Zigenaren Levakovic får stanna trots dom om utvisning


DANMARK. Trots flera fällande domar för stöld, grova överfall och rån så får Dollar Levakovic stanna i Danmark fast han är kroatisk medborgare. Det väcker indignation hos dansk Folkeparti, att Dollar som är medlem i stora kriminella zigenarklanen Levakovic, inte skickas ut från Danmark, när han i tisdags återigen dömdes för ett grovt rån.

Dollar Levakovic

Dollar Levakovic

Dollar Levakovic fick ett år och nio månader fängelse för ett rån av en äldre man som blev slagen, sparkat och gavs chocker med en elpistol. Nu kräver Dansk Folkeparti kräver att lagen ändras så att utvisning blir regel och inte ett undantag. Dollar Levakovic har tidigare dömts till villkorlig utvisning två gånger och sedan dömts igen för allvarliga brott men villkorlig dom och utvisning gäller inte dömda EU-medborgare sedan Kroatien blev medlem i EU 2013, det innebär Dollar Levakovic domar om villkorlig utvisning inte gäller. Däremot gällde de när hans bror utvisades 2012.

-Pettersson tycker att utvisning ska vara ovillkorligt och på livstid både i Sverige och i Danmark för grova brott och det lovade Reinfeldt innan valet 2010 men det och andra löften verkar han ha glömt.

HÄR kan ni läsa om Danmarks mest kriminella familj – zigenarklanen Levakovic som i över 40 år terroriserat Danmark – de är ingen myt.

Ekstrabladet 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: