Sebbe Stakset demonstrerar mot den svenska orättvisan

I onsdagens ”Uppdrag granskning” intervjuades Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset av Janne Josefsson.  Sebbe försvarade vänsterextremisternas våld mot åsiktsmotståndare och helt oskyldiga människor, och menar att det är en klasskamp – den fattiga arbetarklassen mot de rika.

-Pettersson ser vilken klass Stakset tillhör. Visserligen är han en kriminell knarkare men någon ekonomisk underklass verkar han inte tillhöra – något för skattemyndigheten eller kriminalpolisen att kolla upp…

2014-05-11_0756

Tidigare om vänstervandalernas kriminelle hjälte HÄR

10 thoughts on “Sebbe Stakset demonstrerar mot den svenska orättvisan

  1. Nej, någon demokratikurs har Sebbe inte deltagit i. Först borde han gå en kurs i självinsikt. Men något säger mig att båda kurserna är för avancerade för honom.

  2. Han är väl en god representant för alla P K dårar,
    dom bor etniskt rent,lever ett liv så långt som möjligt
    från ett vanligt Svensson liv, som tjänar bra, omger
    sig lyx, och lever i sina reservat, röstar på V P och M P
    och tycker om massinvandring, som ska trängas med
    dem som inte har bett om det.
    Men inte kan man påstå att han har alla hästar i stallet?

  3. Måste både ge en stor eloge och massor av beröm till Janne J och Uppdrag Gransknings medarbetare. För att de gav Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset, så mycket tid för att förklara sig och utveckla sin syn på stödet till Revolutionära Fronten och sin egen syn på politik och demokratifrågor i dagens Sverige.

    Den stora majoriteten av oss som såg programmet, har nu helt klart för oss att ” Sebbe Stax ” har stora problem.

    Problem med respekten för alla människors lika värde och rätten till åsiktsfrihet.

    Att ”Sebbe Staxx” inte har genomgått ”demokratikursen” var ju helt uppenbart, vilket då även naturligtvis måste gälla alla hans s.k. anhängare/fans, till honom och hans gelikar.

    Gelikar= stallbröder

    Att sedan Sveriges Radio-profilen Ametist Azordegan kallade Janne Josefsson för nazist, på Twitter, i samband med ”Uppdrag granskning” är ju ett bevis på hur olika man kan se på ett granskande reportage från UG.

    Frågan för mig blir då. Vad tänker Ametist Azordegan med ?

    Någon som vet och kan förklara det för mig ?

    • Hon tänker inte alls , för till det fordras det att man är
      utrustad med hjärna!

    • Den vänsterelit som styr en stor del av debatten har stora problem. Extremisternas våld var redan känt så ”Uppdrag granskning” avslöjanden var inte direkt nya.
      Den etablerade vänstern hade chansen att ta avstånd från extremisterna men började i stället klaga på Josefsson, Uppdrag granskning och SVT.
      Det är illa, mycket illa…

  4. Hans IQ framstår o ligga under 70 i alla fall. Han borde undvika o uttala sig offentligt för det var ju som o lyssna på en korkad kaxig tonåring.

  5. Sebbe Stakset ger ett intellektuellt intryck och då blir det fuktigt i trosorna hos kärringarna på SVT.

    • Eh… nej? det är det sista han gör, ger ett intellektuellt intryck alltså. Jag tycker mest synd om honom med talfelet och allting.

  6. Mikael Wiehes nyvunne vän fanns definitivt inte på plats, den dagen då vår Herre delade ut hjärnor. Vad Janne Josefsson tyckte om sitt ”intervjuobjekt” framgick klart och tydligt av hans minspel.

Kommentera