Går Liam Hamilton lös?


– Pettersson har fått ett anonymt mejl från en person som påstår att Liam Hamilton – som mördade en 13-årig flicka för att hon spelade musik för högt – är ute på helt obevakade permissioner ett och ett halvt år efter det brutala mordet.  Normalt åker sådana mejl i papperskorgen men…

Vem skulle hitta på något sådant och vi vet sedan tidigare vad psykvården kan ställa till med…

Tidigare 2012-09-04: Åklagare har idag begärt häktning av Liam Janis Hamilton 31, som tidigare gripits för mordet på en 13-åriga Hannah Bennet i Täby. Han är dock för skadad för att kunna infinna sig i rätten.

Det var i lördags som bröder Hamilton, Liam 31 och Tomas Sebastian 28 år, greps misstänkta för mordet på en 13-årig flicka. Flickan mördades i en lägenhet i Näsbypark och bröderna, som var hennes grannar, greps på platsen. Den 31-årige mannen hoppade ut genom ett fönster och skadade sig svårt. Under tisdagen begärdes 31-årigen häktad av åklagare.

– Han är enligt min uppfattning på sannolika skäl misstänkt för mordet, säger åklagaren Eva Twengström.

Liam var dock för skadad för att kunna lämna sjukhuset och infinna sig i rätten, men kommer att närvara via telefon. Lillebror Tomas har släppts men är fortfarande misstänkt för skyddande av brottsling.

Enligt källor ska Liam ha blivit vansinnig över oljud från flickans lägenhet och i raseri rusat upp till hennes lägenhet och mördat henne. Polisen påträffade mannen då han skurade undan blodspår i flickans lägenhet, varpå han hoppade ut genom fönstret. Den yngre brodern ska också ha hjälpt till att bära ned den döda flickan till Liams lägenhet.

Tidigare: 13-åringen mördades i går eftermiddag i centrala Täby, det framkom vid 15.30 tiden i går, enligt polisen. Två män, 31 och 28 år gamla, greps ungefär en halvtimme senare i närheten av brottsplatsen. De anhölls misstänkta för mord och medhjälp till mord.

De är inte kända av polisen sedan tidigare. Mordet skedde inomhus i ett flerbostadshus.

Enligt Anders Gillander, pressansvarig hos Roslagspolisen, pågick den tekniska undersökningen fortfarande tidigt i morse.

De gripna ska vara grannar till offret, uppger länskommunikationscentralen. -En av dem i alla fall, säger han. Polisen har hållit vittnesförhör under natten. Han ville inte lämna ut några närmare detaljer om mordet.

———————–

Den mördade flickan var Hannah Bennet är svensk-kanadensiska och de två anhålla är bröder och heter Tomas Hamilton född 1984 och Liam Hamilton född 1981.

Brödernas mormor och morfar är från Lettland och pappan från Nordirland, men bröderna är födda och uppvuxna i Sverige. Flickan verkar inte ha utsatts för sexuellt våld.

Stockholm TT


4 responses to “Går Liam Hamilton lös?

 • Tanya

  Det stämmer/ Hannah Bennets Mamma

  Gilla

 • Kurt

  Då återkomma jag igen på ämnet med ”galna Hundar”

  Gilla

 • Eva A A

  Om det är sant att han går lös är det skandal. Inte 17 blir en sån person ”botad” på så kort tid, om än nånsin, alltså bör han hållas inom lås och bom för resten av sitt liv. Vad händer nästa gång han missat ett piller och någon stackars tonåring spelat för hög musik?

  Gilla

 • Tony

  Så går det när man importerar all slags skit utan
  kontroll, om denna dårhuspolitik upphör en dag,
  vilket jag inte tror går, men om ifall är där många
  landsförrädare som kommer att få brått om ut ur
  landet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: