Alla är välkomna till Frillesås

Vi tror på ett Frillesås som håller ihop. Där alla är välkomna. Oavsett om man kommer från Buared, Bagdad eller Beirut. Vi är Frillesås Friendship. Vår vision är att hjälpa Frillesås att bli ett samhälle där vi kan leva tillsammans i samexistens på lika villkor.

Vi tror på ett Frillesås som håller ihop. Där alla är välkomna. Oavsett om man kommer från Buared, Bagdad eller Beirut. Vi är Frillesås Friendship.

Så står det på Frillesås Friendships Facebooksida. De boende har i Frillesås utanför Kungsbacka startat en namninsamling för att få kommunen att satsa på att starta ett hem för ensamkommande flyktingbarn på orten.

Bakom insamlingen, som startade i helgen står antirasistorganisationen Frillesås Friendship, och hittills har över 50 personer skrivit på listan.

-Pettersson tycker det är trevligt när ungdomar engagerar sig men undrar om de vet att de ensamkommande ”flyktingbarnen” i de flesta fall är ljugande vuxna män som tagit sig över halva jorden med hjälp av människosmugglare som de betalt hundratusentals kronor till…

2014-04-02_1346 2014-04-02_1347 2014-04-02_1454

19 thoughts on “Alla är välkomna till Frillesås

  1. Man vill kämpa mot nationalism men ändå på något oklart sätt få folk med helt skild etik, kultur, religion etc att ”hålla ihop”. Vad är det som ska göra att de håller ihop tror dessa muppar? Hatet mot svensk ursprungsbefolkning?

  2. ”Lika villkor”………..hur menar dessa, för mig är lika villkor att man inte tar mer än man ger. Det kan aldrig bli på lika villkor. I all er ”godhet” så önskar jag att ni talar sanning. Upplysningsvis så är det svenska samhället väldigt olikt numera, då ”gäster” har många fler privilegier än infödda och då undrar jag , med vilken rätt. Det här experimentet får de som har dragit igång det, personligen och ekonomiskt stå för.

  3. Några frågor och funderingar:

    Frillesås är en liten ort med mest villabebyggelse, har det varit klagomål bland de boende som krävt en kraftsamling mot ”rasism”?

    Den blonda tjejen till höger ger mig olustiga associationer då jag kommer att tänka på den brutala slakten på Elin utförd av Ephrem Tadele Yohannes 2010. Naiva blonda svenska tjejer som inte förstår sitt eget bästa är en sorglig företeelse.

    Och det viktigaste av allt, är det lokala förmågor som initierat detta spektakel eller är det tillresta aktivister?

    • Vill minnas att Frillesås är ett av Lööf`s få kvarvarande Centerfästen.Där ligger kanske förklaringen…Annars finns det ju tillräckligt med idioter landet runt…

  4. De kommer säkert också att växa upp och inse vad som gått förlorat (förhoppningsvis).

  5. I DDR fungerade inte indoktrineringen tillnärmelsevis så bra som den tydligen gjort i Absurdistan ! Man ser inget slut på vansinnigheterna…

  6. Ja och att Svenska ungdomar får bo hemma tills dom
    har passerat 30 år beror naturligtvis inte på att invandrare
    har första tjing på lägenheter, det ser väl bara ut så.
    Till damen på bilden, spänn inte ut rumpan för mycket,
    för det brukar vara lättända herrar från Mena. Kan man ge sig
    på att våldta en 92 årig gammal dam, så kommer denna
    lilla naiva fröken kanske att råka väldigt illa ut?

  7. Varför inte ge bidrag till invandrarna Araby att flytta till Frillesås.

  8. och så läste jag hela innehållet i tramset…. så bostadsproblemen beror på att det byggs för lite och arbetslösheten för att arbetsgivarna är för lata.

    Att dessa idioter tror att arbetsgivare kan anställa om det inte finns ekonomi eller avsättning för sina produkter eller att det finns förutsättningar att bygga om det inte finns hyresgäster som betalar för sig? Vad i hela friden har de fått sin verklighetsuppfattning ifrån? Kalle Anka? Deras verklighetsfrämmande fantasier gör mig bara olycklig över den avsaknad av förstånd som de borde vara begåvade med….. men saknas tyvärr.

  9. Då vet vi ju hur och vem som står för fiolerna i framtiden i lilla Frillesås. Inga bekymmer med var eller vad som skall införskaffas. Inga problem med driftskostnader som mat. värme, vatten, sönderslagen inredning mm mm. Alla framtida kostnader skall vändas till Frillesås vänskaps förening. Nu och för alltid.

  10. Några frågor och funderingar:

    Frillesås är en liten ort med mest villabebyggelse, har det varit klagomål bland de boende som krävt en kraftsamling mot ”rasism”?

    https://www.google.se/maps?q=Frilles%C3%A5s&hl=sv&ie=UTF8&ll=57.31767,12.173281&spn=0.032443,0.090895&sll=61.606396,21.225586&sspn=14.722773,46.538086&oq=Frilles%C3%A5s&t=h&hnear=Frilles%C3%A5s,+Hallands+l%C3%A4n&z=14

    Den blonda tjejen till höger ger mig olustiga associationer då jag kommer att tänka på den brutala slakten på Elin utförd av en afrikan 2010. Naiva bloda svenska tjejer som inte förstår sitt eget bästa är en sorglig företeelse.

    http://snaphanen.dk/2011/04/03/s%C3%B8ndagskronik-ett-politiskt-mord/

    http://svenskamordare.wordpress.com/2011/06/23/ephrem-tadele-yohannes-goteborg-2010/

    Och det viktigaste av allt, är det lokala förmågor som initierat detta spektakel eller är det tillresta aktivister?

Kommentera