Näsa och öra för …..


Afghanska polisen har gripit föräldrarna till en 14-årig flicka efter att de attackerade en muslimsk mulla och skar av hans näsa och öron som hämnd för att han begått en serie sexuella övergrepp på deras dotter .

 Flickan hade berättat för sina föräldraratt  för fyra månader sedan hon hade blivit ”utnyttjad” av en mulla i närliggande moské  . Henns far bjöd in mullan till deras hus på måndagen för en middag.  ”Jag skar av  hans öron och näsa,” berättade han senare  för polisen,  ”Jag vet inte om en katt åt örat, men hans näsa försvann ner  i avloppet,” sade han till polisen.

Flickans föräldrar på tisdagen. Polisen säger att fadern hade bundit mullans  händer och fötter och sedan skar han av hans näsa och ett öra som en hämndaktion. 

LÄNK

 


5 responses to “Näsa och öra för …..

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: