppen kan inte läsa ! 😉

 3. Fy fan så lågt. Men Jonas Sjöstedt tog ju klart avstånd från ung vänsters odemokratiska metoder. Ingen har rätt att störa ett annat partis möten. Vi får väl se om ung vänster lyssnar på sin partiledare. Jimmie Åkesson har samma rätt som dom andra partiledarna att tala offentligt. Den som inte inser det har inte förstått att Berlin-muren är riven. Tragiskt tycker jag.

  • Det var klädsamt av Sjöstedt. Men, för att det inte bara ska vara tomma ord som vanligt utgår jag ifrån att de sätter kraft bakom och utesluter uppviglare och våldsverkare.

  • Ord kostar ingenting..
   Även vänstern har dessutom sin typ av taiqqya, den sanktionerade och godkända lögnen..

 4. Det här jävla patrasket av snorungar är en frukt av det degenererade samhället, som vuxit fram ur 68- rörelsens dekadenta filosofi.

Kommentera